sizin bebişlerde sizi tanıyomu ? yoksa bana mı öyle geliyo:) bayılıyorum bu durumaaa

apolet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
69
2
0
İstanbul
30 hf hamileyim oglum masallah kipir kipir elimi koyunca tepki verir uzun uzun oynayisini izlerim ama yanimda biri olsun bak bak nasil oynuyo dedigim an o kisi kafasini cevirene kadar oynamiyo elini koyunca tepki vermiyo yani hissediyomu bu durumu bana sov yapiyo resmen baskalarina tik yok:) babayada biraz biraz var ama baskalarina hic yani cok tuhafima gidiyo

30 hf hamileyim oglum masallah kipir kipir elimi koyunca tepki verir uzun uzun oynayisini izlerim ama yanimda biri olsun bak bak nasil oynuyo dedigim an o kisi kafasini cevirene kadar oynamiyo elini koyunca tepki vermiyo yani hissediyomu bu durumu bana sov yapiyo resmen baskalarina tik yok:) babayada biraz biraz var ama baskalarina hic yani cok tuhafima gidiyo

bana da sanki öyle geliyor hatta benimki babaya bile hiç pas vermiyo ben elimi koyunca kıpır kıpır babasına bi tık yapmıyo ben tesadüf mü acaba diyorum ama hoşuma da gitmiyo değil yani

çok normal benim kızım da aynısını yapardı hiç durmazdı kıpır kıpırdı babası elini koyunca duruyordu.Annesi seni tanıyor ondan :))

bana da sanki öyle geliyor hatta benimki babaya bile hiç pas vermiyo ben elimi koyunca kıpır kıpır babasına bi tık yapmıyo ben tesadüf mü acaba diyorum ama hoşuma da gitmiyo değil yani

Hehehe valla benim oğlan da baba da dahil kimseye oynamıyor:108:
Bana gelince elimi koyar koymaz pat küt elini ayağını geçiriyor:nazar:
Sevinmeliyiz bence..

ayy aynen yaa.benimki babasına hiç pas vermiyo..oğlum bana düşkün olacak,seni tınlamıyo diyorum eşimde babasına saygısından oynamıyo diyor...:)):nazar:

Allahıma şükürler olsun bu güzel duyguları yaşattığı için bize...

benim kuzumda aynı şak diye kesiyor oynamayı başka birisi elini koyunca buna babamızda dahil :1:
eşim sinir oluyor bu duruma :1:

Allahıııııım siz anlatıyorsunuz ben heyecanlanıyorum.en kısa zamanda ben de hissetsem meleğimi yaaa ama benimki daha ufak yaaa:)

Back
X