- Konu Sahibi little bird
yatmadan bir bakayim ne var ne yok diyorum bi bakiyorum eneeee saat 4 olmus:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denk gelmiş tamamen haberim yokBu "saat olmuş 4" geyiği nedir ya? Dün gece twiter'da da trend topic'ler arasındaydı. Dikkatimi çekti, bir şey mi kaçırdık?
Valla uymuyorsam 3 sebebi vardır; ya kızlar uyutmamıştır, ya aklıma bir şey takılmıştır bu genelde deprem muhabbeti olur ya da ertesi güne yetiştirmem gereken iş vardır. Haftanın 6 günü bu gibi sebeplerle yarasa gibi takılıyorum. Dün gece o ender 7. günlerden biriydi.
Bak bu en doğru yol. ☺☺☺ kızım Allah akıl vermiş fikir vermişİç sesim kalbimin yanlış yolda olduğunu söylüyor :)))
Anilcanda meşhur astrolog vs vs. Sürekli astroloji haritanizdaki kısır döngüleri düzeltmek lazım diyor ordan çağrışım yapti. Enteresan bı kardeşimiz millet kredi çekiyor onun icin
Ne güzel alarm gibi ben alarmı asla duymuyorumYan komsumun kukremesi beni uyutmuyor,sabahin 6 sinda kendimi vahsi hayatin ortasinda hissederek uyaniyorum ve birdaha uykuya dalmak mumkun degil![]()
Sebebi belli degil holter taktilar sonucunu bekliyorum dua edin bisey çıkmasınoo 2de süpermiş Ben bazen 10da sızıyorum.ben de yarın tatil diye durdum bakalım nereye kadar gidicek
Niye ağrıyor?
Umarım bişey yoktur..Sebebi belli degil holter taktilar sonucunu bekliyorum dua edin bisey çıkmasın![]()
şanslısın o zamanGündüzleri çok boş olmam![]()
geçmiş olsun uyku sağlık için önemli düzene koymaya calıssanızBende geceleri uyuyamiyorum hep dusun dusun gunduzleri stresli oluyorum sonra ve yorgun bitkin deprem ayri sagligimda kansere dogru gidiyorum ayri evladim ayri esim ailem ayri ne olucak boyle bilmiyorum dert hic bitmiyo![]()
Saolun bebisim uykusuz 2 olmadan uyumuyo 2 den sonra iste bu saate kadar benim uyku kaciyo ne yazik kişanslısın o zaman
geçmiş olsun uyku sağlık için önemli düzene koymaya calıssanız
uyumayanların Çoğu bebisten demek ki bi işsiz benimSaolun bebisim uykusuz 2 olmadan uyumuyo 2 den sonra iste bu saate kadar benim uyku kaciyo ne yazik ki
Kolay gelsinAllah büyük dert vermesin.
Freelance tercümanlık yapıyorum, yetiştirmeye çalışıyorum gün içinde çok meşguldüm. Bir de başka bir sıkıntım var. Ondan.
Şanslı mı ? Kim isterki boş olmayı bende istiyorum yorulayım, kalkmak için sebebim olsun ama temizlik yemek ne zaman kalksan oluyor. Geceleri de otur otur kafanda bir sürü düşünce.şanslısın o zaman