Sizi terk eden sevgilinizi geri getirmenin yolları

BU DEDİKLERİNİZİ HER AYRILIĞIMIZDA İSTEMSİZ YAPTIM VE HEPSİNDEDE AYLAR SONRA GERİ DÖNÜŞ OLDU YİNE AYNISINI YAPIYORDUN Kİ DEDESİNİN VEFATI KENDİSİNİN ASKERE GİTMESİ ARAMAMI MESAJ ATMAMI SAĞLADI İLK BAŞLARDA O MESAJ ATIYORDU ÖYLE KONUŞUYORDUK Bİ BAKTIM DURMADAN BULUŞALIM DİYEN BENİM GİDECEK OLMA KORKUSU BENİ BENDEN ALDI. BUGÜN ASKERE GİTTİ DÜN BLŞMAYI TEKLİF ETTİM AKRABALARI VE ASKER TIRAŞI VEDALAŞMALARI YÜZÜNDEN SAATİN GECE 3ÜNDE GELDİ SARILDIK 4 DK SÜRDÜ BÜTÜN GECE BEKLEDİM SON KEZ GÖRÜCEM DİYE 4 DK HAKKINI HELAL ET ÜŞÜME HADİ SENDE GİR EVE ÜZÜLME ORDA SENDE ÜZÜLME BU KADAR VE 1 YIL YOK VE 8 YIL SÜREN İLİŞKİMİN SONUNDA ARTIK BENİ SEVMEDİĞİNE İNANIYORUM... TEK HAYALİMDİ ONUNLA EVLENMEK ŞİMDİ BOŞUNA NEFES ALIYORUM SANKİ..

benım durum farklı sızınkı sınırle falan gıtmışse tabıkı doner ama bnmkı mantığıklı dusunmuş karar vermış sewsede gelmezmış tek ölücekmiş duyduklarıma gore tek ölmeye karar vermış:Sbna dönmek yerıne bunu göze almışşşş
çok olmuş yazalı ama geldimi sizinki benimkide mantıgıyla gitti

kızlar eski sevgilim benim aşırı kıskanclığım yüzünden ayrıldı şimdi başka birini seviyo ve onla konuşuyor yaz tatilinde bir ay boyunca beni her yerden engelledi sonra engelden çıkardı doğum günümde tebrik mesajı atdı(eylülde) sonra üniversiteler açıldığı zaman ona çok yalvardım çok ağladım ayrılmayalım diye benimle hiç konuşmuyordu ekimin başlarında bir gün en yakın arkadaşı mesaj atdı bana sevdiyim kişinin beni sevdiyini ama onu çok kıskandığım için bunaldığını ben tabi yine kıskanclığıma devam etdim ve en yakın arkadaşının bana yazmasından bir hafta sonra bana seni sevmiyorum dedi ve ben bunu duydukdan sonra bir kaç defa onla konuşdum ama bir faydası olmadı bana bunların hepsi senin yüzünden oldu sen zamanında bana güvenseydin kıskanmasaydın beni böyle olmuycaktı benim sevgimi tüketdin ve sırf beni unut diye başka kızlarla konuşacam sevgili olacam unut beni gibisinden laflar söyledi o günden itibaren konuşmuyoruz sadece bayramda tebrik mesajı atdım bir de doğum gününde ha bu arada üniversitede aynı sınıfda okuyoruz ve bu dönem sonu sınfımı deyişecem onun yaptıklarını görüp de üzülmüyüm diye sizce ne yapmalıyım pişman olurmu???

Back
X