yok bogazdan kismiyorBebek olduktan sonra değişecektir diye düşünüyorum bebeğim ihtiyaçları arttıkça ailem ailem diye söylenemez.
kp emekliYazık vallahi snn şu an bebeğine odaklanman gerekirken düşündüğün şeylere bak üzüldüm adına ayıbın en büyüğünü yapıyolar bence.Kp in emekli fln deilmi yada kv kızlar neden çalışmıyo sizdeki değirmenin suyu nerden geliyo.Snn yerinde olsam düşünmem oğluda halinden memnunki bu konuda tartışabiliyo bırak ne halleri varsa görsünler ama snde çalışıyosan ve razı değilsen eşin babasıyla konuşmalı.Aytıca iki evin yükü niye sizde hala anlam veremedim
Ayy bu ne yaa bide ev paramdan harcancak yolardım onları heralde.Şöyle başkasına yapışık yaşayan asalak lardan nefret ediyorm 2000 de az para deil yani gece gece sinirlerim bozuldu ztn bebiş uyumuyo iyice kaçtı uykumkp emekli
2000 kadar maasi var
Gorumcelerim evli bekar
Birinin oglu var
İkiside kos kos gezip yatiyor
Ben suan calismiyorum
Degirmenin suyu nereden geliyor dersen birikimimiz vardi ev almak adina ondan harcaniyor bu insablarin yuzune
birde beni dusununAyy bu ne yaa bide ev paramdan harcancak yolardım onları heralde.Şöyle başkasına yapışık yaşayan asalak lardan nefret ediyorm 2000 de az para deil yani gece gece sinirlerim bozuldu ztn bebiş uyumuyo iyice kaçtı uykum
esim iki aylik bir dogu gorevindeydiKıyamam.Düşünme diycm ama kolay deil.Allah sabır versin dicek sözüm kalmadı.Eşindemi bilmiyo o hallerini bilmiyosa anlat bilsin.Sende üzme artk kndini biraz kndi hallerine bırk bebişini düşün en zor haftalardasın hissediyorda seni yazık onada günah.Sendn ve bebeğinden değerli kmse yok şuan zamanını onları düşünerek harcama eşinde bişey derse snn anen baban şimdi ne diyim de dertleşme bile snra kötü sen çıkarsın böle tartışıp kestirip at.Bazen umursanmamayı hakediyo kocalar
esim zaten maasimi hic elimden almaz benimÇalışacak olursan maaşı verme eşine canım.
Yapabileceğin tek bu.
Birikimle sen bir eve gir taksitlerini sen öde.
O adam borca girmeden boşa giden paranın idrakina varmaz.tecrübeyle sabittir.
Esine vermek derken evin ortak butcesine katma demek istedim.sen maasinla gir ev isune oda zaten kira iki cocugun masrafi derken istesede fazla fazla veremez.Allah yardimcin olsun canım.esim zaten maasimi hic elimden almaz benim
Suan harcanan da ev parasindan
Ben bugun iyice bir konusacagim
Gerekirse sert olacak
Dedigim gibi muhtaclik durum olsa eyvallah
Ama kimse evde ekmek yok deyipte 100 tl yi begenmemezlik edip trip atmaz kulahima anlatainlar onu benim
Tesekkur ederim fikrin icin
merhaba arkadaşlar
eskı konularımı az cok bılenler var . kayınvalıdemlerle sorunlar yasıyordum ve aynı evdeydık artık evımız ayrı cok sukur fakat degısen hıcbır sey yok ve dusunmekten uykularım bolundu artık . Esımın aılesı 2 gunde bır para dıye kapımızı asındırmaktan usanmadılar
2 gunde bır ekmek parası yok efendım cay bıttı yok efendım seker yok dusunun bunun ıcın 14 kılometre yolu arsınlıyorlar ıkı uc gunde bır .
bu ıhtıyac meselesı degıl farkındayım artık .
bugun yıne esımın yanına gıdıp para ıstemıs babası ekmek aklıcam vs vs esımde cebınde fazla naktı olmadıgından 100 tl para vermıs onu begenmemıs cebıne koy demıs cekmıs gıtmıs
esımde daha sonra bankamatıkten bıraz cekıp eve gıtmıs vermıs
anlamıyorum madem eksık var ekmek vs alacaksın sımdılık o parayı alabılırdın 1oo lıra sakız parası degıl sonucta
aksam esımle konusurkn agzından kacırdı
bende dedım madem oyle gıt br markete hesap actır orda bı yere alsınlar alacaklarını ay sonu gıt ode dedım ve yıne her zamankı gıbı tartıstıstık
esım asker ve karakola gıdıp arkadaslarının onunde para ıstıyor esımden
yahu gelmeden once ara ya da cek kenara oyle soyle neden ınsanlara karsı kendını kucuk dusurtuyorsun
ne verdıgı parayı begenır bırde trıp atar ustune
bu ınsanlar bırlıkteyken suyu saklayan ınsanlardı benden dıyorum allah buyuktur herkes ettıgıyle kalsın
bı kac gun once gorumcemler geldı
dogum ıcın halıyle hazırlık yapıyorum ablam cocuga besık almıs onun agzını yapmazlar mı ben delıye dondum yahu sen dogmamıs cocuga alınmıs seyın lafını edceek ınsan degılsın kaldı kı senın cebınden cıkan bırsey yok .
arkadaslar ıkı gorumcemın ıkısıde calısmıyor
ıkı ayrı eve 9 bogaza bakıyoruz artuık yeter
kayınpederım 2000 tl nereeyse emeklı maası
sac boyattırmayı ıhmal etmeyen alısverısten gerı kalmayan kızları ıcın o kadar sıkıntıya dustum kı artık
sureklı tartısma sureklı tartısma
ıhtıyacları olsa gercekten tamama dıyecegım helalı hos olsun
ama yok artık ıyıce kanatt getırdım maksuz yapıyorlar
esımle konsuuyorum olmuyor
ne yapayım aılem dıyor tamam anlıyorum ama bu ınsanlar gercekten muhtac degıl hıc mı muhtac ınsan gormedık
bılmıyorum artık ne yapacagım sınır stres psıkolojı kalmadı bende
lutfen artık bana bı akıl verın dayanamıyorum
yok bogazdan kismiyor
Ama odemelerimiz var her ay sonucta
Birsey almak istesem suan cok geregi yoksa daha snra diyor ee tamam onada kabul
Ama sirf el sac boyatacak gezecekler diye ben neden para bayilayim
Madem öyle borca sok eşini ne yap et bi ev aldır. Ödesin onu cebinde para kalmaz yok demeyi öğrenir.ıstedıgım fıkırlerınız
esımle konussamda bırsey degısmıyor anlayacagınız
ya dıyorum bır yere hesap actıalım yada gıdıp alısverıs yapıp goturelım
ama bılıyorum kı bunu da kabul etmezler
ıstedıklerı her hafta cuzı bır mıktar para farkındayım
ama nerdeyse her ay bıın bes yuz lıra gıdıyor butcemızden
bende kıradayım evımde bır cocuk ve dogum yapacagım
bende 4 bogazım artık
neden bunu o kot kafalı kocama anlatamıyorum bılmıyorum
yenıden soyluyorumn ıhtıyacları olsa gonulden helalı hos olsun ortadan bolusuurum ekmegımıde avcumdakınıde ne yapacagım bılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?