size ne zaman seviyorum dedi...

AYLINNN7677

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2009
478
0
0
42
İstanbul
kızlar her erkek seni seviyorum dermi ...

sizin eşleriniz,sevgilileriiz...size rahat rahat diyebiliyormu bu kelimeyi..

peki seviyorum demeyipte ama hep sizinlen ilgileniyorsa...size saygı duyuyorsa..sadece size seni özledim çok diyorsa seni seviyorumlan aynımıdır.

bir erkek ne zaman der "seni seviyorum"

yada size dediler....

deerler hem de ben erkekleri daha duygusuz düz varlıklar sanırdım biz daha duygusuzmuşuz..kendimi ve çevremi göz önünde bulundurunca eski erkekler (babalar,amcalar) odunlar ama yeni nesil hiç öyle değil..şimdi sevgilim bana ilk ne zaman dedi onu bile hatırlamıyorum ama zaten önemli olan demesi değil hissettirmesi.benim için çabalaması değişmeye çalışması falan önemli...Sen neden sordun bunu peki?Ne gibi bir durum söz konusu?

deerler hem de ben erkekleri daha duygusuz düz varlıklar sanırdım biz daha duygusuzmuşuz..kendimi ve çevremi göz önünde bulundurunca eski erkekler (babalar,amcalar) odunlar ama yeni nesil hiç öyle değil..şimdi sevgilim bana ilk ne zaman dedi onu bile hatırlamıyorum ama zaten önemli olan demesi değil hissettirmesi.benim için çabalaması değişmeye çalışması falan önemli...Sen neden sordun bunu peki?Ne gibi bir durum söz konusu?

3 yadan beri çıktığım biri var..çok güzel zaman geçiriyorz.ben sanırım seviyorum gerçi bende demedim...ama bana öle bişey demedi...ama canım söle bir hatada yaptım.ben başta ona adam lar hep peşimde beni seviyorlar faan demitşim acaba kasıyormu kendini.

ama dicek tipte depğil çok havalı ve gururlu.ama seviyorum onun bu ağır davranışlarını..nasl dedirtcem bilmiyorum...:50:

seven erkek der...
benim eşim hergün mutlaka söyler..
yatmadan önce mutlaka söyler...
bigün annemde fln kalsam arayıp ağlar...
seni seviyorum demekle diğer şeyler aynı olmayabilir...
ama henüz açılmadıysa seni seviyorum demeye hazırlık gibi göründü bana...
yani sevmese ilgilenmez özlemez....
sevgisinden emin olduğu zaman söyler...
bana sevgiliyken ilk ayımızda söylemişti...

ayy öyle dediysen kendini kasıyor kesin...Valla bu konuda diyebileceğim tek şey sakın sen söyleme..ilk onların bi şekilde söylemesi lazım..Ama zaten önümüz yılbaşı sonra2 ay daha beklersen sevgililer günü yani illa eli mecbur söyleyecek 3 ay içinde :)) hediyeye not yazacak bir şey yapacak yani.. sen sakın dert etme cool gözükmek için kasıyorlar başta da bizim birkaç gün önce 2 yılımız bitti yine cool bir insan ama bana karşı yumuşacık.. sen de cool takıl bence ilk o pes eder :))

seven erkek der...
benim eşim hergün mutlaka söyler..
yatmadan önce mutlaka söyler...
bigün annemde fln kalsam arayıp ağlar...
seni seviyorum demekle diğer şeyler aynı olmayabilir...
ama henüz açılmadıysa seni seviyorum demeye hazırlık gibi göründü bana...
yani sevmese ilgilenmez özlemez....
sevgisinden emin olduğu zaman söyler...
bana sevgiliyken ilk ayımızda söylemişti...

çok şanslıymışsın canım nazar değmesin:))) ama 1 gün ayrı kalın canım arada kafa dinlemek de lazım değil mi kii?Ben evlilikten korkuyorum o yüzden bazen yalnız kalmak isterim hep beraber olacağız sıkılmaz mıyız diye ama gerçi ikimizde çalışıyor olacağız akşamdan akşama görüşeceğiz ama yinede işte yaşamadığım için bilinmezlik korkutuyor...:Z

tabi arada ayrı kalmak güzel biraz özlemek iyidir de benim eşim dayanamıyo..:D
korkacak bişey yok rahat ol..
zaten çalışıyomuşsunuz akşamdan akşama özlesin bile..:D
arada arkadaşlarınızla çıkarsınız ayrı ayrı güzel olur..
benim eşim çok çıkar arkadaşlarıyla aramıyorum diye gelip mızmızlanır sen beni sevmiyosun aramıyosun diye..
ben çıkınca haydeeee saat başı telefon..uyuz işte...
ama o evdeyken gezmek süper keyifli itiraf ediyorum...:D
korkma zaten heşey zamanla oturuyo sende sıkılmıyosun o da...
hatta bi bakıyosun o olmayınca eksiklik var

