size ihtiyacım var :(

kaynınla ilişkin nasıl

canım kaynımda ayrı bir dert şöyle bir durum oldu aramızda bigün konuşurken bana abime siz evlenirken 1000 tl bir para verdim dedi neyse tşk ettim ardında ben evlenirken o parayı ver ayrıca sende çalışıyosun bana yardım et dedi halbu ki geçinemediğimizi bliyorlar istanbulda 700 tl kira ödüyorum canım onların evi var maaşları var kaynımında maaşı var ama bizim borcumuz olduğu halde bana bunları söyledi sonrasında eşimi kötüledi bana bende eşime kardeşin parası istiyor dedim tabi eşimde arayıp 3 kuruş yardım ettin onu muistiyorsun istemeseydin biz sana vermicekmiydik şimdi söyleyince ne değeri kaldı demiş kaynımda beni suçlayıcı sözler sarfetmiş benden için evlenmeseydi okadar borç ödemezdiniz para biriktirseydi demiş kısacası eşimle evlenmicek para biriktirecek öyle evlenecekmişiz bunları duyduktan sonrada ben görüşmedim kendisiyle

canım kaynımda ayrı bir dert şöyle bir durum oldu aramızda bigün konuşurken bana abime siz evlenirken 1000 tl bir para verdim dedi neyse tşk ettim ardında ben evlenirken o parayı ver ayrıca sende çalışıyosun bana yardım et dedi halbu ki geçinemediğimizi bliyorlar istanbulda 700 tl kira ödüyorum canım onların evi var maaşları var kaynımında maaşı var ama bizim borcumuz olduğu halde bana bunları söyledi sonrasında eşimi kötüledi bana bende eşime kardeşin parası istiyor dedim tabi eşimde arayıp 3 kuruş yardım ettin onu muistiyorsun istemeseydin biz sana vermicekmiydik şimdi söyleyince ne değeri kaldı demiş kaynımda beni suçlayıcı sözler sarfetmiş benden için evlenmeseydi okadar borç ödemezdiniz para biriktirseydi demiş kısacası eşimle evlenmicek para biriktirecek öyle evlenecekmişiz bunları duyduktan sonrada ben görüşmedim kendisiyle :50:

Onlarda hiçbir ılımlı yaklaşım yok yani.. herkes ne çalışıyorsa kendine. Başkası için 10 saat bin bir türlü işkence çekilir mi? “evleniyorum yardım et” konusu son derece saçma. O zaman ertele. Sonuçta herkesin kesesi kendine göre kendi yağında bişeyler yapmaya çalışıyor insanlar da…eşin zaten biliyor neden gitmek istemediğini annenler de sorunu öğrensinler canım nolacak. Suç sende mi sanki? Gitmediğin için açıklamayı eşin uygun bir dille yapar ya da yapsın.

niye gitmeyecekmişsin düğüne.. alnın açık başın dik niye kendini kasıyorsun... eeşin neredeyse senin yerin orasıdır. o var bu var dıye nıye eşini yalnız bırakacaksın.. kayınvalıdenı gormemezlıkten gel süslen püslen gezin ortalarda.. bak kayınvalıden nasıl delırıyor.. sakın eşini yalnız bırakma.. sen niye eksikleneceksin yanlıs bırsey yapmadın sen.. eksiklencek biri varsa oda kayınvalıdendır. suratına bakarken utanması lazımm

evet canım artık biraz utanıyor ama artık iş işten geçti eşim tek gitmez sanmam :1: ama ben gidersem kesinlikle uygulıcam şeyler arasında tşk ederim:16:

ailenizden yedek anahtar isteyin düğün bitince gidin kalın. onlarada yeni evliler rahat etsin diyin
eşini de yalnız bırakma bence sadece bi kaç gün sürecek bir düğün bişey yok muş gibi umursamaz davran deli olsunlar...

