- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Free Women
-
Işte gerçek bi hayvan severVücudumuzda ortalama 38 trilyon bakteri olduğunu ve bakteri sayısının hücre sayımızdan bile fazla olduğunu düşünürsek yüzümde bu yakışıklıyla yaşadığımı bilmek beni öldürmez, gözüm alışınca yakışıklı olduğuna da inandım
Kulak ekler rengini de değiştirirsek baby yoda niyetine sevebiliriz
Esprili yaklaştım belki ama bana tiksinç gelmedi, belki de vücudumuzda göremediğimiz trilyonlarca bakteri olduğunu bildiğimdendir, korktuğum canlılar var ya da ıyyy dediğim ama hepsinin bir amacı var, bu bakteri de bize faydalı ki yüzümüzde konaklıyor.Işte gerçek bi hayvan sever❤
Bazen zararlıda olabiliyo bu minik arkadaşlar. Bunların azgın olanları varmış ve sivilce yapıyormuş. Bendekilerde azgın olmalı ki, bi dönem yüzüm sivilceden görünmez halde idi. O sebepledir ki dünya ahret düşmanımlarEsprili yaklaştım belki ama bana tiksinç gelmedi, belki de vücudumuzda göremediğimiz trilyonlarca bakteri olduğunu bildiğimdendir, korktuğum canlılar var ya da ıyyy dediğim ama hepsinin bir amacı var, bu bakteri de bize faydalı ki yüzümüzde konaklıyor.
Fermantasyonla elde edip afiyetle yediğimiz bazı gıdalarda da yararlı bakteri yiyoruz aslında, turşu, yoğurt, kefir, onların tipini biliyor muyuz
Yediklerinize dikkat etmiyorsanız o minnoş bakterileri besiye çekip yaramazlık yapmalarına neden oluyorsunuzdur belki, yağlı gıdaları çok sever güzel semirirlerBazen zararlıda olabiliyo bu minik arkadaşlar. Bunların azgın olanları varmış ve sivilce yapıyormuş. Bendekilerde azgın olmalı ki, bi dönem yüzüm sivilceden görünmez halde idi. O sebepledir ki dünya ahret düşmanımlar
Bencede hahahahahahaaaYediklerinize dikkat etmiyorsanız o minnoş bakterileri besiye çekip yaramazlık yapmalarına neden oluyorsunuzdur belki, yağlı gıdaları çok sever güzel semirirler
Gıdalarını kesin hizaya gelirler hahahahahaa
Konu ne hale geldiBencede hahahahahahaaa
Pekiiiben onları güzel bi perhize sokayım 'da açlıktan bayılsınlar
Kız bu ne Allah cezanı vermesinSevdiklerimizin yüzünü sevip o okşarız, öper koklarız. Onlara güzelim deriz, yakışıklım deriz, bir tanem deriz iltifatlarmızın ardı arkası kesilmez.
Bu yakışıklı çocuğa Demodex denir.
Habitatı (yaşam alanı) insan yüzüdür.
.
Boyutları yaklaşık 0,3 mm'dir, yani yüzünüzde yaşadığını göremezsiniz. Özellikle alnınızda, burnunuzda ve çenenizde. O her zaman orada ve sonsuza kadar böyle kalacak.
Geceleri (genellikle) kuvvetli bir şekilde yüzünüzde çiftleşirler ve ardından yumurtalarını cildinizin gözeneklerine bırakırlar.
En komik olan ne biliyor musunuz, Demodex'in tahliye edilecek anal deliğinin olmamasıdır. Yumurta ve dışkı ile patlayarak atılmak için birikir ve ölüme kadar bu biriktirme sürer.
Tam yüzünüzde patlayıp ölür. İşte sonrasında yeni hayatına başlayan yumurtaları da muhtemelen size merhaba der.
.
Herkese tatlı rüyalar!
.
Kültür ve Merak bilgileri
.Eki Görüntüle 2839920
Belki onlarda bizeEsprili yaklaştım belki ama bana tiksinç gelmedi, belki de vücudumuzda göremediğimiz trilyonlarca bakteri olduğunu bildiğimdendir, korktuğum canlılar var ya da ıyyy dediğim ama hepsinin bir amacı var, bu bakteri de bize faydalı ki yüzümüzde konaklıyor.
Fermantasyonla elde edip afiyetle yediğimiz bazı gıdalarda da yararlı bakteri yiyoruz aslında, turşu, yoğurt, kefir, onların tipini biliyor muyuz
Değil mi ama, yani aynada kendimizi güzel görüyor olabiliriz de kime göre güzelBelki onlarda bize
-tipe bak Allah'ım yarabbim diyodur
Her yerim kaşınıyor gece yarısı iş mi bu şimdiSevdiklerimizin yüzünü sevip o okşarız, öper koklarız. Onlara güzelim deriz, yakışıklım deriz, bir tanem deriz iltifatlarmızın ardı arkası kesilmez.
Bu yakışıklı çocuğa Demodex denir.
Habitatı (yaşam alanı) insan yüzüdür.
.
Boyutları yaklaşık 0,3 mm'dir, yani yüzünüzde yaşadığını göremezsiniz. Özellikle alnınızda, burnunuzda ve çenenizde. O her zaman orada ve sonsuza kadar böyle kalacak.
Geceleri (genellikle) kuvvetli bir şekilde yüzünüzde çiftleşirler ve ardından yumurtalarını cildinizin gözeneklerine bırakırlar.
En komik olan ne biliyor musunuz, Demodex'in tahliye edilecek anal deliğinin olmamasıdır. Yumurta ve dışkı ile patlayarak atılmak için birikir ve ölüme kadar bu biriktirme sürer.
Tam yüzünüzde patlayıp ölür. İşte sonrasında yeni hayatına başlayan yumurtaları da muhtemelen size merhaba der.
.
Herkese tatlı rüyalar!
.
Kültür ve Merak bilgileri
.Eki Görüntüle 2839920
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?