- Konu Sahibi AYLINNN7677
-
deerler hem de ben erkekleri daha duygusuz düz varlıklar sanırdım biz daha duygusuzmuşuz..kendimi ve çevremi göz önünde bulundurunca eski erkekler (babalar,amcalar) odunlar ama yeni nesil hiç öyle değil..şimdi sevgilim bana ilk ne zaman dedi onu bile hatırlamıyorum ama zaten önemli olan demesi değil hissettirmesi.benim için çabalaması değişmeye çalışması falan önemli...Sen neden sordun bunu peki?Ne gibi bir durum söz konusu?
seven erkek der...
benim eşim hergün mutlaka söyler..
yatmadan önce mutlaka söyler...
bigün annemde fln kalsam arayıp ağlar...
seni seviyorum demekle diğer şeyler aynı olmayabilir...
ama henüz açılmadıysa seni seviyorum demeye hazırlık gibi göründü bana...
yani sevmese ilgilenmez özlemez....
sevgisinden emin olduğu zaman söyler...
bana sevgiliyken ilk ayımızda söylemişti...
Bakislari söylerdi..anlardim beni sevgidini güven verirdi. Simdi onu sonsuza dek kaybettim..
ayy öyle dediysen kendini kasıyor kesin...Valla bu konuda diyebileceğim tek şey sakın sen söyleme..ilk onların bi şekilde söylemesi lazım..Ama zaten önümüz yılbaşı sonra2 ay daha beklersen sevgililer günü yani illa eli mecbur söyleyecek 3 ay içinde :)) hediyeye not yazacak bir şey yapacak yani.. sen sakın dert etme cool gözükmek için kasıyorlar başta da bizim birkaç gün önce 2 yılımız bitti yine cool bir insan ama bana karşı yumuşacık.. sen de cool takıl bence ilk o pes eder :))
aslında daha ne denebilir diye düşünüyorum şimdi ama bu onunla bir ömür yaşarım sevdiğim için mi yaşarım yoksa çok düzgün tam bana göre bi kız ondan yaşarım mı?dediğin doğru demesini istersin...ama diyince de bak çocuk senin ağır başlılığından etkilenmiş öyle enginlere sığmayıp taşma:)) yine ağır başlı bi şekilde cevap ver :)) hem zaten aslına bakılırsa bizim gibi insanlarla sevmeseler neden birlikte olsunlar bak işte bir sürü kız varmış etrafında ama seni seçmiş demekki bir şey var...Benim sevgiliminde çok kız vardı etrafında ama benim de çok erkek arkdşım vardı...farkında olmadan birbirimizin etrafındaki insanları azalttık öyle lüzumsuz insanlar yok artık..itiraf ediyorum benim çevremdekiler de biraz farklı gözle bakabiliyorlardı ama kalsalar sorun olmazdı sonuçta iş bize bakıyor ama kalmasalar da büyük eksiklik olmadığı için eşitlik olsun istedim şimdi daha çok ortak arkadaşlarımız kaldı..[/QUOTE
şöle bişey yapsam mı acaba..şimdi bu bana acılmazsa eğerr..böle giderse..ben uzaklaşayım anlasın dimi.özlesin.seviyorsa eğerr..bulur beni.duyguları zayıfsa ceker gider...zamanım artık değerli ben için...
bazen bana öle bir derinden bakıyor ki...seviyor gibi...uff anlamıyorum işte..banada derleri bana çok güzel bakıyorsun..içimden nah seni sevdiğimnde öle bakıyorum.bakışım öle benim diyemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?