- 7 Ekim 2022
- 23
- -4
- 1
- 24
- Konu Sahibi ecmelveraa
-
Her hamilelik farklıdır her insan da farklıdır benim görümcem ne mide bulantısı nede kusma yaşıyor kaynanam da öyleymiş ama ben 3 haftalık iken anladım ikisininde şuan 5+4mide bulantım var ilk gebeligimde 8 haftalikta başlamıştıArkadaşlar ilk hamileliğim ve yeni 7. Haftama girdim pek bir belirtim yok karında şişkinlik çok var, uyku ve halsizlik var. Çevremde herkes hamileliğinde illa mide bulantısı yaşamış bende hiç yok normal mi sizce sizinde bulantilariniz var mıydı ?
Evet haklısın her insanda farklı umarım böyle devam eder hiç olmaz mide bulantımHer hamilelik farklıdır her insan da farklıdır benim görümcem ne mide bulantısı nede kusma yaşıyor kaynanam da öyleymiş ama ben 3 haftalık iken anladım ikisininde şuan 5+4mide bulantım var ilk gebeligimde 8 haftalikta başlamıştı
Ben normal hayatta da sürekli midesi hassas biriyim hamıle olunca kusacağım biliyordum ki zaten öylede oldu ilk 4 ay kilo vermiştim o kadar sorunlu geçmişti gebeliğim sonunda da bebeğime kaavusamadim Allah'ın izniyle bu gebeliğim öyle sonuclaanmaz insalahEvet haklısın her insanda farklı umarım böyle devam eder hiç olmaz mide bulantım
Çok üzüldüm inşallah sağlıkla kucağına alırsın canımBen normal hayatta da sürekli midesi hassas biriyim hamıle olunca kusacağım biliyordum ki zaten öylede oldu ilk 4 ay kilo vermiştim o kadar sorunlu geçmişti gebeliğim sonunda da bebeğime kaavusamadim Allah'ın izniyle bu gebeliğim öyle sonuclaanmaz insalah
İnsalahÇok üzüldüm inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım
Ben de bugün 8 haftalık oldum. Sus kimseye deme nazar olmasınArkadaşlar ilk hamileliğim ve yeni 7. Haftama girdim pek bir belirtim yok karında şişkinlik çok var, uyku ve halsizlik var. Çevremde herkes hamileliğinde illa mide bulantısı yaşamış bende hiç yok normal mi sizce sizinde bulantilariniz var mıydı ?
AhahahBen de bugün 8 haftalık oldum. Sus kimseye deme nazar olmasınbende de hic mide bulantısı yok. Soran olursa var de
Normal benim ilk gebeliğimde öyleydi birebir sadece 3 4 gün bulantım oldu ve bir daha hiç olmadıArkadaşlar ilk hamileliğim ve yeni 7. Haftama girdim pek bir belirtim yok karında şişkinlik çok var, uyku ve halsizlik var. Çevremde herkes hamileliğinde illa mide bulantısı yaşamış bende hiç yok normal mi sizce sizinde bulantilariniz var mıydı ?
Ben yarin 10 haftalik olucam,hemde ikiz,daha hiccc bir belirtim yok))mide bulantim hic yokArkadaşlar ilk hamileliğim ve yeni 7. Haftama girdim pek bir belirtim yok karında şişkinlik çok var, uyku ve halsizlik var. Çevremde herkes hamileliğinde illa mide bulantısı yaşamış bende hiç yok normal mi sizce sizinde bulantilariniz var mıydı ?
Evet canim,aynen bende de annem,halam gibi)))ikiz gebeyim hem de,hic birsey yokk))Merhaba bulantısız hamilelik olabiliyor benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca ne bulantısı ne baş dönmesi hiç bir şey yaşamamış. Ben de şuan 5 haftalık gebeyim şuan için uyku harici bir durum yaşamıyorum inşallah annem gibi ben de bulantı kusma yaşamam ahahah ve bence etrafındakilere arada bi bulantım var falan de nazar değmesin hahaha
Benimde öyle 5 haftalık hamileyim bulantı kusma falan hiç bir şey yok uyku haricinden korktum bir an acaba bişey olabilirmi diyeMerhaba bulantısız hamilelik olabiliyor benim annem bana hamileyken 9 ay boyunca ne bulantısı ne baş dönmesi hiç bir şey yaşamamış. Ben de şuan 5 haftalık gebeyim şuan için uyku harici bir durum yaşamıyorum inşallah annem gibi ben de bulantı kusma yaşamam ahahah ve bence etrafındakilere arada bi bulantım var falan de nazar değmesin hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?