Size hakaret eden eşinizle aranızı bozan görümcenizi evinize sokar mısınız ?

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
evet hanımlar derdim bu sizce ben bu kızla görüşmelimiyim yoksa evime dahi sokmuyorum ki şuan buna devam mı etmeliyim görümcemin ismi dahi geçtiğinde sinir krizi geçirir oldum :27: siz olsaydınız ne yapardınız :kkk:

evet hanımlar derdim bu sizce ben bu kızla görüşmelimiyim yoksa evime dahi sokmuyorum ki şuan buna devam mı etmeliyim görümcemin ismi dahi geçtiğinde sinir krizi geçirir oldum :27: siz olsaydınız ne yapardınız :kkk:

Hakaret derken..Ne dediğini merak ettim doğrusu?
Çok mu ağır birşey söyledi?

mesaj attı abisinin metrsiymişim gibi şeyler savsakladı sanırım yeterli diğerlerini hatırlayıpta sinirimi bozmak istemiyorum canım iyice :27:

biraz daha ayrıntılı yazsanız yardımcı olunabilir,

nasıl abisinin metresiymişsiniz gibi şeyler söyledi?

anlaşılır değil:26:

metres mi ?o sivri zeka kız metres kelimesinin ne anlama geldiğini bilmiyor mu ?nikahlı karısına adamın metresisin diyor .yok artık daha neler .bilmiyorum ben olsam görüşmem yinede sen bilirsin .

Daha fazla anlatmaya ne gerek!

İşte bir hadsiz daha sahneye çıkmış.

Haddini bildirin ve uzak durun:ssz:

şuan elim ayağım titriyor bana bunları söyleyen kızla eşim görüşüyor üstüne ona bişey söylemiyor sanki ben suçluymuşum gibi davranıyor bu kocayı napayım ben artık gerçekten sıkıldım bu durumdan evlilik mi yoksa eziyet mi anlayan var mı hanımlar ?

eşim için yaptığım fedakarlıklara mı yanayım ailemi bu adam için karşım aaldığımamı yanayım hangisine yanayım bilmiyorum eşim beni savunmak yerine birde onlarla hoşbeş ediyor bıktım allahım bıktım artık

şuan elim ayağım titriyor bana bunları söyleyen kızla eşim görüşüyor üstüne ona bişey söylemiyor sanki ben suçluymuşum gibi davranıyor bu kocayı napayım ben artık gerçekten sıkıldım bu durumdan evlilik mi yoksa eziyet mi anlayan var mı hanımlar ?

görümcenle görüşmezsin olur biter de
sana o hakareti eden insana haddini bildirmeyen kocayı naparsın onu bilemem

ayrıca sana o hakareti ederken bir nevi abisine de hakaret etmiş oluyor. Eşin bunu algılayamıyor sanırım:36:

Eski açtığınız konuları da gördüm..
Bir türlü hallolmayan sorunların kaynağı eşiniz bana sorarsanız..
Siz ve ailesi arasındaki dengeyi sağlayamamış bir türlü..
Bu durumda da sürekli alttan alan ve ezilen taraf siz olmuşsunuz..

Eşinizle konuşun diyeceğim ama bunu muhakkak defalarca yapmışsınızdır..
Ne diyeyim..İşiniz çok zor..

görümcenle görüşmezsin olur biter de
sana o hakareti eden insana haddini bildirmeyen kocayı naparsın onu bilemem

ayrıca sana o hakareti ederken bir nevi abisine de hakaret etmiş oluyor. Eşin bunu algılayamıyor sanırım:36:

bugece yatağımı ayırmayı düşünüyorum :47: hesap sormazsam artık sinirden ölecem çünkü:47:

Eski açtığınız konuları da gördüm..
Bir türlü hallolmayan sorunların kaynağı eşiniz bana sorarsanız..
Siz ve ailesi arasındaki dengeyi sağlayamamış bir türlü..
Bu durumda da sürekli alttan alan ve ezilen taraf siz olmuşsunuz..

