- 2 Mayıs 2015
- 909
- 393
- 53
- Konu Sahibi Sonbahar 35
Icimde bir boşluk var..kocaman bir boşluk. .nasıl geçer. .her taraftan kilitlenmis kapılar. .çıkış yolu yok sanki. .plates yapıyorum. .o biraz iyi geliyor. .
Bir bayan yazmış ..mugehatun nickli. .nisanlanmis demiş. .eski eşi için. .ofkesonden deliye donmus ve arayacağım demiş. .ona attığınız yorumları okudum ve rahatladım. .ben de yaşayacağım bunu biliyorum. .Çünkü onun da hayatında biri var..
Henüz bosanmadm Ekim de dava var..iki sene olacak Aralık ayında. .öyle iste..
Ablam ped çektirdi bayramdan sonra belli olacak karnında bezeler var..Benim sürecimde lenf kanseri oldu ve bir seneye yakın oradaydm eli ayağı oldum temizlendi iyilesti yine beze çıkmış karnında. .bayramdan sonra belli olacak işte. .
Oylr işten de ayrıldım biliyorsunuz. .canm çok sıkılıyor. .
Bir bayan yazmış ..mugehatun nickli. .nisanlanmis demiş. .eski eşi için. .ofkesonden deliye donmus ve arayacağım demiş. .ona attığınız yorumları okudum ve rahatladım. .ben de yaşayacağım bunu biliyorum. .Çünkü onun da hayatında biri var..
Henüz bosanmadm Ekim de dava var..iki sene olacak Aralık ayında. .öyle iste..
Ablam ped çektirdi bayramdan sonra belli olacak karnında bezeler var..Benim sürecimde lenf kanseri oldu ve bir seneye yakın oradaydm eli ayağı oldum temizlendi iyilesti yine beze çıkmış karnında. .bayramdan sonra belli olacak işte. .
Oylr işten de ayrıldım biliyorsunuz. .canm çok sıkılıyor. .