Onlarda hiçbir ılımlı yaklaşım yok yani.. herkes ne çalışıyorsa kendine. Başkası için 10 saat bin bir türlü işkence çekilir mi? “evleniyorum yardım et” konusu son derece saçma. O zaman ertele. Sonuçta herkesin kesesi kendine göre kendi yağında bişeyler yapmaya çalışıyor insanlar da…eşin zaten biliyor neden gitmek istemediğini annenler de sorunu öğrensinler canım nolacak. Suç sende mi sanki? Gitmediğin için açıklamayı eşin uygun bir dille yapar ya da yapsın.

canım kaynım nişanlanacaktı kayınvalide arayıp eşime sen gel dedi yani tek gidecekmiş beni hiçe sayıyor yani bende annemlere dememe nedenim annem biraz panik ataktır babannemden dolayı benimde aynı şeyleri yaşıcağımı düşünüp kendini üzer :50:

görumcenden niye laf yiyesin yaa o kimki

sorma canım o evin başbakanı evde ne olacaksa ona sorulur o da ayrı bir dert kendini bilmezin teki eşim o halalarım gibidir herşeye muhalefettir der ama o kızı bile görmek yetiyor bazen kendini bilmez ne giysem gider aynısını alır okuduğum bölüme kadar gitti okudu oda ayrı bir dengesi :9:

sorma canım o evin başbakanı evde ne olacaksa ona sorulur o da ayrı bir dert kendini bilmezin teki eşim o halalarım gibidir herşeye muhalefettir der ama o kızı bile görmek yetiyor bazen kendini bilmez ne giysem gider aynısını alır okuduğum bölüme kadar gitti okudu oda ayrı bir dengesi :9:

1)o görumceneve kaynına ne yemek düşer ben sölemiyim
2=deminki arkadaşa katılıyorum. suslen eşinin koluna gir duğunede git. mutluluk pozu ver. onu mahcup etme
3)ailene soyle size gelcez de korkmazlar.
4)olmadı git kal herşey normalmiş gibi sonrada evine donunce yine hayatına dvm et. politik ol biraz

1)o görumceneve kaynına ne yemek düşer ben sölemiyim
2=deminki arkadaşa katılıyorum. suslen eşinin koluna gir duğunede git. mutluluk pozu ver. onu mahcup etme
3)ailene soyle size gelcez de korkmazlar.
4)olmadı git kal herşey normalmiş gibi sonrada evine donunce yine hayatına dvm et. politik ol biraz

sağolasın valla yüzümü güldürdün :16: şu politikacılığı birde ben öğrensem mükemmel olacak herşey :1:

ALLAH yardım etsin sana.bu kadar seni boşa sayan bu kadar seni görmez insanlarla bi ömür böyü görüşeceksin.senin yeride olsam ben.
gelinden daha güzel göşterişli olur takıp takıştırır sürür sürüştürüp hem o kaynananı hem görümcen olacak kızı bi güzel çatlatır sonrada
misafir gibi kocamla el ele tutuşup çıkardım düğünden.gider annemlerde kalırdım o gece.bide şöyle bişey var.sen gitmiyosan eşinde gitmeyecek.bence.
ama sen yinede gittttt.eğlenceli olurdu .onaların çatlaması bi düşün.....:1:

yorguncummm farkındaysan aklın yolu bir. herkez aynı fikirde. ilerde herşey duzelir merak etme. sana birşey yapmadıkları için sen 1- 0 öndesin

ALLAH yardım etsin sana.bu kadar seni boşa sayan bu kadar seni görmez insanlarla bi ömür böyü görüşeceksin.senin yeride olsam ben.
gelinden daha güzel göşterişli olur takıp takıştırır sürür sürüştürüp hem o kaynananı hem görümcen olacak kızı bi güzel çatlatır sonrada
misafir gibi kocamla el ele tutuşup çıkardım düğünden.gider annemlerde kalırdım o gece.bide şöyle bişey var.sen gitmiyosan eşinde gitmeyecek.bence.
ama sen yinede gittttt.eğlenceli olurdu .onaların çatlaması bi düşün.....:1:

aynen seda :14: ben eşim için ailemi karşıma aldım eşimi 8 yıl bekledim çok sevdim ama ailesi bana bunları reva gördü şimdi diyorum eşime kesinlikle kızıma anlatacam bunları ve sakın evlenme böyle insanla sana değer vermeyen seni yok sayan insanla dicem diyorum kızıyor bana :50: ama öyle onlar için neler yaptık say say bitmez annemde çok kızdı söz dinlemedim seviyorum dedim iyi halt ettim ama artık çok geç bu insanlarla bir ömür nasıl geçer bilmem allahtan uzaktayım kayınvalide kızkardeşiyle sabahtan akşama kadar beni çekiştiriyormuş tlf.da artık ne buluyorsa :9: kadına 400 tl borç geldi akıllanmadı onuda bize ödedecekti ya neyse :52: şimdi gidersem dediğin gibi yapacam elimi hiç bişeye sürmicem ama eşim olacak akıllı doğru durmaz bunuda biliyorum çünkü ona işlerini yaptırmaya bayılırlar canımı sıkan bu :52:

