• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size de oluyor mu

Herkese iyi akşamlar.
Sormak istediğim şey siz de sinirlendiginizde insanlıktan çıkıp (şiddet falan değil tabii) saçma sapan şeyler yapıp sinir anı geçtikten sonra "Ne yapmışım ben ya" diye kaliyor musunuz ? Veya birisine sinirlendiyseniz sonra bu davranisinizi nasil acikliyorsunuz ? :KK43:
Ya benim eşim, iki çocuğumun babası diğer yarım askerde 43 gündür günde on dakka ankesörlü telefonlar la iletişim kuruyoruz ben napiyim

Herkese iyi akşamlar.
Sormak istediğim şey siz de sinirlendiginizde insanlıktan çıkıp (şiddet falan değil tabii) saçma sapan şeyler yapıp sinir anı geçtikten sonra "Ne yapmışım ben ya" diye kaliyor musunuz ? Veya birisine sinirlendiyseniz sonra bu davranisinizi nasil acikliyorsunuz ? :KK43:
Oluyor sinirlenince bağırıp cagırıp etrafımda ne varsa döküyorum sonradan yine ben pişman oluyorum o yüzden bazı durumlarda sinirlensemde sessiz durmaya calısıyorum iki türlüsüde zararlı ama yapacak bir sey yok can cıkar huy cıkmaz

Back
X