Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet hanımlar derdim bu sizce ben bu kızla görüşmelimiyim yoksa evime dahi sokmuyorum ki şuan buna devam mı etmeliyim görümcemin ismi dahi geçtiğinde sinir krizi geçirir oldumsiz olsaydınız ne yapardınız
![]()
mesaj attı abisinin metrsiymişim gibi şeyler savsakladı sanırım yeterli diğerlerini hatırlayıpta sinirimi bozmak istemiyorum canım iyiceHakaret derken..Ne dediğini merak ettim doğrusu?
Çok mu ağır birşey söyledi?
mesaj attı abisinin metrsiymişim gibi şeyler savsakladı sanırım yeterli diğerlerini hatırlayıpta sinirimi bozmak istemiyorum canım iyice![]()
şuan elim ayağım titriyor bana bunları söyleyen kızla eşim görüşüyor üstüne ona bişey söylemiyor sanki ben suçluymuşum gibi davranıyor bu kocayı napayım ben artık gerçekten sıkıldım bu durumdan evlilik mi yoksa eziyet mi anlayan var mı hanımlar ?
görümcenle görüşmezsin olur biter de
sana o hakareti eden insana haddini bildirmeyen kocayı naparsın onu bilemem
ayrıca sana o hakareti ederken bir nevi abisine de hakaret etmiş oluyor. Eşin bunu algılayamıyor sanırım![]()
Eski açtığınız konuları da gördüm..
Bir türlü hallolmayan sorunların kaynağı eşiniz bana sorarsanız..
Siz ve ailesi arasındaki dengeyi sağlayamamış bir türlü..
Bu durumda da sürekli alttan alan ve ezilen taraf siz olmuşsunuz..
Eşinizle konuşun diyeceğim ama bunu muhakkak defalarca yapmışsınızdır..
Ne diyeyim..İşiniz çok zor..
canım arkadasım bu sorunların ne zaman bitecek?farkındamısın her gecen gun daha kotuye gidiyor.ne hakla sana oyle hakaretler eder?ve eşin neden susar...senin eşin oyle değildi sana karsı o da işi iyice vurdumduymazlıga getırdi.metres felan ne demek ne hakla ya?cok ama cok sinir oldum sen bunları haketmiyosun.bu arada yatagı ayırma benim bir arkadasım ayırmıstı...eşiyle arası duzeldi sureklı yuzune vurdu eşi.
iyi hos insanın kardesinin olması kanıydı canıydı v.s burda atıp tutuyorlar kardesiyle gorusmucekmı kardesinden koparamazsın falan bazen nerdeyse kendi hem cinslerimiz sen el kızısın diyor sozlerinde resmen oyle sinir oluyorum kı.sen kardessen kardesliğini bileceksin.abindir ablandır her neyse onun sevip begendiği insana saygı duyacaksın.(sevmesen dahi) nasıl bir zamanda yasıyoruz ya anaları babalarıda bunlara dur demiyor nasıl bir ınsan yengesine metres der.sen bu gidişle hasta olcaksın o terbiyesizlerin yuzunden.
bugece yatağımı ayırmayı düşünüyorumhesap sormazsam artık sinirden ölecem çünkü
![]()
hesabını sorun ama cezalandırmak için yatağınızı ayırmayın.görümceniz küçük galiba görümcenizle görüşmeyin ve kaale almayın.