Size de oluyor mu?

BladeCrown

La vie est belle :)
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
108
20
298
Ablalarım, akranlarım, kardeslerim öncelikle hepinize merhabalar nasılsınız ? Ben bu aralar kendimi pek iyi hissetmiyorum. Dönemsel depresyon mudur? Yoksa gelip gecici sıkıntı mıdır bilmiyorum. Böyle resmen herseyden sıkıldım, kimseye katlanamıyorum bir yandanda bu duruma üzülüyorum. Acaba biraz sımarıklık yapıp ilgi mi bekliyorum bilmiyorum ama hani resmen oturup ağladığımı biliyorum. Bu aralar deli gibi finallerime çalısıyorum belki daralmıs olabilirim ama sanmıyorum o yüzden olsun. Sizlerede oluyor mu böyle arada bıkkınlık??

Final dönemlerinde bana da olurdu öğrenciyken.Bu tip geçici bunalımlar normaldir.Ancak aynı bunalım, hayattan tat almama hissi 1 aydan fazla sürüyor ve geçmiyorsa o zaman tedavi gerektirebilir.
Bence şu finaller geçsin, kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.
Başarılar. : )

Hadi bakalim ya gecsede kurtulsam cok kotu bir his bu ya Cook tesekkur ederimmmmmm :* :)

Dönem dönem olmuşluğu vardır canım.
Durduk yere ağlamalar,en ufak bir hareket yada söze tahammülsüzlük,bıkmışlık hissi.
Ama dediğim gibi ben de dönemsel oluyor,bir müddet sonra geçiyor.

Dönem dönem olması normal ama bir iki haftadan fazla sürüyorsa yardım almakta fayda var.bana kış aylarında zaman zaman keyifsizlik ve sıkıntı hâli gelir

Banada dönem dönem oluyor canlarım, hele gecensene cok fena olmustum psikologa gitmistim bana bir cizgi var agir depresyon cizgisi ve sen sinirdasin demisti toparlamistik. Ancak gecensene yasadiklarim agir seylerdi simdi sanirim donemsel oluyor dediginiz gibi. Tesekkur ederim canlarim :)

Ay evet ya normalde ben kısı cok severim ama bu sefer kötülestim ya. Insallah gulelim hep birlikte :))

Altina imzami atarim ben de normalde kisi severim ama bu kis bana hic yaramadi depresif yapti beni. Sabirsizlikla yazi bekliyorum 😊

Umarim sizinki de dönemsel geçici bir slklntldlr

Aynen bendede var canım demekti dönmesel birşey bu hiç bişeyden zevk almıyorummm ama geçicekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…