Size ihtiyacım var .

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
53
Icimde bir boşluk var..kocaman bir boşluk. .nasıl geçer. .her taraftan kilitlenmis kapılar. .çıkış yolu yok sanki. .plates yapıyorum. .o biraz iyi geliyor. .

Bir bayan yazmış ..mugehatun nickli. .nisanlanmis demiş. .eski eşi için. .ofkesonden deliye donmus ve arayacağım demiş. .ona attığınız yorumları okudum ve rahatladım. .ben de yaşayacağım bunu biliyorum. .Çünkü onun da hayatında biri var..

Henüz bosanmadm Ekim de dava var..iki sene olacak Aralık ayında. .öyle iste..

Ablam ped çektirdi bayramdan sonra belli olacak karnında bezeler var..Benim sürecimde lenf kanseri oldu ve bir seneye yakın oradaydm eli ayağı oldum temizlendi iyilesti yine beze çıkmış karnında. .bayramdan sonra belli olacak işte. .

Oylr işten de ayrıldım biliyorsunuz. .canm çok sıkılıyor. .

Zor bir süreç haklısınız ama kötü şeylerin sonunda elbet iyi şeyler bulacaktır sizi hayat böyle bir denge değil mi? Acısı tatlısı aynı yerde hepsini yaşıyoruz. Umarım biran önce geçer sıkıntılarınız ve mümkünse yeniden çalışmaya başlayın size iyi gelecektir

2 sene olmuş ayrılalı daha bırakmadınızmı eşinizin peşini ?
Bende yazmıştım hafta sonu eski eşim sheratonda düğün yapmış, tesadüf eseri neredeyse tüm resimleri gördüm hayat bu.

ayrılan kendi yoluna bakacak hakkı bu.

Ablanıza gelince gecmiş olsun

Ablanıza çok geçmiş oldun, inşallah sonuçlar temiz çıkar.

Her gecenin bir sabahı var. Üniversite de bir hocam vardı, rahmetlinin güzel bir sözü vardı. Hep yağmur yağmaz, O güneş doğacak ve güzel günler ortaya çıkacak derdi.

Hayat bu bazen fırtınalı ama çoğu zaman güzel günler yaşarız. Siz gönlünüzü ferah tutun.

Zordur elbet ama geçecek.. Plates dışında başka şeylerde yapın kafanızı dağıtın. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama çalışın ailenizden ayrı düzen kurun. Boşanın,aşık olun hayat kısa ve güzel.. Allah sağlığı almasın.. Ablanıza acil şifalar..

İnşallah inanin sabirla bekliyorum..yarın 9 Eylül ..o gün evlenmistm. .giden zamanıma,bu yasadiklarima çok uzuluyorum

Ablanıza çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Şimdi zor gelir ama ilerde buna bile alışıyorsunuz hiç merak etmeyin. Üzülüyorsanız üzülün ama sonrasında geçeceğini ve güleceğinizi bilin.

Ablanıza geçmiş olsun. Sizde kafa dağıtacak işler bulun. Birde şöyle düşünün eğer mükemmel bir erkek ve ilişki olsaydı zaten boşanmazdınız. Önünüze bakın o yokmuş gibi hiç olmamaış gibi düşünün.

iki senedir sürüyor mu davanız?
geçmiş olsun bu arada ablanız atlatır bi an evvel dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…