Anket Size verilecek bir hediyeyi seçme şansınız olsaydı, bu aşağıdakilerden hangisi olurdu

Size verilecek bir hediyeyi seçme şansınız olsaydı, bu aşağıdakilerden hangisi olurdu

• Giysi (elbise,etek, pantolan kazak vs)

OY: 35 21,9%
  • Güzel, heyecan dolu bir film (dvd)

OY: 0 0,0%
  • Bir spor kulübünden birkaç aylık üyelik

OY: 23 14,4%
  • Kitap

OY: 14 8,8%
  • Aksesuar (küpe, toka, kolye vs.)

OY: 19 11,9%
  • Güzel bir akşam yemeği

OY: 26 16,3%
  • Elektrikli Küçük mutfak aletleri

OY: 12 7,5%
  • Ev aksesuarı (biblo, tablo, vazo vs)

OY: 12 7,5%
  • Büyük bir çikolata sepeti

OY: 19 11,9%

• Ankete Katılan
    160

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.117
31.114
1.123
61
Konya
Size verilecek bir hediyeyi seçme şansınız olsaydı, bu aşağıdakilerden hangisi olurdu? Sadece bir şık işaretleyin veya bunun dışında bir tercihiniz olursa son şıkka yazın

ben bu aralar ev dekorasyonuna taktigim icin biblo vazo vs... hos olurdu.
giysim yeterince var esimle zaten bu yuzden mesafeliyiz kiyafet almiyorum artik:)hediyede istemiyorum

elbette ki büyük bir çikolata sepeti.. bundan daha büyük bir hediye ne olabilir ki sempatiksalakcinni

elbette ki büyük bir çikolata sepeti.. bundan daha büyük bir hediye ne olabilir ki sempatiksalakcinni

Aynen Ofisim ya bence de hani kalpli kutularda oluyor ya spesiyal çikolatalar mümkünse onlardan olsun, çok çıtlattım zamanında ama gele gele çiçek gelmiştir en fazla gamyoncuiremsu

bi spor kulubunde bi kac ay uyelik hatta bi omurluk olsa daha guzel olursırnaşık şey

Aynen Ofisim ya bence de hani kalpli kutularda oluyor ya spesiyal çikolatalar mümkünse onlardan olsun, çok çıtlattım zamanında ama gele gele çiçek gelmiştir en fazla gamyoncuiremsu

ay ay Pollayannam öldüm burda yaw, hani şu ısırdığında arasından krema, dolgu akan çikolatalar dimii. ayyy evettt. boşver erkek milleti o kadar anlıyor, biz birbirimize yollarız artık :lepi: kafamçokkarıştı cokacimcoook

benim için hediye olsun da hepsi hoşuma gider..en çok da kıyafet,ayakkabı,kitap ve güzel bir akşam yemeğisırnaşık şey

akşam yemeğine hayır diyemem
şu sıralar en çok istediğim şey
ama öyle kapalı yerler değil
açık tatlı tatlı esen bi yer olsun lütfenkaydirigubbakcemile3

Back
X