- 17 Aralık 2009
- 8.527
- 105
- 363
hanımlar derdime bir arkadaşıma anlatmaya kalktım ama mantıklı bir cevap alamadım bende size yazmaya karar verdim çünkü burda ki mantıklı hanımlar bana çok yardıımcı oldu tşk ederimöncelikle hanımlar şöyle konuya gireyim eşimin ailesi çok sorumsuz bir aile çocuklarına sahip çıkmayan insanlar evlendik tek kuruş yardım etmeyi bırakın düğünümüzde sanki misafir gibi davrandılar hanımlar ben mi yanlış biliyorum yoksa gelinle damada yatak hazırlanmaz mı o gece için kadın bize yatak falan hazırlamayı bırakın birde eşime demiş ki oğlum yatak yapmama gerek var mı bişey yapacakmısınız allahım bu nasıl zihniyet anlamaıyorum neyse evlendik 1. Ayımızda oğlum sakın o kıza sırrını verme demiş artık bu kadının kırdığı potlar 2 yıl boyunca devam etti bigün tlf. Etti neyse ordan burdan derken bende deim ki istanbul çok zor bir şehir geçinemiyoruz yetmiyor düğün kredisi belimizi büktü nasıl yetmiyor sen kazandığını napıyosun dedi ardından hiç unutamadığım lafını yapıştırıverdi açgözlü!!!! Bu sözleri duyduktan sonra mideme bişey saplandı sandım bana 1 tane 200 tl lik bilezik takann kadın bana bir tane eşya almayan kadın bir bohça bile hazırlamayan hediye almayan kadın bana aç dedi
Bu sözlerden sonra kızlar aklımı kaçırıyorum sandım tlf.nu kapadım ve eşime olan biteni anlattı eşim annesi arayıp özür dilemesini istemiş kendiside isterse gelin hanımın birde elini öpeyim demiş neyse kızlar ben bu olaylardan sonra konuşmuyorum kendisiyle şuan kızlar kaynım evlenecek 2 ay sonra ve ben gitmeyi düşünmüyorum açıkcası eşime sen git kardeşin ama ben gitmem dedim hem gidincede kalacak yer yok çünkü kaynım ailesiyle yaşacakmış benim ailemde aynı yerde oturuyor ama bu kez onlara gitsek annem bir sorun oduğunu anlar ve kısacası kzılar düğüne gitmemek için nasıl bir bahane bulmalıyım zaten kayınvalidee çok kızgın ve kırgınım ne yapmalıyım sizce lütfen akıl verin hanımlar :26:
bence gitme derim ama ne gibi bir mazeret sunarsın bilmiyorum gidersen eğer ailen yine anlıcak çünkü sizde anne babadan sonra düğün sahibi oluyorsunuz kenarda oturmanız kayın validenizle hiç konuşmamanızı gören aileniz yine orun olduğnu anlıcak ya ailene herşeyi anltcaksın yada iyi bir mazeret bulup gitmiceksin ben olsam gitmemmm