- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
Kotu bir sekilde terk edip sonra geri dönen sizden özür dileyen insanlar oldu mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ayrıldı ne zamn döndü bahane neydi?Oldu. Dönünce de ben postaladım. Hatta dün.
Sen önyargılısın dediNeden ayrıldı ne zamn döndü bahane neydi?
Bencede ya çok iyi cevabını vermişsiniz üstüne düşünce insanlar havaya giriyorSen önyargılısın dediKi kendisini tanımak için bir kaç soru daha sormuştum. Biz tanıma evresiydik bu yüzden erkenden noktaladım diye sevinmiştim. 3-4 ay sonra işte tekrar yazdı. Ben de senden bana köy kasaba olmaz. Senden daha iyisini hakettiğimi düşünüyorum ve dönüşün bile bana hakarettir dedim
bazı insanlara hiç acımam. Çünkü başıma ne geldiyse acımamdan geldi. Adama bak. Gezecek dolaşacak sonra nabız yoklayacak. Hayat onu beklemek için fazla kısa
![]()
Ben şans vermek için değil de hani böyle asla olmaz diyip büyük laf eden kişiler sonra nasıl dönüyorlar onu merak ediyorumikinci bir şans hiçbir işe yaramaz. daha çok üzüldüğünle ve zaman kaybettiğinle kalırsın.
boşta kalıyorlar bir yoklama çekiyorlar.başka bir anlamı yok. seven terketmezdi zaten.Ben şans vermek için değil de hani böyle asla olmaz diyip büyük laf eden kişiler sonra nasıl dönüyorlar onu merak ediyorum
Neden özür diledi?Özür dilemişti ama geri dönmemişti :)
Ahımı aldıgı icin vicdan yapıp ben sana kötü davrandım sen hak etmiyordun helal et hakkını vs gibi seyler söyleyip özür dilemiştiNeden özür diledi?
Kaç ay sonra dedi bu sözleri?Ahımı aldıgı icin vicdan yapıp ben sana kötü davrandım sen hak etmiyordun helal et hakkını vs gibi seyler söyleyip özür dilemişti
Ama geri dönmedi zaten dönsede istemez barısmazdım cok inat ve gururluyumdur
Cok uzak değil bikaç ay içindeydi benimkiKaç ay sonra dedi bu sözleri?
Bencede ya çok iyi cevabını vermişsiniz üstüne düşünce insanlar havaya giriyor
Kotu bir sekilde terk edip sonra geri dönen sizden özür dileyen insanlar oldu mu ?