Sizi seven ama sizin sevmediğiniz bir erkeğe Nasıl davranıyorsunuz?

Sıcakkanlı olmama olabilir bu arada kim sevmiş beni Allah aşkına hepsi işini görüp yol verdi 😀😀😀
Bir kadının kendi hakkında bu cümleyi kurabilmesi berbat bir şey yalnız. İşini görmekle ne kastediyorsunuz? Sevişmekse, bu çift taraflı bir eylem, iki kişinin de rızasıyla oluyor. Kullanılıp atılmış gibi bir rolü kendinize yakıştırmayın.

Bir kadının kendi hakkında bu cümleyi kurabilmesi berbat bir şey yalnız. İşini görmekle ne kastediyorsunuz? Sevişmekse, bu çift taraflı bir eylem, iki kişinin de rızasıyla oluyor. Kullanılıp atılmış gibi bir rolü kendinize yakıştırmayın.
Haklısınız ama insan sevişince ve duygu olunca beklentiye giriyor ta ki ertesi günü engellenince kullanıldığını anlıyor

Çalıştığım orda bir cafe var güzel popüler cafe ordaki garson beni seviyor uzun zamandır. İlk başlarda kendisiyle görüştüm bana aşık oldu ve çok aramaya boğmaya başladı bende onla ilişkimi kestim ama eminim beni yürekten seviyor çok değer veriyor belkide bugüne kadar beni yürekten seven o.. ama insan oğlu onu seveni değil başka bir şeyi sever🤣 beni çok boğuyor beni sevmesi rahatsız ediyor sebebi şu vicdan azabı çekiyorum onu üzdüğüm için hislerine karşılık vermediğim için biliyorum evet desem dünyayı önüme serer çok ahlaklı karakterli ama bir şey hissedendesin ve beni her gördüğünde selam veriyor bende kırmamak için selam veriyorum ama sonra umutlanıp birsürü mesaj atıyor değişik değişik onu kendimden nasıl soğutucam bilmiyorum ve en önemlisi bu vicdan azabını nasıl atıcam bilmiyorum çünkü aşk acısı çok zor bir şey
Cok arayıp sorması cook sevdiği anlamına gelmezkii

Bulunca böyle kediyle oynar gibi oynar ego tatmini yaparsınız. Sonrada ortamlarda karakterli ahlaklı kimse kalmamış diye ağlarsınız.

Back
X