ayy öyle dediysen kendini kasıyor kesin...Valla bu konuda diyebileceğim tek şey sakın sen söyleme..ilk onların bi şekilde söylemesi lazım..Ama zaten önümüz yılbaşı sonra2 ay daha beklersen sevgililer günü yani illa eli mecbur söyleyecek 3 ay içinde :)) hediyeye not yazacak bir şey yapacak yani.. sen sakın dert etme cool gözükmek için kasıyorlar başta da bizim birkaç gün önce 2 yılımız bitti yine cool bir insan ama bana karşı yumuşacık.. sen de cool takıl bence ilk o pes eder :))

sadece kuzenine şunu demiş ..onunlan bir ömür yaşarım ...ama bu yeterli değilki...desin şu kelimeyi....bende çıkayım dağlara taşayım denizlerde..birde fıstığım ..bu vatandaş çok güzl biri çevresi geniş...kız dolu..bende bulduğuda sakinlik,mütavazilik,ağırbaşlılık...
bana sende ne güzel naz kapris yok diyor...

ya başkaları var görseniz kızlar seni seviyorum dedike benim sinirlerim bozulyor.banada amanında sen nie demiyorsn diyinye ay ben diyemem ki öle seni seviyorum derdimm..gerçekte tık yoktu..şimdi acaba o ben mi oldum yaa..etme bulma dünyasııı

aslında daha ne denebilir diye düşünüyorum şimdi ama bu onunla bir ömür yaşarım sevdiğim için mi yaşarım yoksa çok düzgün tam bana göre bi kız ondan yaşarım mı?dediğin doğru demesini istersin...ama diyince de bak çocuk senin ağır başlılığından etkilenmiş öyle enginlere sığmayıp taşma:)) yine ağır başlı bi şekilde cevap ver :)) hem zaten aslına bakılırsa bizim gibi insanlarla sevmeseler neden birlikte olsunlar bak işte bir sürü kız varmış etrafında ama seni seçmiş demekki bir şey var...Benim sevgiliminde çok kız vardı etrafında ama benim de çok erkek arkdşım vardı...farkında olmadan birbirimizin etrafındaki insanları azalttık öyle lüzumsuz insanlar yok artık..itiraf ediyorum benim çevremdekiler de biraz farklı gözle bakabiliyorlardı ama kalsalar sorun olmazdı sonuçta iş bize bakıyor ama kalmasalar da büyük eksiklik olmadığı için eşitlik olsun istedim şimdi daha çok ortak arkadaşlarımız kaldı..

aslında daha ne denebilir diye düşünüyorum şimdi ama bu onunla bir ömür yaşarım sevdiğim için mi yaşarım yoksa çok düzgün tam bana göre bi kız ondan yaşarım mı?dediğin doğru demesini istersin...ama diyince de bak çocuk senin ağır başlılığından etkilenmiş öyle enginlere sığmayıp taşma:)) yine ağır başlı bi şekilde cevap ver :)) hem zaten aslına bakılırsa bizim gibi insanlarla sevmeseler neden birlikte olsunlar bak işte bir sürü kız varmış etrafında ama seni seçmiş demekki bir şey var...Benim sevgiliminde çok kız vardı etrafında ama benim de çok erkek arkdşım vardı...farkında olmadan birbirimizin etrafındaki insanları azalttık öyle lüzumsuz insanlar yok artık..itiraf ediyorum benim çevremdekiler de biraz farklı gözle bakabiliyorlardı ama kalsalar sorun olmazdı sonuçta iş bize bakıyor ama kalmasalar da büyük eksiklik olmadığı için eşitlik olsun istedim şimdi daha çok ortak arkadaşlarımız kaldı..[/QUOTE

şöle bişey yapsam mı acaba..şimdi bu bana acılmazsa eğerr..böle giderse..ben uzaklaşayım anlasın dimi.özlesin.seviyorsa eğerr..bulur beni.duyguları zayıfsa ceker gider...zamanım artık değerli ben için...

bazen bana öle bir derinden bakıyor ki...seviyor gibi...uff anlamıyorum işte..banada derleri bana çok güzel bakıyorsun..içimden nah seni sevdiğimnde öle bakıyorum.bakışım öle benim diyemedim..

ilk gün :9: ikimizde kendimizde değildik ama onu duyunca kendıme geldım :27: oan ne kadar gercek tı bılmem ama degısıktı daha neler demedıkı :1::1:

birde çok kolay seni seviyorum diyen tiplere var benimde öle oldu 2.gün bana sana aşığım falan dedi..bende dedim ne bu hız neyimi gördün ne yaşadık senlen.buda saçma değilmi..gerçekten bu adam bana aşıkmıydı sizce

Back
X