- Konu Sahibi kelebek_93
sanırım onu çok özledimm ama hiç affedemiem onuu .. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hem de çok kötüÇok kötü yaa
![]()
sanırım onu çok özledimm ama hiç affedemiem onuu ..![]()
Evet canım hem de çok kötü
![]()
Bende çok özledim. Beni o kadar ağlatsa da , bana yalanlar söylese de o görsem hemen onu affedicek gibiyim.
Onu çok seviyorum ben ya off .![]()
Cnm benim yaa kıyamam geçicek inan bana geçer neler neler geçmiyor ki... Biliyorum zor ama unutma bunu tek yaşayan değilsin/değilim... En az kaç kişi evet cvbını verdi ama birçoğuda geçmişte evet derken şu an hatırlamıyordur bile. Mutlu olmak hakkın cnm herşey çok güzel olacak bak gör yakındır
Bana karşı olumlu tek bir adımı olsa koşa koşa giderim ona ama yok maleseff![]()
Bende çok sewiyorum, çok özlüyorum onuuuuuu![]()
Ayrılan kızlara soruyorum
Kızlar bi işle meşgulken ya da dışardayken ya da hiç aklınızda yokken onun kokusu geliyor mu sizede ?
Onun kokusunu hissettiğim an mahvoluyorum ben ya
valla geliyor.adam soba borusu gibiydi pöfür pöfür sigara içerdinasıl gelmesin? otobüstesin biri geliyor sigara içmiş eee aynı koku haliyle gelir ama tabii hemen beraberinde cinlerim. afakanlar basıyor yaptıklarını düşününce sinir oluyorum. nefretim artıyor.
![]()
Valla ayrıyken olsun beraberken olsun özlüyorsan geliyor canım.Burnumda tütüyorsun olayı bu oluyor sanırım![]()
Valla ayrıyken olsun beraberken olsun özlüyorsan geliyor canım.Burnumda tütüyorsun olayı bu oluyor sanırım![]()
Canım çok zor bi durum.
Benim için de çok özeldi. O benim ilkimdi. ilk öpücüğümdü
Bırakıp gitti beni. Verdiği yeminler, ettiği sözler hepsi havada kaldı
Zaman unutturmuyor sadece uyuşturuyor .
Bu acının geçmesi çok zaman alıcak
Bi başkasına nasıl güvenicem sevicem inan iç bilmiyorum![]()
parfüm kullanmazdı.
sarılmadıkça almazdım kokusunu.
ama ansızın bi yerden o koku çıkıp geliyor.
aferin, diyorum, kafayı yemene az kaldı.
gözlerim doluyor, boğazım düğümleniyor sonra.
özlüyorum..
Hemde çok zor...
Benimde ilkimdi belkide o yüzden bu kadar sevdim bu kadar bağlandım...
Beni çok severdi o bırakıp gitmesini kabullenemedim bi süre
Aklımda yüreğimde o varken bir başkasını düşünemiyorum bile kimse onun gibi bakmıyor bana çünkü...