ben varım canımm
çok teşekkür ederim zor olsada deniycem :)öncelikle sana şunu söleyim ben de aynı senin gibiydim. topuklu giyemezdim hep spor düz taban ayakkabılar filan, çok süslensem makyajı fazla yapsam abartı mı olmuş millet bakar diye düşünmeler filan. ama denemekte fayda var inan ki sadece bikaç kez deneme amaçlı topuklu giy farklı giyin arkadaşlarınla mı buluşcaksın o şekilde çık dışarı. sana gelen tepkiler senin özgüvenini yerine getirecektir herkesten iltifat duyacaksın çünkü. topukluyla bi kere kadınlar çok daha çekici duruyo. ben eskiden kadınsı durduğunu düşünürdüm ama hiç deil. dene ve gör diyorum tepkilerin olumlu yönde faydasını görüceksin.
hafif , dolgu topuk ayakkabilardan al yürüyemiyorsan..düz tabandan bile rahat dolgu topuk ayakkabilar war. yazin cok süslenipte napicaksin akiyor makyaj zaten. topuklulara alis bence cok siradan bir kiyafet bile topuklu ayakkabilarla zengin duruyor
sanırım dolgu topukla başlamak en iyisi yanımda süslenen arkadaşlarım yok ondan da kaynaklanıyo bu paspallığım yanımda süslü bakımlı biri olsa böyle olmazdı arkadaş çevresi çok etkiliyo
Kaç yaşındasın kestiremedim ama geçiş dönemi yaşadığın belli. Bence içinden geldiği gibi ve sana yakışanı giymen en güzeli. Zaten yaşın küçükse yüksek topuklular full makyajla kendine olgun bir kadın görüntüsü vermen komik kaçar ve etrafın sürekli sana bakma hissini de ancak bu verir. İçinde kendini durduramayan bir kokoş varsa bile bunu yaşına uyarlayarak kıyafetlerine yansıtmanı tavsiye ederim.
merhaba,
topuklu giymek aslında hiçte okdar zor degil. bak avatarımdaki resim bana ait.ve ben kadınsıyım.dogustan sızın gibi ailemde giyme snsım olmadı:) ama ilk giydigim andan beri sankı yıllardır gıyıyormusum gıbı rahat yurudum ve cogu kızdan daha hos duruyor ayaklarımda. ben giyebildiysem senın ıcındekı kadının cesaretını bıraz toplarsa haylı haylı giyersin. üzme kendini yıpratma birazcık cesaret:)
Cd elçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?