• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

size ihtiyacı var

yine bir kısa süren ilişki
yine yataklara düşen perişan kız
yine yalvarmalar
yine bezdirmeler
oy anam oy..

Hanımlar daha önce buraya erkek arkadasımin annesiyle tanisma sorunumdan bahsetmistim ve gercrkten kendimi yalniz hissetmemistim. Ben 22 yasindayim ve tecrübesiz bir kadinim. O sevgilim ile ayrildik. Hemde ben onu kiskandigim icin. Ama boyle seyler aramizda olurdu ve barisirdik. Ama bu sefer yalvarsamda olmadi barismadik. Ben perisan oldum yataklara dustum. Kac kilo verdigimi unuttum. O ise biz ayrildiktan sonra yeni birini buldu. Ben aradim dedim ne yapiyorsun sen beni hic mi sevmedin yok gercekten sevdim ama olmadi falan o gece bir kavga ettik ama benim dunya durdu resmen. Aradan aylar gecti unutamiyorum iliskim gercekten guzeldi ve birbirimizi com kiskanmak disinda da hatamiz yoktu. Bende helalleselim ki aklimda kalmasin dedim. Mesj attim bir kez konusalim ve helalleselim dedim sevgilisi de o da demedigini birakmadi. Ben telefonunda nefes diye kayitli olan ben orospu oldum. Yuzukleri takan o iken ben zorlamis oldum. Yani tum iliskide yasanan seyleri ben zorlamis oldum. Oyle buyuk ki allah neyi inkar etse bak diyecek elle tutulur kanitlarim var. Kisaca anlatiyorum hilayeyi. Ama bana sizofren dedi. Ben ise onu sevdigim halde bu yaptiklarina aglayamadim bile. Donmesini beklemiyorum yanlis anlamayin istemiyorum zaten. Ama yanimda olduguna inandigim adam her huznumde kostugum adam huznum oldu. Seni uzenleri senden uzak tutacagim diyen adam beni uzen oldu. Aklim ermiyor kisa surdu iliskimiz ama biz birbirimize geldigimiz de yaraliydik ve sardik. Arkadaslarim seni sevdi diyorlar. Bir arkadasim siz farkliydiniz dedi. Ozluyorum onu bu suc mu acaba beninle konusmaniza ihtiyacim var.

Helalleşmek ne demek,biten bir ilişkinin ardından olmaz.
Söylediği söze ne denir peki.
Yalvarmak var birde..
Ne yapıyor bu gençler böyle kendilerine..

ayrıldıktan hemen sonra yeni birini bulmuş ve de bu kişi için size demediği kalmamış.

demek ki çok da sizin düşüncelerinizdeki gibi bir ilişki yaşamıyormuşsunuz aslında maalesef :(

değmez biri için hayatınızı zindan etmeyin.
siz karşısına daha güçlü çıkın karşılaşırsanız.
toparlanmış ve kendine güvenen biri olarak.

Canım bak şimdi kendine acıyorsun resmen. Bana yazık değil mi, aileme ne söylerim gibi cümlelerinden anlaşılıyor bu.
Evet sana yazık ama neden yazık biliyor musun? Kendine bunu yaptığın için, kendine acıdığın için yazık sana. 3. şahıslar her şeyi yapar, sen kendini dik tutacaksın ki ilerleyebilesin yaşamında.
Bak o çok seven erkekler gidebilir, kadınlar da gidebilir.. İnsanların duyguları bitebilir. Bu elle tutulur gözle görülür bir şey değil ki az önce vardı şimdi yok diyebilesin.. Bazen tek bir davranışlar farkında olmadan soğuyabilir insan ya da tam tersi çok basit bir an, küçük bir bakış aşkı tazeleyebilir.
Karşındaki insanların eylemlerini kontrol edemezsin, ne kadar ağlasan yalvarsan arasan hatta kendine acısan ve Allah ile pazarlığa bile tutuşsan bile (Adak adama, işte iyi insan olacağım gibi kendince pazarlık hallerinden bahsediyorum) olacak olanı değiştiremezsin.
Öncelikle senin şunu kabul etmen gerekiyor. Çok sevdiğini söyleyen insan bir gün hayatından gidebilir. Senin için intiharlara kalkışan insan ertesi gün bir başkasıyla birlikte olabilir. Bunu bir sindir,kabullen öncelikle. Bunu kabullendikten sonra ilişkilerde yaşanan sorunlar ve sonlar bireysel davranışlardan çıkıyor. Her türlü acıyı daha kolay atlatabiliyorsun.
Her zaman şunu savunuyorum, ne yaşarsak yaşayalım önce olanı kabul etmemiz gerekir.

Back
X