Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AnketSize verilecek bir hediyeyi seçme şansınız olsaydı, bu aşağıdakilerden hangisi olurdu
hediyeyi kimin verdiği de önemli.erkek arkadaşımın hediyesiyse şöyle güzel,romantik bi akşam yemeği hiç fena olmazdı =) :asigim:
ama herhangi biriyse hediyeyi veren tercihim kıyafetten yana olur her zaman :lepi:
takılar ve çikolata sepeti arasında kaldım ama bir sepet dolusu aksesuar olursa onu tercih ederdim ama bir sepet dolusu çikolataya öyle bir tek takıyı değişeceğimi sanmam ama tek taş yüzük vb istisna:)
Keşke diğer seçeneği olsaydı neyse =) Küçük bir not bile beni inanılmaz mutlu eder. Küçüklüğümden itiraberen arkadaşlarımın bana yazdığı ufak tefek şeyleri bile saklarım .Gönülden kopmuş iki güzel söz bile yeterli beni sevindirebilmeye :kedi: