Sizi istemeyen insanlardan donen oldu mu?

Neden ayrıldı ne zamn döndü bahane neydi?
Sen önyargılısın dedi :KK45: Ki kendisini tanımak için bir kaç soru daha sormuştum. Biz tanıma evresiydik bu yüzden erkenden noktaladım diye sevinmiştim. 3-4 ay sonra işte tekrar yazdı. Ben de senden bana köy kasaba olmaz. Senden daha iyisini hakettiğimi düşünüyorum ve dönüşün bile bana hakarettir dedim:halay: bazı insanlara hiç acımam. Çünkü başıma ne geldiyse acımamdan geldi. Adama bak. Gezecek dolaşacak sonra nabız yoklayacak. Hayat onu beklemek için fazla kısa ;)

Sen önyargılısın dedi :KK45: Ki kendisini tanımak için bir kaç soru daha sormuştum. Biz tanıma evresiydik bu yüzden erkenden noktaladım diye sevinmiştim. 3-4 ay sonra işte tekrar yazdı. Ben de senden bana köy kasaba olmaz. Senden daha iyisini hakettiğimi düşünüyorum ve dönüşün bile bana hakarettir dedim:halay: bazı insanlara hiç acımam. Çünkü başıma ne geldiyse acımamdan geldi. Adama bak. Gezecek dolaşacak sonra nabız yoklayacak. Hayat onu beklemek için fazla kısa :KK66:
Bencede ya çok iyi cevabını vermişsiniz üstüne düşünce insanlar havaya giriyor

Ben şans vermek için değil de hani böyle asla olmaz diyip büyük laf eden kişiler sonra nasıl dönüyorlar onu merak ediyorum
boşta kalıyorlar bir yoklama çekiyorlar.başka bir anlamı yok. seven terketmezdi zaten.

8 yıl önce ki ilk erkek arkadaşımdan kendi istediğimle ayrılmıştım henüz çocuktuk çünkü sevmek ne bilmiyor gibiydik. daha sonra ben döndüm o dönmedi. aradan 5 yıl geçti 2016 da tekrar konuşmaya başladık ama beni istemiyor gibiydi 2 yıl bekledim askerliğinde bile kimseyle beraber olmadım. daha sonra döndü aradan 7 yıl geçtikten sonra :) şimdi nişanlıyız seneye düğünümüz var. doğru insan oldugunu düşünüyorsan peşinden gidilmeli sevdiğini söylemekten çekinilmemeli. ama diyorsan ki değil. hiçççç sıkma güzel canını niceleri gelecektir :)

Back
X