Sizede kasvet basıyor mu

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Bana eş ailesi evinde bir kasvet basıyor, buram buram bir kasvet alıyorum, eş annesi ona ne anlatırsan ne konu olursa olsun o daha iyi bilir veya kötü olacağını ben söylemiştim havalarında, bağırarak konuşur ve oğluna da düşmanı gibi ters ters cevaplar verir çoğu zaman. Kp ise pek konuşmaz tv izler hizmet bekler, öyle susup otururuz, ben ailemden böyle görmedim benim babam ailesini çok sever şen şakrak büyüttü bizi ben babamla arkadaş gibiyim, annemde şen şakraktır bizde suskunluk olmaz.
Haftada 1 bazen 2 haftada 1 görüşüyoruz ama o bile yetiyor, buram buram kasvet neden hissediyorum sizce ayaklarım geri geri gidiyor sizdede böyle oluyor mu

Çocuğunuz varsa onunla ilgilenin. Eşinize öyle ters konuştuğu halde haftada bir gitmenizde ilginçmiş.

Kusura bakmayın ancak sizin gibi insanları anlamıyorum. Sizin aileniz mutlu mesut şen şakrak diye herkes mi öyle olacak? Neden kendi ailenizle kıyasa sokuyorsunuz? Gerçekten aşırı saçma. Beğenmiyorsanız gitmeyin.
Bu durumda benim psikolojimi tahmin edebiliyor musunuz? O yüzden o ayrıntıyı verdim! Psikolojim bozulduğu için kasvetten! Zaten gitmemeye çalışıyorum!

Çocuğunuz varsa onunla ilgilenin. Eşinize öyle ters konuştuğu halde haftada bir gitmenizde ilginçmiş.
Çocuğumuz yok, düşünmüyorum da, kadının yapısı bu, kendi çocuğuna öyle davranan bana ne yapmaz değil mi, en son ne zaman gittiğimizi hatırlamıyorum.

Bu durumda benim psikolojimi tahmin edebiliyor musunuz? O yüzden o ayrıntıyı verdim! Psikolojim bozulduğu için kasvetten! Zaten gitmemeye çalışıyorum!
Siz de kendinizi eğitin, güçlü bir psikolojiye sahip olmak adına. Böyle zor geçirirsiniz hayatı, her an eğlenip şen şakrak olamazsınız sonuçta.

Beni de cok kasvet basar esimin ailesinin evinde. Ben de hep nadir gitmeye çalışıyorum son zamanlarda hic gitmedim cok şükür.

Evlerinin havası insanlardan ziyade zaten kasvetli ve karanlık. Cok sıkıcı bunaltıcı. Ustune bi de kendi kasvetleri çöküyor iyice dayanılmaz bi hal alıyor. Cok bilmis tavırları, herseyin en iyisini en doğrusunu biz biliriz edalari, surekli kendilerini övmeleri, laf sokmaları, hizmet beklentileri, istedikleri olmayınca beklentileri karsilanmayinca fütursuzca saygısızlaşmaları, sıkıcı sohbetleri, eglendiklerini sohbet edebildiklerini sanarken bile sıkıcı olmalari... zaten kasvetli olan evlerini iyice cekilmez hale getiriyor.

Sizin aileniz öyle şen şakrak ve samimi iseler onlarda size kasvet basması normal. Benim kv'dem çok tatlı biridir, severim, kp biraz kasvetlidir. Aslında sevsem de onları, gidip kaldığımızda bana da kasvet gelir biraz. Siz şükür edin gidip de bir ay kalmıyorsunuz yanlarında bizim gibi.

Sizin aileniz öyle şen şakrak ve samimi iseler onlarda size kasvet basması normal. Benim kv'dem çok tatlı biridir, severim, kp biraz kasvetlidir. Aslında sevsem de onları, gidip kaldığımızda bana da kasvet gelir biraz. Siz şükür edin gidip de bir ay kalmıyorsunuz yanlarında bizim gibi.
Biz kalmıyoruz neden kalayım ki bizim evimiz var, ama bu gecede kalmıyorum diye trip attılar hiç umrumda değil

Benim eşimin de birbiri ile çok kavga eden bir ailesi var. Mesela evde hep ya bir şey dese bir şey yapsa da laf söylesem diye an kollayan kişiler var. Beni de aşırı mutsuz ediyorlar. Bir tek kp mi severim bir o benim kafadan çok güler bir anlatır 3 güler onun dışındakiler gergin mutsuzlar sizi anlıyorum

Back
X