Sizi Çok Sevmesini Sağlayacak Küçük Dokunuşlar!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi esmer_güzelİM
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

esmer_güzelİM

Ziyaretçi
Yapacağınız belli belirsiz dokunuşlar erkek arkadaşınızla sizi daha da yakınlaştırabilir. Çok az erkek bir kafede gözlerinizin içine aşk dolu bakarken görülmek ya da bir spor müsbakasını sarmaş dolaş izlemek ister. Ama bazı hareketleri toplum içinde yapsanız bile çok hoşlarına gider. İşte onlardan birkaçı.....

1)Kol Teması
Yanyana yürürken sevgilinizin koluna girmeniz çok klasik bir sevgi hareketi gibi gözüksede, geleneksel ve eski tarz olduğunda dolayı erkeklerin hoşuna gider. Bu şekilde kendilerini, güçlü, korumacı çekici hissederler.

2)Gizli Sevgi Gösterisi
Masa altından yapacağınız dokunuşlarda önemli olan şey seksi olmakla uygunsuz olmayı ayırt edebilmektir Çok fazla aşağılara inmeden ellerinizi sevgilinizin üzerinde dolaştırın. Heyecanlandığını hissettiğinde başarmışsınz demektir. ''Bunu yapmamız lazım '' düşüncesi erkek için oldukça kışkırtıcıdır. Bu küçük temas sonrasında neler yapabileceğiniz düşüncesi ise onun için müthiş bir heyecan kaynağı olur.

3)Seksi Fısıltı
Toplum içindeyken sizi dha da yakınlaştıracak bazı hareketler yapmanızda mümkün. Erkekler dışarıdan nasıl göründüklerine düşündüğünüzden daha çok önem verir. Ona iyce yaklaşın, dudaklarınızı kulağına hafifçe değdirerek birşeyler fısıldayın. İççamaşırınızın rengini söylemeniz yada sadece yeni bir çantayı anlatmanız diğer insanlar üzerinde özel bir şey paylaştığınız imajı yaratır. Diğer önemli bir bilgi ise; kulak erojen bir bölge olduğunda sıcak bir nefesiniz sevgilinizin ayak ucuna kadar heyecanlanmasını sağlar.

4)Sürpriz Hamle
Hiç beklemediği bir anda sevgilinizin kalçasını veya bacağını okşamanız onu çok şaşırtacaktır. Bu hareket, onu ne kadar istediğinizin sessiz bir işareti olacak. Bir erkek daha başka ne isteyebilir ki? Bu ayrıca, erkekler üzerinde, onlara göz alıcı bir şekilde baktıktan sonra kendinizi dokunmaktan alıkoyamadığınız düşüncesini yaratır. Sadece şundan emin olun, erkekler çok kolay irkilir. O yüzden dokunma anında sevgilinizin bira veya tabak dolusu yemek gibi dökülebilecek şeyler olmamasına dikkat edin.

hımm olabilü...............

niye küçük dokuncamkinesırnaşık şey büyük büyük dokunurum adamın aklını alırımsırnaşık şey

Paylaşım için teşekkürler arkadaşım :D

ayol ben kadınım o mu ne o öyle kalcasına dokunmak felan bacagını ellemek cıta bacagının neyini elleyem etli butlu hatunum o beni ellesin vah beni 3 senelik evliyim daha bir kere böyle seyler yapmadım bekarların masallahı var sözde burcum boga ama alakam yok acık kadınlık ögretin bana yahuuuuuuuuu

hepsi iyide şu kalça işi biraz sakat

Ben seviyorum küçük dokunmaları gerçi ikimizde seviyoruznaniknanik,hatta bazen çok afedersiniz özelim olacak biraz ama poposunu bile çimdiklediğim olur,deneyin kızlar hoşlarına gidiyo vallahihoyyyt:icecream:kötükedihüso

çamaşırın rengini söyleyecekmişiz bu da biraz riskli ya başkası duyarsa

gelcek şimcik yanıma bi deneyem bakem ;)

güzel paylasım bence denemeye degerrrrrr
güzel şeyler olacakkk :)))

istesemde deneyemem şuan yanımda değilllll allahım en kısa zamanda tayin isteyip gidicemmm yanınaaa dayanamıyorummm

hımmm güzel ama bizde bebek var ve hiç görüşemiyoz ki yapam 10 geliyo yemek yiyoz ben yorgun oluyorum yatıyorum sabahta giyinip gidiyo 1 günde izini var hangi arada yapçam ki izindede anneme gidiyoz orda arada laf sokup kaçıyom kızıyo otobüslerde seksi msj lar atıyom evde yüzüme bakmıyon dışarı çıkınca kuduruyon dio

amaaann kızlar hep biz erkekler için özen gösteriyoruz onlar mutlu olsun hoşlansın die.biraz da onlar çaba göstersin bizim için.

ben kuzumun hep koluna giriyorum yürürken daha sıcak hissediyorum kendimi :) amma yol ortasında orasını burasını mıncıklayamam. beyefendi memnun olsun diye.kaydirigubbakcemile doruuuuu eveeee bak ben orda neler yaparım:delphin:

hmm..kalçasına dokunmak hele helee iç çamaşırımızın rengini sölemek ters işler yaw :)) onlar mutlu olucak memnun olucak die biz rezilmi olalım:))))

Back
X