- 11 Aralık 2018
- 43.254
- 269.040
- 598
- Konu Sahibi Oglak kizi
Değiştiremeyeceğiniz şeyleri olduğu gibi kabul etmezseniz mutsuz olursunuz. İnsanlar kolay kolay değişmez, yaşlı insanlar hiç değişmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende kayınvalidemin hep beni izlediğini hissediyorum gittiğim zaman.Bana eş ailesi evinde bir kasvet basıyor, buram buram bir kasvet alıyorum, eş annesi ona ne anlatırsan ne konu olursa olsun o daha iyi bilir veya kötü olacağını ben söylemiştim havalarında, bağırarak konuşur ve oğluna da düşmanı gibi ters ters cevaplar verir çoğu zaman. Kp ise pek konuşmaz tv izler hizmet bekler, öyle susup otururuz, ben ailemden böyle görmedim benim babam ailesini çok sever şen şakrak büyüttü bizi ben babamla arkadaş gibiyim, annemde şen şakraktır bizde suskunluk olmaz.
Haftada 1 bazen 2 haftada 1 görüşüyoruz ama o bile yetiyor, buram buram kasvet neden hissediyorum sizce ayaklarım geri geri gidiyor sizdede böyle oluyor mu
Bence allahın sevdiği kuluymuşsun ne güzel işte hiç kendini doldurma, senin kv oğlunun süğününe istemeyede mi gelmedi?Kayinvalidemle hic tanismadim. Evine de gitmedim haliyle..
Ama esim annesiyle telefonda konusurken bile beni kasvet basiyorcunku buradaki kayinvalide konularinin etkisi altinda kaliyorum
Sonra kendimden utaniyorum.. Ne kotulugunu gordun kadinin diye kendi kendime kiziyorum.![]()
Bence allahın sevdiği kuluymuşsun ne güzel işte hiç kendini doldurma, senin kv oğlunun süğününe istemeyede mi gelmedi?
Allah Mesut etsin bir ömür ortadoğu saçma kültürlerinden kurtulmuş olmuşsun boşuna kadına kızma ne güzel işte vallahi sevdim ben kv niEsim yabanci. Dugun nisan isteme tarzi seyler yapmadik.. Aileler israr etse de biz istemedik. Ailem sevgilim oldugunu ve evlenmeyi istedigimizi biliyordu zaten. Ben evleniyorum nikahima gelin dedim geldiler.
Tabi vize oturum islemleri icin nikahi onceden yapmamiz gerek dugunu sonra yapariz dedik iki tarafa da. Sonra gecistirdik.Zor oldu ama kabullendiler.
![]()
Bu durumda benim psikolojimi tahmin edebiliyor musunuz? O yüzden o ayrıntıyı verdim! Psikolojim bozulduğu için kasvetten! Zaten gitmemeye çalışıyorum!