Anket Size verilecek bir hediyeyi seçme şansınız olsaydı, bu aşağıdakilerden hangisi olurdu

Size verilecek bir hediyeyi seçme şansınız olsaydı, bu aşağıdakilerden hangisi olurdu

• Giysi (elbise,etek, pantolan kazak vs)

OY: 35 21,9%
  • Güzel, heyecan dolu bir film (dvd)

OY: 0 0,0%
  • Bir spor kulübünden birkaç aylık üyelik

OY: 23 14,4%
  • Kitap

OY: 14 8,8%
  • Aksesuar (küpe, toka, kolye vs.)

OY: 19 11,9%
  • Güzel bir akşam yemeği

OY: 26 16,3%
  • Elektrikli Küçük mutfak aletleri

OY: 12 7,5%
  • Ev aksesuarı (biblo, tablo, vazo vs)

OY: 12 7,5%
  • Büyük bir çikolata sepeti

OY: 19 11,9%

• Ankete Katılan
    160
hediyeyi kimin verdiği de önemli.erkek arkadaşımın hediyesiyse şöyle güzel,romantik bi akşam yemeği hiç fena olmazdı =) :asigim:
ama herhangi biriyse hediyeyi veren tercihim kıyafetten yana olur her zaman :lepi:

takılar ve çikolata sepeti arasında kaldım ama bir sepet dolusu aksesuar olursa onu tercih ederdim ama bir sepet dolusu çikolataya öyle bir tek takıyı değişeceğimi sanmam ama tek taş yüzük vb istisna:)

Keşke diğer seçeneği olsaydı neyse =) Küçük bir not bile beni inanılmaz mutlu eder. Küçüklüğümden itiraberen arkadaşlarımın bana yazdığı ufak tefek şeyleri bile saklarım .Gönülden kopmuş iki güzel söz bile yeterli beni sevindirebilmeye :kedi:

akşam sevgilimle boğazda balık keyfi...:içelim:

şu sıralar kitap okumaya hiç vaktim olmadığı için kıyafet fena olmazdı hani sempatiksalakcinni

giysi:dance:
aksesuarda olabilir, spor klubune uyelikde olabilir amaaan hepsi hepsi :teytey:

hepsi olmuyo mu :)) spor kulubü ve çikolata sepeti çok uyumlu iki seçenek :))

ayyyyyyy a kitap ya takı ya da çikolata tutukunu olrak büyüküüüükkkkkkk bir çikolata sepetiiii cokacimcoook

Sevgilimden bir öpücük bir sarılma yeterdi başka şey istemem..

akşam yemegi..eşimden..
tablolar vazolar arkadaşlarımdan..
mutfak eşyaları benden:)

Bana en büyük hediye kitaptır.
Hele o gün sipariş ettiğim kitaplar gelecekse durduğum yerde duramam :52: O kutuyu açarken çok mutlu olurum.

Back
X