aynen seda :14: ben eşim için ailemi karşıma aldım eşimi 8 yıl bekledim çok sevdim ama ailesi bana bunları reva gördü şimdi diyorum eşime kesinlikle kızıma anlatacam bunları ve sakın evlenme böyle insanla sana değer vermeyen seni yok sayan insanla dicem diyorum kızıyor bana :50: ama öyle onlar için neler yaptık say say bitmez annemde çok kızdı söz dinlemedim seviyorum dedim iyi halt ettim ama artık çok geç bu insanlarla bir ömür nasıl geçer bilmem allahtan uzaktayım kayınvalide kızkardeşiyle sabahtan akşama kadar beni çekiştiriyormuş tlf.da artık ne buluyorsa :9: kadına 400 tl borç geldi akıllanmadı onuda bize ödedecekti ya neyse :52: şimdi gidersem dediğin gibi yapacam elimi hiç bişeye sürmicem ama eşim olacak akıllı doğru durmaz bunuda biliyorum çünkü ona işlerini yaptırmaya bayılırlar canımı sıkan bu :52:

olmaz öle sey sen oturacaksında kaynananmı çalışacaqk. uygun duşmez ne kadar kötu olursan ol. sen sana duşeni yap.bi kaç gun idare eti boşuna adı kaynanaya cıkmamışi iyi olsa kaynana denmezdi :)

biliyormusun aynı durumdayız aman allahım sanki habersiz bu konuyu ben açmışım o kadar şaşırdım canım bende hiççççççççç düşünmüyorum düğünlerine gitmeyi felan imbilir beni nasıl gıcık edecekler ben gitmiyorum diyorum eşimde sen bilirsin der ailesi sorar eşimde neden acaba gelmedi der? hiç uzatmaz oda kalabileceği kadar kalır çıkar gelir bu kadar basit canım

:51:Dedikleriniz doğru giyinip süslenip çatlatmak var. Ama kadın sadece aramış oğluna sen gel demiş. Zaten nasıl bir ders vermeye çalışırsan çalış gelin kaynana ilişkisinde aç gözlü gibi bir sıfat kullanan karakter ondan ima çıkarmaz kızlar.

Kaynım evleniyor diye bir konunuz vardı ,neden aynı konuyu farklı farklı açıyorsunuz ,kaynınıza borcunuz olupta ödemek istemedğiniz.

Mesajların hepsini okumadım canım.

Yatak hazırlama mevzusunda, biz de öyle bir adet yok.ÇoK SAÇMA BİŞEY ZATEN BENCE.Yatak zaten hazır.:27:

Kaynananın açgözlü demesi çok çirkin.Haklısın.
Ama kaynının düğününe gitmen lazım.Eşini yalnız bırakma.Haklıyken haksız konuma düşersin.
Sen de yabancı gibi düğüne katıl.Ordan babanın evine geç.
Annen sorarsa da akrabalarda kalmaktansa burayı tercih ettim dersin.
Zaten mantıklı olan da bu:34:

Son düzenleme:
geçmişte olanları unutamazsın belki ama eşini zor durumda bırakma elin günün içinde....
laf getirme hem kendine hem eşine....

Mesajların hepsini okumadım canım.

Yatak hazırlama mevzusunda, biz de öyle bir adet yok.ÇoK SAÇMA BİŞEY ZATEN BENCE.Yatak zaten hazır.:27:

Kaynananın açgözlü demesi çok çirkin.Haklısın.
Ama kaynının düğününe gitmen lazım.Eşini yalnız bırakma.Haklıyken haksız konuma düşersin.
Sen de yabancı gibi düğüne katıl.Ordan babanın evine geç.
Annen sorarsa da akrabalarda kalmaktansa burayı tercih ettim dersin.
Zaten mantıklı olan da bu:34:

evet ya ben dicektim. kaynanam yatağımı niye hazırlıcakki anlamadm. benimde ben hazırladım

Back
X