Sizi uyutmayan şey ne?

Bu "saat olmuş 4" geyiği nedir ya? Dün gece twiter'da da trend topic'ler arasındaydı. Dikkatimi çekti, bir şey mi kaçırdık?
Valla uymuyorsam 3 sebebi vardır; ya kızlar uyutmamıştır, ya aklıma bir şey takılmıştır bu genelde deprem muhabbeti olur ya da ertesi güne yetiştirmem gereken iş vardır. Haftanın 6 günü bu gibi sebeplerle yarasa gibi takılıyorum. Dün gece o ender 7. günlerden biriydi.
Denk gelmiş tamamen haberim yok :KK6:

İç sesim kalbimin yanlış yolda olduğunu söylüyor :)))
Anilcanda meşhur astrolog vs vs. Sürekli astroloji haritanizdaki kısır döngüleri düzeltmek lazım diyor ordan çağrışım yapti. Enteresan bı kardeşimiz millet kredi çekiyor onun icin
Bak bu en doğru yol. ☺☺☺ kızım Allah akıl vermiş fikir vermiş

Bende geceleri uyuyamiyorum hep dusun dusun gunduzleri stresli oluyorum sonra ve yorgun bitkin deprem ayri sagligimda kansere dogru gidiyorum ayri evladim ayri esim ailem ayri ne olucak boyle bilmiyorum dert hic bitmiyo 😞

Gündüzleri çok boş olmam:KK14:
şanslısın o zaman
Bende geceleri uyuyamiyorum hep dusun dusun gunduzleri stresli oluyorum sonra ve yorgun bitkin deprem ayri sagligimda kansere dogru gidiyorum ayri evladim ayri esim ailem ayri ne olucak boyle bilmiyorum dert hic bitmiyo 😞
geçmiş olsun uyku sağlık için önemli düzene koymaya calıssanız

Allah büyük dert vermesin.
Freelance tercümanlık yapıyorum, yetiştirmeye çalışıyorum gün içinde çok meşguldüm. Bir de başka bir sıkıntım var. Ondan.

Back
X