• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size ihtiyacım var

hiç korkma. ve ne yaşamış olursan ol arkasında dur. eğer bu korkunu belli edersen işte o zaman sana karşı kullanmalarını tetiklemiş olursun. gerçi böyle bişey olacağını sanmıyorum. eğer ruh hastası değillerse tabii. sen kendine güven.

Ya böyle ciddi birşey yapacaklarını sanmıyorum ama kaybetme korkusu işte.. Bir kere kıza böyle birşey sorduğumda beni o kadar karaktersiz mi sandın demişti ama gitti gece yarısında eski sevgilimle buluştu. Herşey tecrübe işte hayat..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ne b.k yerlerse yesinler ..
Niye uzak durmuyorsunuz ki böylelerinden , anlamıyorum..
Yakın oldukça , o korkularınızdan uzak kalmanız imkansız..

Siz bu insanları hayatınızdan özellikle de o kızı hayatınızdan çıkarmadığınız sürece, bu korkular hep aklınıza gelir.Gerilir,durursunuz..

Aynı okul aynı ortam uzak durmak çok zor ama mesafeyi koymak en iyisi ama bildiğiniz çok sağlam dost kazığı yiyiyorum bu günlerde

Şuan ki sevgilim biliyor eski pisliği bir türlü hayatımdan gidemediler zaten..
Ama ne fotoğraf ne mesaj asla öyle birşey yok kanıt gösterecek ben eski sevgilime gram üzülmüyorum adam olsa benim arkamda dururdu. Üzüldüğüm şey yakın arkadaşımın bu denli rahatlığı. Konuşmayı kestim zaten ama seni artık o eski sevgilin bağlamıyor ki neden bozuluyorsun ayakları yapıcak bu yüzden gerçekten işin içinden çıkamıyorum ama şayet öyle birşey olursa inkar edeceğim çünkü sevgilimi gerçekten çok seviyorum

Seni kıskandığını, ayırmaya çalıştığını, hatta bu yüzden senden intikam olsun diye yakın arkadaşınla sevgili olduğunu falan söyleyebilirsin.
Böyle dengesiz bir adam senin hakkında da iftiralar uyduracağına sevgilin inanacaktır...ama ona sakın bir şey anlatma..
Ne olursa olsun eski sevgilinle de bir araya gelme görüşme tek bir mesaj bile olmuş olsa. açık verme.
hatta bunları sevgililine anlatabilirsin, arkadaşımla sevgili oldu dengesiz vs diye
Burada bir konu vardı http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=739652&page=21&p=36293397&posted=1#post36293397
Bu duruma düşmezsin umarım...

Son düzenleme:
Seni kıskandığını, ayırmaya çalıştığını, hatta bu yüzden senden intikam olsun diye yakın arkadaşınla sevgili olduğunu falan söyleyebilirsin.
Böyle dengesiz bir adam senin hakkında da iftiralar uyduracağına sevgilin inanacaktır...ama ona sakın bir şey anlatma..
Burada bir konu vardı http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=739652&page=21&p=36293397&posted=1#post36293397
Bu duruma düşmezsin umarım...

Linkini attığınız konuyu dün okudum baya allah korusun ya cidden kötü ama benim durumum o konunun yanında baya baya hafif ne fotoğraf ne mesaj nede başka birşey dediğim gibi geleceğimi etkileyecek hiçbir şey yapmadım yapmamda ama biraz ileri gittim işte bunun karşıma çıkmasından korkuyorum o kızla o çocugun ama çıkmaz kanıt olmadan sanırım

zamanında buna benzer bir olayı iki yakın arkadaş yaşadı çevremde arkadaşın yıllarca çıktığı çocuk gitti diğer kıza teklif etti konuşmaya başladılar falan ama diğer kızda zengin bir eş adayı için o çocuğu terk etti ve evlendi.. evlendikten sonrada asla görüşmediler birdaha o çocuklada kız çıkmadılar tabi sadece konuşuyorlardı
demem o ki eğer diğer çocukla uzun süreli bir ilişkiniz olduysa rahatsızlık duyman normal
diğer şekilde kısa süreli olduysa rahat ol

1 yılım boşuna gitti ama tecrübe sahibi olabilmek için hata yapmak gerekiyor işte..

Back
X