• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizi muhattap almayanı ne yaparsınız

İnsan kendini bilmeli, önce kendine güveni olmalı.
Nasıl bir kendine güvensizliktir ki, aşırı hareketler olmadığı sürece insan eşini kardeşinden kıskanır aklım almıyor.
Şaka gibi, hee bir ara bir kaç konu açılmıştı abisinin kucağına oturan, abisinin yanında soyunan, evde kocası dururken beni şuraya götür, buradan al v.s. gibi her işini abisine yaptıran görümceler,
Kardeşinin sutyen kopçasını çekerek şaka yaptığını zanneden abiler, olmadığı sürece bence sıkıntı yok.
mesele kıskanclık degil...
aynı evde yasadıgınız kardeşinizle ya da bekarken ki kardeşinizle olan ilişkiniz,
evlenince aynı olamaz..
neyse ztn herkesin yaşam tarzı farklı

E tamam ozaman taktik buysa sende eşini arayıp konuşurlarken '' canım kapatmadan banada ver konuşalım'' dersin sende aynı yoldan işini yürütürsün bu kadar basit bir halini hatrını sorarsın olur biter.
Yahu taktiği gördkten sonra siz niye taktik uygulamıyorsunuz ki oldukça basit yöntemler bunlar böylece sizde eşinize bak bende konuşmak istiyorum aslında fikrini de vermiş olursunuz :)

mesele kıskanclık degil...
aynı evde yasadıgınız kardeşinizle ya da bekarken ki kardeşinizle olan ilişkiniz,
evlenince aynı olamaz..
neyse ztn herkesin yaşam tarzı farklı
Dediğiniz gibi kişilerin yaşam tarzıyla, alışkanlıklarıyla alakalı sanırım.
Bunca yıllık evliliğimde ne benim abimle, ne eşimin kardeşiyle olan ilişkilerimizde bir değişiklik olmadı.

merhaba arkadaşlar.konu eşimin kardeşinin yani görümcemin bana karşı tavrı ile ilgili.evlendiğimizden beri beni pek muhattap alıp aramadı hep eşimi arar onunla konuşur yarım saat, 1 saat...beni bazen ister bazen istemez.bu süreçte bende kendisinden çok soğudum ve sıkıldım atık bu tavırlarından bende aramıyorum.geçende ine aynı şeyi yaptı.eşimi aradı konuştu konuştu beni istedi.isteyip istemeyeceğinden emin olmadığım için ve gerildiğim için artık o aradığında başka odaya gidip konuşmaları bitene kadar oyalanayım dedim baktım eşim getirdi tflnu istemiş demek ki.zaten 2 gün önce eşimle 1 saat konuşmuşlardı 2 gün sonra aramasının sebebi muhtemelen benimle konuşmamış olmamak.ama bunu da eşimi arayıp beni isteyerek yapıyor.sanki eşim görsün bunu aramadı aramıyor olmasın.tuhaf değil mi sizce de?siz olsanız ne yapardınız?

buda bişeymi benim görümce beni kıskandığını apaçık belli eder eşimde bundan zevk alır kadın benle hiç konuşmaz yokmuşum gibi davranır kardeşine sarılır bana bakarak öper ben yanlarından çıkar giderim. bunu yapanda koskaca kadın bide hakim siz halinize şükredin tüm ailesi etrafında döner şımarır da şımarır ah ben neler çekiyorum bir bilseniz eşim onu görünce huy değiştirir off 15 tatilde geliyorlar sıkıntı sardı beni bana dua edin

merhaba arkadaşlar.konu eşimin kardeşinin yani görümcemin bana karşı tavrı ile ilgili.evlendiğimizden beri beni pek muhattap alıp aramadı hep eşimi arar onunla konuşur yarım saat, 1 saat...beni bazen ister bazen istemez.bu süreçte bende kendisinden çok soğudum ve sıkıldım atık bu tavırlarından bende aramıyorum.geçende ine aynı şeyi yaptı.eşimi aradı konuştu konuştu beni istedi.isteyip istemeyeceğinden emin olmadığım için ve gerildiğim için artık o aradığında başka odaya gidip konuşmaları bitene kadar oyalanayım dedim baktım eşim getirdi tflnu istemiş demek ki.zaten 2 gün önce eşimle 1 saat konuşmuşlardı 2 gün sonra aramasının sebebi muhtemelen benimle konuşmamış olmamak.ama bunu da eşimi arayıp beni isteyerek yapıyor.sanki eşim görsün bunu aramadı aramıyor olmasın.tuhaf değil mi sizce de?siz olsanız ne yapardınız?

Yani bende bir görümceyim ayda yılda bir konuşurum.
Abimi ararım gelinimizede selam söylerim.
Ne var ki bunda .
Yani gelin görümce karşılıklı beklenti içine girmezse sıkıntı yok.
Saygılı mesafeli seviyeli olmak kadar güzel bir şey yok.

Seni çok iyi anlıyorum insanın zaman zaman zoruna gider dokunur ama yapacak bir şey yok
demek ki çok fazla konuşmak muhatap olmak istemiyor sizinle.. peki siz arıyor musunuz görümcenizi ?
sizde onun size davrandığı gibi davranın ayna olun.,
eşiniz ile sık sık ve uzun konuşması sizinle daha az konuşması çok normal bir durum
size huzursuzluk verip evinize yuvanıza dahil olup eşiniz ile aranıza girmesinde
varsın ne yaparsa yapsın..
ama bu kadar da sık ne konuşulur bilmiyorum kardeş ile 1 saat falan yani..

Son düzenleme:
Ayy keske benimkiler de beni istemese. Benim gorumcelerimde hep esimi arar arada sira da beni isterler telefona. Sirf onlar aradi mi tuvalete girer bir saat cikmam kendime oyalanacak seyler bulurum konusmayim diye. Dert ettiginiz seye bak. En iyi gorumce uzak gorumcedir. Yani onlar eslerimizin kardesi. Bizim kardeslerimiz degil o yuzden konusmaya hic de merakli degilim.

Seni çok iyi anlıyorum insanın zaman zaman zoruna gider dokunur ama yapacak bir şey yok
demek ki çok fazla konuşmak muhatap olmak istemiyor sizinle.. peki siz arıyor musunuz görümcenizi ?
sizde onun size davrandığı gibi davranın ayna olun.,
eşiniz ile sık sık ve uzun konuşması sizinle daha az konuşması çok normal bir durum
size huzursuzluk verip evinize yuvanıza dahil olup eşiniz ile aranıza girmesinde
varsın ne yaparsa yapsın..
ama bu kadar da sık ne konuşulur bilmiyorum kardeş ile 1 saat falan yani..
Ay benimkiler iki saate yakin konusur bazen gercekten sinir olurum. Benim tek kardesim bar. En uzun konusmamiz yarim saattir. O da anca ay da bir sefer olur konusacak seyler birikir :D

Back
X