Sizi görüşünüz ne ? Ya da tepkiniz ne olurdu

nickisonrasoylesem

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
2.990
5.619
Ayrıldığım erkek arkadaşımı arkadaşlık sitesine üye olduğunu öğrendim bende üye oldum direkt siteden bana msj attı 3 kez en son yazdım . Hayat çok garip... her gün insana yeni şeyler öğretiyor umarım bu siteden umduğunu bulursun yazdım. Onu işletmek istemedim çünkü kendime bunu yakıştıramadım . Sizin düşünceniz ne bu konuda ???

Yok o öğrenmiş te üye olmuş. Neyse arkadasım herkesin kendi hayatı ayrılmışsın özgürsünüz ikinizde kafana niye takıyon

Arkadasliga, sevgiye adamış ömrünü. Hayat çok kısa değmez bir kıza diyor.

Aslında çok haklı, yerinizde olsam aynı yoldan giderdim.

Ne Yapıyor? Neden Yapıyor? Düşünmeye değmez. Ben kendimi mutlu etmeye bakardim. Seni sevmeyen birini uzmenin en iyi yolu mutlu olmak, yaşamaktan zevk almaktır.

Eski sevgilin hayatına devam etme kararı almış sensiz bir şekilde. Artık başkasını arıyor. Senin yapma gereken bu durumu kabullenmek sadece. Sen de önüne bakmalısın artık.

Benimde eski erkek arkadaşım sevgili yapmış . Acaba neyapsam nasıl sevgili yapar ömür boyu yasimi tutmaliydi. Ben nerelere gidiyim dağa tasami vurayim kendimi a dostlar:KK45:

Umursasam da, kendimde o hakkı görüp mesaj falan atmazdım. Gerek yok böyle insanlarla muhattap olup, bir de kendinizi küçük düşürmenize.

Ayrıldığım erkek arkadaşımı arkadaşlık sitesine üye olduğunu öğrendim bende üye oldum direkt siteden bana msj attı 3 kez en son yazdım . Hayat çok garip... her gün insana yeni şeyler öğretiyor umarım bu siteden umduğunu bulursun yazdım. Onu işletmek istemedim çünkü kendime bunu yakıştıramadım . Sizin düşünceniz ne bu konuda ???
bitmiş birşey için uğraşmazdım bitmiş sonuçta ne hali varsa görür ister siteye üye olsun ister esra erola çıksın ne olacak ki?

sanki sitemkarsınız biraz. Burada umduğunu bulursun demekle bende bulamadığını mı demek istediniz? Galiba severek ayrıldınız hayatına devam ediyor olmasıda zorunuza gitmis

X