- Konu Sahibi Kucukkalpler98765
Konulari gercekmi bilmem de yazdiklarina bakilirsa yasinin 15 16 dan buyuk olmadigina kalibimi basarim.Birazdan 14 yaşında dini nikah yaptım diyecek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konulari gercekmi bilmem de yazdiklarina bakilirsa yasinin 15 16 dan buyuk olmadigina kalibimi basarim.Birazdan 14 yaşında dini nikah yaptım diyecek![]()
Kullandı derken cinsel anlamda sanırım. Kızgınsınız ama içten içe sizi kullanmak istesin mi istiyorsunuz o kısmı anlamadım. Engellemiş engellememiş ne önemi var ki. Engellenmişsiniz biz nasıl yol yordam gösterelim. Ortada bir iletişim yok. Sevgili yapmıştır belki ciddi bir ilişki içindedir kullandıklarını engelliyordur kız görmesin diye.Merhaba arkadaşlar lütfen sadece soruma yönelik yanıtlar veriniz ve lütfen yargilamadan okuyunuz.
Benim yıllardır sevdigim bi çocuk vardı ve hani seviyo sanıyodum sevmemiş hic seni kullandım zevk icin dedi ve zevk içinde kullandi ben bunu çok nice sonra anladim tabi yıllarda geçti kalp bağlandı her neyse ben bunlari duyunca ve kullanıldığını görünce ona soguk yapmalara falan basladim daha sonrasinda da tartışıp icimdeki her syei döküp onu her yerden engelledim ve hatama tövbe ettim ve pişmanımda ki ztn zevk ugruna öyle şeyler yapcak biri değilim ve şükürler olsun ki döndüm o yoldan nosunu falan silmiştim önceden sadece bugün merak ettim bakım beni engellemiş mi diye çünkü beni önceden baktigimda engellememişti nedesi ise kesin beni kullanmak için engellememiştir diye düşünüyordum kendimce ve bugün bi bakayım dedim baktım ve wpden engellemiş sizce neden engelledi? Bakin lütfen güzelce yorumlayın sorumu psikolojik olarak ztn kötüyüm lütfen yargılamayın ve bana bi yol yordam gösterin. Ve bu soruyu sorma amacım ona geri dönmek değil ztn dönmem ama insan engellemedi enegellemdi birden engelleyince merak ediyo niye diye lütfen yargilamadan yardim edin
İyi bari bu vizyonsuzluk abidesi arkadaş aslında yokmuş
Bekareti olmayan kızlar neden kabul görsün o kdr cok soru ve cevaplar okudum ki her bunu öğrenen erkek o sevdiği kizi bırakmış o çocuk her sheimi aldı gitti zoruma giden de bu
Parmaklar yoruluyor o ayrı bide azar işitiyoruz ya o daha kötüYazan parmaklarımızın yorulmasınu helal etmiyorum![]()
Güzel kardeşim adam seni engellemiş, yani gözden çıkarmış daha ne açıklama bekliyorsun ki sen? Bu adamdan bir şey bekleme olmaz, yoluna devam et.Merhaba arkadaşlar lütfen sadece soruma yönelik yanıtlar veriniz ve lütfen yargilamadan okuyunuz.
Benim yıllardır sevdigim bi çocuk vardı ve hani seviyo sanıyodum sevmemiş hic seni kullandım zevk icin dedi ve zevk içinde kullandi ben bunu çok nice sonra anladim tabi yıllarda geçti kalp bağlandı her neyse ben bunlari duyunca ve kullanıldığını görünce ona soguk yapmalara falan basladim daha sonrasinda da tartışıp icimdeki her syei döküp onu her yerden engelledim ve hatama tövbe ettim ve pişmanımda ki ztn zevk ugruna öyle şeyler yapcak biri değilim ve şükürler olsun ki döndüm o yoldan nosunu falan silmiştim önceden sadece bugün merak ettim bakım beni engellemiş mi diye çünkü beni önceden baktigimda engellememişti nedesi ise kesin beni kullanmak için engellememiştir diye düşünüyordum kendimce ve bugün bi bakayım dedim baktım ve wpden engellemiş sizce neden engelledi? Bakin lütfen güzelce yorumlayın sorumu psikolojik olarak ztn kötüyüm lütfen yargılamayın ve bana bi yol yordam gösterin. Ve bu soruyu sorma amacım ona geri dönmek değil ztn dönmem ama insan engellemedi enegellemdi birden engelleyince merak ediyo niye diye lütfen yargilamadan yardim edin
Orda ki amaç farklı ayy ortalığı karıştırma bi bildiğimiz varda yazdik bos yapmaEşim alman zevkine koymuyorum ? Fikir sunuyo sadece ben beğenmiyorum herkesin yorumlarına baktığımda bi emoji atılmış ve yaptığınız yorumlarda da is yok hyr yardımcı olmak gibi bi niyetiniz yok ise soruma girip yanit vermeyin
.....
Bu konu sahibinin önceki konusundan alıntı
Ismini hilda koyucakmis
Vay be kardelen ne ara Büyüdün de evlendim daha yenice 17 yaşındaydın
Hatta 14 yaşında
Galiba benjamin button serisi
![]()
Neymiş peki hadi sen doldur boşluğuOrda ki amaç farklı ayy ortalığı karıştırma bi bildiğimiz varda yazdik bos yapma
Usluba bak yazık sanaOrda ki amaç farklı ayy ortalığı karıştırma bi bildiğimiz varda yazdik bos yapma
Ben o nde eğitimli insan gördüm fakat hic biride böyle bi durumu kabul görmedi ee nasıl oluyo o zmn bu iş?