Sizi istemeyen insanlardan donen oldu mu?

Sizden neden ayrıldı?
Genel sebep benim VERMEYİŞİM. ( Tüm ilişkilerimse)
Bunun dışında mesela benden utanıyordu dışarıda dolaşırken güzel bulmuyordu sarışın ve renkli gözlü kızlarla aldatıyordu beni benden sonra da renkli gözlü ve sarışın bir kızla da evlendi hatta bebekleri olmuş.

En son ilişkimde ise bilemediğim bir sebepten dolayı karşımdaki şahıs bana değer vermiyordu. Şimdiki sevgilisi ne bileyim altında bmwsi var botox falan yaptırıyormuş, o da saçlarını boyatıyor zengin kuaförlerinde, marka giyinormuş hep.
Bende para ne gezer... Üst baş desen öyle marka merakım yok. O kiz kadar bakımlı da değil saçımı falan boyatmıyorum. Saçımı fön dahil 30 tlye kestiriyorum mahalle kuaföründe. E o kız da benden daha güzel. Sürekli kardiyo yapıyorum ancak hala o kız kadar zayıf olamadım.

Böyle işte sanırsam sevilmeyi hak etmiyorum var bu erkeklerin bir bildikleri ki benden uzaklaşıp başka kadınlarda mutluluğu buluyorlar.

Benim terk ettiğimden dönen oldu. Ama terk etme sebebim tamamen kendisiydi ve zaten bunun farkında olduğu için beş sene sonra helallik isteyen bir mesaj attı, cevap dahi vermeden sildim mesajı. En güzel cevabın görmezden gelmek olduğunu düşünmüşümdür hep :kahve:
Ama geri dönmek için değil, kendisi bütün eski kız arkadaşlarına yapacağını yapıp ayrıldıktan sonra vicdanı rahat etmediği için dönüp helallik isteyen bir tipti. Bunu da bildiğim için de zaten kaale almadım. Sonrasında face.den annemi ekledi falan:)

Back