• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size küsen, kin tutan bir erkeği nasıl yumuşatırsınız?

1 ay oldu. Bir olayda bana bir haksızlık yaptı diyelim. Ondan hoşlanıyordum, ilgi gösteriyordum. Adım atmıyordu ama terslemiyordu da. Böyle tuhaf bir durumdaydık. Şimdi sık sık gözgöze geliyoruz.
O senden , senin hoşlandığın kadar hoşlanmamış..istediğin kadar göz göze gel,belkide sen gözünü diktiğin için o da istemsizce bakıyordur ne dersin;)

Peşinde koştuğum adam bana haklı olduğum küstükten sonra kendimi küçük düşürmem. Size de tavsiye ederim. Erkeksiz de yaşanıyor bu hayat.

Hiç uğraşmazdım. Siz de ne meraklısınız problemli tiplerin peşinden koşmaya ya. Zorla belanızı mı arıyorsunuz...

Hem hakli olacagim hem de sevgilim bile olmayan adami yumsatmaya calisacagim ne guzel dunya.Tabi erkekler kendini ustun gorur boyle kadinlar olursa.
bende artık bu ralarda yazılanlardan artık erkeklerı degil kadınlar haksız gormeye basladım..kadınlar kovalıyor erkekler kacıyor valla o modda olmus artık ..kadın calışacak evede bakacak cocugada bakacak..birde esıne nerdeyse kul kole olacak

Çok agresif, sinirli biri. Aslında ondan hoşlanıyordum, ilgimi belli ediyordum ama karşılık alamıyordum. Kavga ettik. İlk haftalar çok kinliydi bana. Olduğum ortamlara gelmiyor, benden kaçıyordu. Son zamanlar çok sık gözgöze gelmeye başladık. Bana bakarken yakalıyorum, ben de ona bakıyorum tabi. Gidip özür dilemem, ben haklıyım çünkü. Var mıdır kızlar bunun başka bir yolu?
Niye yumusatayim? Totosu iyice kalksın diye mi?

Çok agresif, sinirli biri. Aslında ondan hoşlanıyordum, ilgimi belli ediyordum ama karşılık alamıyordum. Kavga ettik. İlk haftalar çok kinliydi bana. Olduğum ortamlara gelmiyor, benden kaçıyordu. Son zamanlar çok sık gözgöze gelmeye başladık. Bana bakarken yakalıyorum, ben de ona bakıyorum tabi. Gidip özür dilemem, ben haklıyım çünkü. Var mıdır kızlar bunun başka bir yolu?
Tabiki var başka yolu. Böyle bi manyaktan (kindar agresif) uzak dururum. Böyle birisi Kız arkadaşım bile olamaz. Canımı sokakta bulmadım. Elin delisiyle uğraşmam

Hem haklı olacaksın hemde sen gönül alacaksın. 5 yaşındaki oğlan çocuğu mu bu?
Ömür törpüsü gibi adam, Hiç umrumda olmaz, bi zahmet git ötede oyna derim. Erkeğin kaprislisi, nazlısı hiç çekilmez.

Bir laf vardır siz elmayı seviyorsunuz diye elma da sizi sevmek zorunda değil hem ilginize zaten karşılık vermiyor hem de sinirli agresif sizden hazmetmiyor aynı ortamda bile olmak istemiyor siz de sizi kaale bile almayan insana hem de haksız olduğu halde gidip yumuşatmaya mı çalışacaksınız? neden? başka insan mı kalmadı etrafta. zorla güzellik olmaz.

Back
X