ikisinden birini daha fazla düşünmem gerekmiyor ki,
her iki aileninde parçasıyım bir kere,
birisi ailemdi, diğeriyle de aile kurdum,
evlendim diye bir tercih yapmam gerekmiyor,
ikisi de yüce ve herşeyin üzerinde tutulmayı hakediyor,
kendi çocuğumu elbette düşünürüm ama kendimin de evlat olduğunu unutmadan...
evladın senin parçan sen de anne-babanın parçasısın vazgeçilmez,
aile de birlik beraberlik varsa daha başka olur herşey bence,
arkadaşım okadar güzel açıklamış ki..sevgi değişmez öncelikler değişir...aslında unutmak diye bişey yok...sadece öncelikler değişiyor hepsi bu...
yadırgamamak lazım bu durumu, dikkat etmek gereken kimseyi ihmal etmemek...
tabiki kendi anne babamız canımız ihmal edilir mi hayır...
ama bence şunları hatırlayalım,
anneannenizin bir işi varken sizin de varsa anneniz önce kimin işini halleeti..sizin...
diyelim ki siz de hastasınız teyzeniz de...anneniz kimin yanında sabahladı...sizin...
diyelim ki bir miktar para var sizin de ihtiyacınız var anneannenizin de...anneniz önce kimin ihtiyacını karşıladı...sizin...
bunlar çoğaltılabilir...ve biz bunları yaşamadık mı...yaşadık...
anlatmak istediğim kimse çocuğu olunca anne babasını atmaz, sadece öncelikler değişir...
sevgileri ve yarleri çok farklı insanlar verdiğim örnekler...
bu yüzden bunlar hayatın gerçekleri ve bence dert etmemek lazım...
çünkü ana babalarımız da zamanında bunları yaşadıkları için bizi anlayacaklardır...
Annem babam ablam ve ağbim...hepsi öldü benim için...Hele de ağbimle ablamın bana attığı o müthiş! kazıklardan sonra,bana verdikleri o tamiri ve telafisi imkansız zararlardan sonra asla affetmiycem onları aslaaaa!!!! Ama anne ve babamla tamamen koparmadım bağlarımı.Allah korkusu yüzünden.
Hayattaki yaşama sebebim eşimdi sadece şimdi Asyam'da doğucak eylül'de inşallah.Onlar olmasa ben naparmışımmmm..Canlarım benimmm:asigim:
amann allahım anaya babaya ne bı kinn ne yapabilir bir ana baba ewladına namusuna iftira atmazlar öldürmeye kalkmazlar :1no2:nedir bu kin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?