• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size ihtiyacım var kızlarrr!

nina_7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2011
27
0
36
İzmir
Ben topuklu ayakkabıyla yürüyemediği için topuklu ayakkabı giymeyen,ya kaşar derlerse ya rüküş derlerse diye süslenmekten korkan biriyim.Ne olur bana yardım edin özgüvenim yerle bir oldu.Yolda yürürken bile herkes bana bakıp dalga geçiyomuş gibi geliyo.Bir ay sonra hoşlandığım kişinin olduğu şehire gideceğim.Ozamana kadar öz güven kazanmam ve güzelleşmem lazım.Yardımınıza ihtiyacım var. :43:

ben varım canımm:34:

öncelikle sana şunu söleyim ben de aynı senin gibiydim. topuklu giyemezdim hep spor düz taban ayakkabılar filan, çok süslensem makyajı fazla yapsam abartı mı olmuş millet bakar diye düşünmeler filan. ama denemekte fayda var inan ki sadece bikaç kez deneme amaçlı topuklu giy farklı giyin arkadaşlarınla mı buluşcaksın o şekilde çık dışarı. sana gelen tepkiler senin özgüvenini yerine getirecektir herkesten iltifat duyacaksın çünkü. topukluyla bi kere kadınlar çok daha çekici duruyo. ben eskiden kadınsı durduğunu düşünürdüm ama hiç deil. dene ve gör diyorum tepkilerin olumlu yönde faydasını görüceksin.:65:

hafif , dolgu topuk ayakkabilardan al yürüyemiyorsan..düz tabandan bile rahat dolgu topuk ayakkabilar war. yazin cok süslenipte napicaksin akiyor makyaj zaten. topuklulara alis bence cok siradan bir kiyafet bile topuklu ayakkabilarla zengin duruyor:34:

öncelikle sana şunu söleyim ben de aynı senin gibiydim. topuklu giyemezdim hep spor düz taban ayakkabılar filan, çok süslensem makyajı fazla yapsam abartı mı olmuş millet bakar diye düşünmeler filan. ama denemekte fayda var inan ki sadece bikaç kez deneme amaçlı topuklu giy farklı giyin arkadaşlarınla mı buluşcaksın o şekilde çık dışarı. sana gelen tepkiler senin özgüvenini yerine getirecektir herkesten iltifat duyacaksın çünkü. topukluyla bi kere kadınlar çok daha çekici duruyo. ben eskiden kadınsı durduğunu düşünürdüm ama hiç deil. dene ve gör diyorum tepkilerin olumlu yönde faydasını görüceksin.:65:
çok teşekkür ederim zor olsada deniycem :)

hafif , dolgu topuk ayakkabilardan al yürüyemiyorsan..düz tabandan bile rahat dolgu topuk ayakkabilar war. yazin cok süslenipte napicaksin akiyor makyaj zaten. topuklulara alis bence cok siradan bir kiyafet bile topuklu ayakkabilarla zengin duruyor:34:

sanırım dolgu topukla başlamak en iyisi yanımda süslenen arkadaşlarım yok ondan da kaynaklanıyo bu paspallığım yanımda süslü bakımlı biri olsa böyle olmazdı arkadaş çevresi çok etkiliyo

sanırım dolgu topukla başlamak en iyisi yanımda süslenen arkadaşlarım yok ondan da kaynaklanıyo bu paspallığım yanımda süslü bakımlı biri olsa böyle olmazdı arkadaş çevresi çok etkiliyo

dikkat cekmemek icin sende onlarin salasligina ortak oluyorsun yani :1:
bosversene göz önünde olmak herzaman iyidir..
ben sahsen yanimdaki arkadasimin benden süslü olmasini istemem
girdigim her ortamda önplanda olmak isterim..
hem onlar seni tesvik edemiyorsa sen yap bir yenilik onlar sana imrensin :1:

çok süslenmek ya da topuklu giymek güzellik demek değildir bence.:34:

o yüzden kendine eziyet etme illa topuklu giyicem diye

ayrıca hafif bi makyaj her zaman daha güzeldir.:51::51::51:

Şık olmak için süslü püslü olman gerekmez.Sade ama şık olabilirsin.Takıda ve makyajda aşırıya kaçmamanı öneririm.Mesela hem kolye,hem küpe,hem bilezik hem yüzük fazla gelir.
Ayakkabı için,ben de dolgu topuk öneriyorum.Şimdi tam espadril tamanı.Dolgu topuklu şık ve rahat bir espadril bulabilirsin.Hem jeanle hem de elbiseyle rahat kullanırsın.

Kaç yaşındasın kestiremedim ama geçiş dönemi yaşadığın belli. Bence içinden geldiği gibi ve sana yakışanı giymen en güzeli. Zaten yaşın küçükse yüksek topuklular full makyajla kendine olgun bir kadın görüntüsü vermen komik kaçar ve etrafın sürekli sana bakma hissini de ancak bu verir. İçinde kendini durduramayan bir kokoş varsa bile bunu yaşına uyarlayarak kıyafetlerine yansıtmanı tavsiye ederim.

merhaba,
topuklu giymek aslında hiçte okdar zor degil. bak avatarımdaki resim bana ait.ve ben kadınsıyım.dogustan sızın gibi ailemde giyme snsım olmadı:) ama ilk giydigim andan beri sankı yıllardır gıyıyormusum gıbı rahat yurudum ve cogu kızdan daha hos duruyor ayaklarımda. ben giyebildiysem senın ıcındekı kadının cesaretını bıraz toplarsa haylı haylı giyersin. üzme kendini yıpratma birazcık cesaret:)

Cd elçin

Kaç yaşındasın kestiremedim ama geçiş dönemi yaşadığın belli. Bence içinden geldiği gibi ve sana yakışanı giymen en güzeli. Zaten yaşın küçükse yüksek topuklular full makyajla kendine olgun bir kadın görüntüsü vermen komik kaçar ve etrafın sürekli sana bakma hissini de ancak bu verir. İçinde kendini durduramayan bir kokoş varsa bile bunu yaşına uyarlayarak kıyafetlerine yansıtmanı tavsiye ederim.

20yaşındayım çokda geçiş dönemi sayılmaz kart kaldım biraz :) hoşlandığım kişinin etkisi var bu değişim kararını almamda yanında küçük kızlar gibi ve bakımsız olduğumu farkettim çevremden de öyle tepkiler aldım.mesela ben spor ayakkabı ve eşofmanla saçlarım kabarmış bi şekilde dışarı çıkarken o yanımda giyimne dikkat ediyo öyle yani:44:

merhaba,
topuklu giymek aslında hiçte okdar zor degil. bak avatarımdaki resim bana ait.ve ben kadınsıyım.dogustan sızın gibi ailemde giyme snsım olmadı:) ama ilk giydigim andan beri sankı yıllardır gıyıyormusum gıbı rahat yurudum ve cogu kızdan daha hos duruyor ayaklarımda. ben giyebildiysem senın ıcındekı kadının cesaretını bıraz toplarsa haylı haylı giyersin. üzme kendini yıpratma birazcık cesaret:)

Cd elçin

bana cesaret verdiniz teşekkür ederim biraz odun gibiyim ama içimde bi kadın elbet vardır bulursam bidaha kaçamıycak zaten :) ayrıca topuklu ayakkabı gerçekten çok şık duruyor sizde çok yakışmış

Back
X