• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizi arayacam deyip aramayan erkek arkadaş adayına aradığında ne dersiniz

yokusasurduk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2011
2.006
1
0
Bursa
Sizi arayacam deyip aramayan erkek arkadaş adayına aradığında ne dersiniz? Gündüz konuşurken meşgulum şimdi Akşam arayacam dedi bütün akşam bekletti. Bekleyip bozulduğunuzu ona hissettirir miydiniz yoksa aradığında arayamadığına dair bahaneler sıralarken " aaaa arayacak mıydın !! unutmuşum vallahi arkadaşlarla sohbet ederken "gibi diyerek umursamaz bir tavır mı sergilersiniz :) Önerilerinizi bekliyorum :34:

Son düzenleme:
umursamaz görünmek iyidir şimdilik. arıycam deyip aramaması kabalık olmuş,umarım geçerli bi mazereti vardır. aynı şeyi bir daha yaparsa,onu adaylıktan çıkarmalısın bu arada. :31:

Bekleyip bozulduğunuzu ona hissettirir miydiniz yoksa aradığında arayamadığına dair bahaneler sıralarken " aaaa arayacak mıydın !! unutmuşum vallahi arkadaşlarla sohbet ederken "gibi diyerek umursamaz bir tavır mı sergilersiniz :) Önerilerinizi bekliyorum :34:

Bozulduysanız bozulduğunuzu söyleyin, gerçekten umursamadıysanız umursamadığınızı...

Daha ilişki başlamadan içiniz başka dışınız başka olmasın. "Eğer bozulduğumu söylersem onu çok önemsediğimi sanar" diye de düşünmeyin zaten önemsiyorsunuz ki kötü hissetmişsiniz ve madem kötü hissetmişsiniz bunu ona da söyleyin ki kendine çekidüzen versin, hangi konularda hassas olduğunuzu görsün.

Arayacağını söyleyip aramamak kabalıktır, bunu yapan gerek sevgiliniz gerekse herhangi biri olsun tavrı hak eder. Umursamamış gibi davranmanız da hiç inandırıcı olmaz.

Changing, Çok kızamıyorum kendisine, tam ilişkimiz başlayacaktı, annesinin kanser olduğunu öğrendiler. Annesini hastaneye getirip götürüyor bu aralar, aradada işlerini yoluna koymaya çalışıyor. Ama yinede ben ara demedim, akşam konuşalım deyip arayacağını söyledi.

Gulcicek Doğru söylüyorsun canım, içi dışı bir olmak lazım.

Kimseye gereğinden çok değer vermemek gerekiyor galiba. Sonunda üzülen hep ben oluyorum

Son düzenleme:
aa işin içine sağlık giriyorsa iş değişir canım,Allah ona ve ailesine güç verir inşallah. sen de üstüne gitme sakın,ona elinden geldiğince destek olmaya,yanında durmaya çalış canım :31:

Hastalık olduğu için zaten bekleme modundayım, normal bir zaman olsa daha farklı davranırdım. Annesi ameliyat oldu, kemoterapiye başladılar.Olacaksa zaten ilerde de olur bişeyler diyorum artık. Beklentilerimi baya bir azalttım.Ama çok özlüyorum onunla doyasıya sohbet etmeyi.

normalde tepki vermezsin ama seninkinin zaten epey önemli bir mazereti varmış .ama normaldede tepki vermemek gerekir sonra karşındaki onu çok ciddiye aldığını znnederek havaya girer çünkü.bu böle devm eder.

erkek arkadaşınız olsa tepkı vermenızı anlarım
ama sadece aday ıse ozaman abartıyosunuz bence :26:
aramak zorunda değıl sonuçta, hem annesı kansermış, allah şıfa versın
belkı onunla uğraşıyordur, hastanede vs?

kızdıysanız tepkınızı koyun, yoksa sadece trıp yapmak ıçın kızmış olmak ıstıyorsanız
saçma bence :ssz:

Ben zaten aramasını istememiştim, akşam seni arayacağım konuşalım dedi. Gerçekten çok kırıldım.Artık onu kesinlikle aramayacağım, zor günler geçiriyor üzülmesin diye yanında olmaya çalıştım. Maesef erkeklere iyilik yaramıyor.İstiyorsa kendisi arar artık ama herşey eskisi gibi değil, çok uğraşması gerekecek. Onu hala seviyorum ama sevgi herşey değilmiş :(

Annesinin hasta olması ve onu hastaneye götürüp getiriyor olması seni aramasına engel değil canım, mazeret değil bu.
Benim sevgilimin de babası 2 aydır ara ara hastanade yattı ve yatırmaya hep kendi götürdü. Öyle olduğu halde bile hastane koridorunda ya da birşeyler yiyip içmek için aşağıya indiğinde hep arardı beni. Hatta yolda giderken kardeşinin yanında aramıştı en son. Babasının yanına girmeden, endoskopi yapıldıktan sonra bile aramıştı.
Siz henüz sevgili değilmişsiniz ama senin sesini duymak istese, desteğini hissetmek istese aradı diye düşünüyorum.
Ha, bir aksilik çıkmış olabilir arayıp onu söylemesi bile kaç saniyesini alır ki, aramak isteyen her şekilde arar.
Gündüz konuşurken bile meşgulüm demiş müsait olduğunda az da olsa yine arayabilirdi. Akşam keza öyle.
Fazla beklenti içine girme bu kişiyle ilgili bence.

Semblante, dedigin gibi seven insan 1 sn icin bile olsa arardi. Beklenti icinde degilim artik, olsa cok guzel olurdu,cok mutlu olurdum ama olmuyorsada bundada vardir bir hayir

Back
X