Arkadaşlar dert değil ama canımı sıkan bir durum bu.bircok insanın olduğu bir apartmanda oturuyorum.nezaman evimden cikip biyere gitsem hiçte samimi olmadığım komsularim benden ayrıntılı bilgi istiyor,nereye gidiyorsun diye soruyorlar.bende arkadaşıma deyince,arkadaşın yakınmi,uzakmi diyorlar.bende bir vesait deyince,neyle gideceksin? Otobüsmu taksimi??? Gibi surekli soru cevap.yumuşak huylu biriyim acaba o yüzden mi rahat sorma cesareti buluyorlar anlamiş degilim.aslinda kötü niyet olduğunu düşünmüyorum tamamen merak onlarınki ama ben bukadar detay vermekten hoşnut değilim.kalplerini kırmakta istemiyorum.neyapayim size danışmak istedim.mesela bugün oğlum lahmacun istedi.tam çıkıyorum nereye gidiyorsun dediler bende hiiic gezmeye dedim.ama hava yağmurluuuuu,gezmeye nereyeymiş dedi gulumseyerek,bende markete dedim artık.markette de işim vardı artık onu söyledim.yani cevap vermek mecburiyetinde de değilim,çokta ayıp geliyor böyle detay sorulmasi ama neyapsamda kalplerini kırmadan bidaha detay verdirmesem bilemedim.
Binanın önünde çardak var..genelde disaridalar.yaz kış dışarda sigara içmeyi de çok seviyorlar.birine denk gelmesem birine muhakkak geliyorum ama enteresan olan çok samimi değilim.hemde yürüyerek cevap verdiğim halde ayrıntı istemeleri değişik geliyorBu insanlar hep dışarda mı duruyor? Nasıl bir apartman o öyle
Onuda yapıyorlar marketten hatta pazardan ne aldın fiyatlar uygunmu falan diye soruyorlar.tum gözler poşetlerde oluyor.ellerinden gelse içini açacaklar:)))O da bir şey mi, daha önce kaldığım bir apartmanda herkes sürekli dışarda otururdu ve markete bile gitsem sorguya çeker dönüşte de poşetimde neler olduğunu görmeye çalışır, üstelik özellikle sorarlardı ne aldın filan diye.Şimdi de karşı apartmanda bir komşu teyze var aynı muhabbeti etmeye çalışıyor, sadece selam verip geçiyorum.Lafı uzatmamaya çalışıyorum.Sinir oluyor sanırım bana, bakışları değişti.
O zaman en iyisi telefonla konuşuyormuş gibi yapmak. Ne garip insanlar ya nereden buluyorlarsa bu samimiyeti..Binanın önünde çardak var..genelde disaridalar.yaz kış dışarda sigara içmeyi de çok seviyorlar.birine denk gelmesem birine muhakkak geliyorum ama enteresan olan çok samimi değilim.hemde yürüyerek cevap verdiğim halde ayrıntı istemeleri değişik geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?