Sizi dışlayanlara nasıl davranıyorsunuz ?

Bende tam olarak böyle düşünüyorum hiç kin tutup kötü enerjilerle kendimi dolduramam diyorum iş icin konuşuyorum
Aynen canım ve bir sekilde karsılıgını alıyorlar zaten.konusurlarsa yine konus bence tabi cok yakın olmadan. Bizde mesela onlara hep sanssız daha zor isler denk geliyor biz dıslananlar hep rahatız :) 🧿🧿

siz de iş harici umursamaz davranacaksınız aynı durumu yaşadım bir zaman sonra size isleri düştüğünde de aynı tavri sürdürürseniz gereken cevabı alırlar bu tipler genelde işleri düştüğünde de yakınlaşmayı tercih ediyorlar çünkü... farklı insanlarla beraber olmaya çalışın daha kolay olur sizin için de
Aynen böyle yapıyorlar zaten takıldığım insanlar farklı orda sıkıntı yok

Aynen canım ve bir sekilde karsılıgını alıyorlar zaten.konusurlarsa yine konus bence tabi cok yakın olmadan. Bizde mesela onlara hep sanssız daha zor isler denk geliyor biz dıslananlar hep rahatız :) 🧿🧿
Yok konuşuyonuz zaten çok iki yüzlüler hiç bişey olmamış gibi davranırlar zaten bende belli etmıom çok samimi olmadan konuşuyorum

İş partnerleri olduğunu düşünerek diyorum ki ;Değer vermezsiniz olur biter.kaale almak bile değer vermektir..

Yokmuş gibi davranmak, sadece zaruri hallerde göz iletişimi kurmadan kisa ve net konuşmak iyi geliyor.bi nebze stres seviyeniz düşüyor.

ozel bırsey yapmam mesafem oldugu ıcın sızlı bızlı sadece ısle alakalı konusmam gerekırse konusurum tavır falan yapmam banane kinlenmem de kımse benı sevmek bagrına basmak zorunda degıl derım
hatta bır grup ıse ve tek dıslanan bensem kendımde sorun ararım

Back
X