Size kreş mi eşimin yengesi mi diye sormuştum..

Hasta olmasi
Çoğunluk ilk konunuzda kreş dedi size, niye yengeyi seçtiniz siz?
Kreş de her şey bir yana eğitim alıyor çocuklar. Sırf çocuğunuz için bu bile önemli bir artıydı..
Ndan korktum acikcasi bence de kres ama esim en azindan bir yil yengem baksin dedi.Ben de tamam dedim eger diretsem de cocuk hasta olsa esimin cenesinden duramam cunku 1 sene daha bekleyelim dedim inat ettin bak boyle oldu der yani kesin

Alerjinin ne zaman geçeceği belli olmaz bazıları kaybolmuyor bile. Oğlum küçükken atopikti. Benim 21 yaşımdan sonra bahar alerjim başladı.. 1.sınıfa da yaşayabilir aynı şeyi. Bu bir süreç evet ama sıraladığınız her şey bir çocuğa 10 sn arkana dönmekle aynı şey yani yenge evinde bile olabilir. İlla ki yanında çocuk vardı gördü yaptı diye başına gelmeyecek değil.

Bilemezsiniz gideceği kreşte de alerjik arkadaşları olabilir onlarla oturup yemek yiyebilir. Anneye zor deyip yengeye bırakmak kolaya kaçmak gibi olmuyor mu? Öğretmenine ve yardımcısına güveneceğiniz bir kreş her şeyin üstünden gelir.

Demek istediğim kreş yaşında bir çocuk akraba yanında köreltilmemeli, çocuğu bu şekilde geri bırakmış olursunuz. Yazık olur.
Bizimki diyet acma.asamasinda ama buna arti olarak alerjik rinit ve geniz eti problemi de var hani astim adayi gibi bir sey doktor tam olarak boyle tanimlamisti alerjiler basamak basamak ilerler diye.Aklim cikiyor inanin hasta olacak ilerleyecek diye ha tabii grip olmuyor mu bogaz enfeksiyonu olmuyor mu oluyor ama.kreste bunun kronik hale gelmesinden endise ettim.Alerjik her yasta cikiyor ben 29 yasindayim mesela 3 ay once alerjik rinit tanisi aldim senelerdir onemsemedigim sikayetler alerjiymis vucut gizemli bir girdap..

Size sadece 3500 lira kalıcak ve cocugunuzdan ayrı kalıcaksınız bence evde bakıcılık yapın hem kendi çocuğunuza bakarsınız hemde 3500 TL kazanırsınız. Benimde kücük bebegim var 1 yıl sonra işe başlayacagım simdiden panik oluyorum.

Bizimki diyet acma.asamasinda ama buna arti olarak alerjik rinit ve geniz eti problemi de var hani astim adayi gibi bir sey doktor tam olarak boyle tanimlamisti alerjiler basamak basamak ilerler diye.Aklim cikiyor inanin hasta olacak ilerleyecek diye ha tabii grip olmuyor mu bogaz enfeksiyonu olmuyor mu oluyor ama.kreste bunun kronik hale gelmesinden endise ettim.Alerjik her yasta cikiyor ben 29 yasindayim mesela 3 ay once alerjik rinit tanisi aldim senelerdir onemsemedigim sikayetler alerjiymis vucut gizemli bir girdap..
Kreş için çok küçük ama zaten. Ilk 4 yas bakıcı daha iyi deniyor. Gecen bir anasinifı ogretmeni ile konuştum kres onermiyirum dedi o da 4 yas oncesine. Özel ilgi olmuyor haliyle uykusu vs. Ev ortamı daha huzurlu oluyor. Yenge vicdanlı iyi bir insansa güveniyorsaniz sorun yok. Gecen bir komşum çok memnundu bakıcısından, üniv mezunu ev hanimiymış merhametliymiş falan ama o 7 yas ve 2 yas cocuk birakıyor aksilik olsa 7 yasindaki anlatır bu bir artı hakiyle. Sizinki daha minik ama yengeyi taniyirsunuz guveniyorsaniz sorun yok. Maas fazla geldi bana ama. Daha doğrusu sizin maaşın yarısının gitmesi fazla geldi ama çalısin kesinlikle şu hayattaki en zor şey ev hanımlığı bence. Yemek temizlik cocuk koşturmaca ek olarak 5 kuruş lazım olsa kocadan isteniyor. Koca kötü olsa ses edemiyir vs. Çalışın siz kesinlikle içiniz rahat olsun

Size sadece 3500 lira kalıcak ve cocugunuzdan ayrı kalıcaksınız bence evde bakıcılık yapın hem kendi çocuğunuza bakarsınız hemde 3500 TL kazanırsınız. Benimde kücük bebegim var 1 yıl sonra işe başlayacagım simdiden panik oluyorum.
Ev hanimi ise mantiklı ama mesleği baska ise o mesleğe yonelmek daha onemli

Hastalıktan kaçarınız yok okula başladığı zaman sürekli hasta oluyorlar zaten. Geniz eti benim oğlumda da var. Size benzer zorunlu sebeplerden 2 yaşında kreşe verdim daha konuşamıyordu bile kreş sayesinde akıcı konuşmaya başladı.

Back
X