Eşinizle konuşun diyeceğim ama bunu muhakkak defalarca yapmışsınızdır..
Ne diyeyim..İşiniz çok zor..

canım ne yazık ki alttan almamda çözüm olmadı sadece sorunların üzeri örtüldü :43:

canım arkadasım bu sorunların ne zaman bitecek?farkındamısın her gecen gun daha kotuye gidiyor.ne hakla sana oyle hakaretler eder?ve eşin neden susar...senin eşin oyle değildi sana karsı o da işi iyice vurdumduymazlıga getırdi.metres felan ne demek ne hakla ya?cok ama cok sinir oldum sen bunları haketmiyosun.bu arada yatagı ayırma benim bir arkadasım ayırmıstı...eşiyle arası duzeldi sureklı yuzune vurdu eşi.

canım arkadasım bu sorunların ne zaman bitecek?farkındamısın her gecen gun daha kotuye gidiyor.ne hakla sana oyle hakaretler eder?ve eşin neden susar...senin eşin oyle değildi sana karsı o da işi iyice vurdumduymazlıga getırdi.metres felan ne demek ne hakla ya?cok ama cok sinir oldum sen bunları haketmiyosun.bu arada yatagı ayırma benim bir arkadasım ayırmıstı...eşiyle arası duzeldi sureklı yuzune vurdu eşi.

evet haklısın canım eşim bu hale getirdi sahip çıkmadı öyle kötü hissediyorum ki kendimi dokunsalar ağlayacak gibiyim canımdan bezdim yaptığım hiç bişeye değmiyor gözyaşlarımda artık derdime derman olmuyor bana sahip çıkmayan bir eşle nereye kadar gider bilmiyorum

iyi hos insanın kardesinin olması kanıydı canıydı v.s burda atıp tutuyorlar kardesiyle gorusmucekmı kardesinden koparamazsın falan bazen nerdeyse kendi hem cinslerimiz sen el kızısın diyor sozlerinde resmen oyle sinir oluyorum kı.sen kardessen kardesliğini bileceksin.abindir ablandır her neyse onun sevip begendiği insana saygı duyacaksın.(sevmesen dahi) nasıl bir zamanda yasıyoruz ya anaları babalarıda bunlara dur demiyor nasıl bir ınsan yengesine metres der.sen bu gidişle hasta olcaksın o terbiyesizlerin yuzunden.

iyi hos insanın kardesinin olması kanıydı canıydı v.s burda atıp tutuyorlar kardesiyle gorusmucekmı kardesinden koparamazsın falan bazen nerdeyse kendi hem cinslerimiz sen el kızısın diyor sozlerinde resmen oyle sinir oluyorum kı.sen kardessen kardesliğini bileceksin.abindir ablandır her neyse onun sevip begendiği insana saygı duyacaksın.(sevmesen dahi) nasıl bir zamanda yasıyoruz ya anaları babalarıda bunlara dur demiyor nasıl bir ınsan yengesine metres der.sen bu gidişle hasta olcaksın o terbiyesizlerin yuzunden.

ben o insanları umursamıyorum canım demek ki diyorum onlarda yengelerine öyle davranıyorlar ki ! gelip burda abisi ayıramazsın gibi ahkamlara başlıyorlar :27: doğru bu gidişle hasta olacam bıktım artık eşimi aradım sen ne biçim insansın nasıl onlarla hoşbeş eder beni korumaz savunmazsın dedim sonrasında sana yaptıklarıma değmezmişsin dedin iyi sağol dedi bende suratına kapattım tlfnu akşam gelir yüzü beş karış sanki ben suç işlemişim gibi :27:

hesabını sorun ama cezalandırmak için yatağınızı ayırmayın.görümceniz küçük galiba görümcenizle görüşmeyin ve kaale almayın.

görümcem olacak akıl fukarası 22 yaşında eşim konusunda ne düşüneceğimi bilmez haldeyim şuan aklımı toplamaya çalışıyorum:27:

Eşinizde sorun bence...

Ben beraber yaşıyorum sevgilimle (sevdiğim adamla/sözlendiğim adamla/yakında nişanlanacağım adamla). Millet arkamızdan konuşup kendini tatmin edebilir bizce mahsuru yok. Ama ne başkası, ne annesi, ne de kardeşine böyle sözler ettirmez sevgilim, edeni de siler hayatından.Nasıl bir mantıktır bu eşinizdeki, sizi nasıl koruyamaz, bu kadar mı aciz bu adam :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:

Back
X