Kucuk bebeginizin hastanede iki gun kalmasi gerekse, siz de yaninda refakatci olarak gozunu kirpmadan kalsaniz...
Buyuk cocugunuza babanne baksa...
Ayni sehirde ve yakin sayiaxak yerlerde olmaniza ragmen anneniz ziyaretinize dahi gelmese...
Hastaneden cikip eve gelip perisan b8 halde evde yemek yapayim cocuklari yikayayim ugrassaniz...
Tamam hepsi benim sorumlulugim yardim etmek zorunda degil diyelim
Arayip hafta sonu gelirim cocuklari gormeye diye resmen gezmeye gelmek istese siz ne yapardiniz?
Kibar bir dille kabul etmem. Olan olmuş, uzatmanın anlamı yok. Ama kabul de edemem.
Çocuklarınız için tekrar geçmiş olsun.
Size de cok gecmis olsun demek ki yalniz degilimYeni gittiğim bir ilde, ailemden 1500km uzakta tek başıma yaşarken bir operasyon geçirmem gerekti. Hastaneden yatış günü aldım ve annemi aradım durumu haber vermek için.
Memlekette tek başına yaşayan ve gelmemek için hiçbir engeli olmayan annem ağzının kenarıyla "Geleyim mi?" diye sordu. Ses tonundan mecburen sorduğu o kadar belliydi ki. İstemedim elbette. Aylar sonra gezmeye geldi yanıma.
Yapacak bir şey yok. Bazı anne modelleri diğerlerine göre daha rahat takılıyor. Ben kendiminkini böyle kabul ettim, beklentiyi sıfırladım rahat ettim.
Allah başımızdan eksik etmesin diyorum, başka da bir şey istemiyorum kendisinden.
Haklisiniz beklentim yok huyunu biliyorum ama evime gezme modunda gelmesi sinirime dokunuyorgel derim dedim de..
kapasitesi o kadar demek ki..
fazla beklenti içinde olmayın moraliniz bozulmasın..
Haklisiniz beklentim yok huyunu biliyorum ama evime gezme modunda gelmesi sinirime dokunuyor
Yalnız değilsin korkmaSize de cok gecmis olsun demek ki yalniz degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?