- 30 Haziran 2019
- 836
- 478
- 18
- 35
- Konu Sahibi Canan_mehtap
-
Ben belli etmiyordum en azındanYazdıgına gore sen onları dışlamışsın gibi
Özellikle iş yerinde böyle bişey yaşadınız mi bi grup tarafından yaşadım ve ayni ortamdayız hiç konuşasım gelmiyor iş icin konuşmak zorundayız aslında belli edip onları önemsemiş gibi olmak istemıyorum siz olsanız nasıl davranırdınız o kişileri sevmediğim icin iş icin konuşuyordum zaten
ortamda ne kadar duracağıma bağlıÖzellikle iş yerinde böyle bişey yaşadınız mi bi grup tarafından yaşadım ve ayni ortamdayız hiç konuşasım gelmiyor iş icin konuşmak zorundayız aslında belli edip onları önemsemiş gibi olmak istemıyorum siz olsanız nasıl davranırdınız o kişileri sevmediğim icin iş icin konuşuyordum zaten
Siz söylemezseniz de yüz ifadeniz, tavırlarınız düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırmış, uzmanlar öyle söylüyor. Hatta hiç kavga etmediği halde birbirinden hoşlanmayan gelin kaynanalar, bu yüz ifadesi ve bakışlar yüzünden zan besler iş birbirlerine:) sorun sizden kaynaklı olabilir, bence nötr davranın, ara sıra hal hatır sorun, daha iyi olacaktır inşallahBen belli etmiyordum en azından
Öyleyim aslında nötürüm sorarım günaydın iyi akşamlar derim ne yesem ikram ederim sevmem o ayrı yanı belli etmem dediğim o çekememezlik Durumu var ondan kaynaklı sanırım ben bildiğim gibi profesyonel iş yaşamın gerektirdiği gibi davransam iyi olur sanırımSiz söylemezseniz de yüz ifadeniz, tavırlarınız düşüncelerinizi karşı tarafa aktarırmış, uzmanlar öyle söylüyor. Hatta hiç kavga etmediği halde birbirinden hoşlanmayan gelin kaynanalar, bu yüz ifadesi ve bakışlar yüzünden zan besler iş birbirlerine:) sorun sizden kaynaklı olabilir, bence nötr davranın, ara sıra hal hatır sorun, daha iyi olacaktır inşallah
Devlet memuru olunca öyle cıkamıyorsun kafana göre iki densiz yüzünden bütün emeğimi çöpe atamam özel sektörde olsamda savaşmayı denerim çıkmak en son düşüncem olurValla ben beni dışlayanı ben de dışlarım mantığına inanmiyorum. En son çalıştığım iş yerinde herkes gruplaşmıştı ve herkes herkesin dedikodusunu yapıyordu ve sözde rutbesiz ve rahat bir ortam oluşturma maksadıyla ilişkiler bir garipti. Millet hangouts tan emojili emojili yazışıp duruyordu. Tabi ki sonunda beni abidik gubidik bir sebepten çıkardılar. Aslında sebep benim pek onlara yaklamamam ve herhangi bir grubun içine dahil olmamamdı. Şaşırdım yani hem dışlanıyorsunuz hem de hala o iş yerinde çalışıyorsunuz. Bu zamana kadar nasıl idare etmişseniz öyle idare edin bence.
Yoksayıyorum bende iş için konuşuyorumBeni dışlayanı ben hep dışlarım ayoll... Haddine mi düşmüş
çok girişken olmayanlar da bir süre sonra dışarıda kalıyor, belki de böyle bir şeyÖyleyim aslında nötürüm sorarım günaydın iyi akşamlar derim ne yesem ikram ederim sevmem o ayrı yanı belli etmem dediğim o çekememezlik Durumu var ondan kaynaklı sanırım ben bildiğim gibi profesyonel iş yaşamın gerektirdiği gibi davransam iyi olur sanırım
Bende tam olarak böyle düşünüyorum hiç kin tutup kötü enerjilerle kendimi dolduramam diyorum iş icin konuşuyorumBen de yeni yasadım umrumda değilmis gibi davranıyorum cidden de umursamamaya basladım. Onlara yakın durmuyorum. Mesafeli ama tripli de değil. İşleri düşerse de halletmeye çalışıyo gibi yapıp bi şekilde halletmem. Aynı ortamdayız sonucta kinleriyle de ugrasamam. Rekabet misilleme gibi seyler kendini kötü etkiliyor insanın.
Bende öyleyim mesafeli olduğum icin bence böyle davrandılar yüz bulamadıkları icinGayet resmii konuşurum sen yerine siz gibi öteleyerek ve samimiyeti keserek
Gerektiği kadar...Yoksayıyorum bende iş için konuşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?