Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizden çok eşinizin ihtiyacı var desteğe ama ilacı al git şeklinde olmamalı. Siz de sürekli aynı konuları açmayın. Maddi kontrol sizin elinizde olsun. Adamı da her yönden destekledim dediğiniz duruma devam edin ama bir süre işleri toparlamasına yardım edin. Oturup kısa ve uzun süreli planlar yapın. Borç ödeme veya işi nasıl düzenli gelir getirecek hale getiririm gibi.
Sanırım "kocam bana vurdu" diye konu açarsanız kk kadınları çok rahatlayacak.
Kocanız iflas etmiş olabilir, bu sizin de hayatını alt üst eden bir şey. Sadece onun derdi değil. Sinirini sizden çıkaramaz, size karşı fiziksel gücünü tehdit olarak kullanamaz. Doktora gitsin.
Sanırım "kocam bana vurdu" diye konu açarsanız kk kadınları çok rahatlayacak.
Kocanız iflas etmiş olabilir, bu sizin de hayatını alt üst eden bir şey. Sadece onun derdi değil. Sinirini sizden çıkaramaz, size karşı fiziksel gücünü tehdit olarak kullanamaz. Doktora gitsin.