- 21 Temmuz 2012
- 944
- 275
- 323
- Konu Sahibi Munevvergul
Merhaba arkadaslar benim evliligim esimin ailesi ve esimin tavırları yuzunden bitti. Sizinki? Merak ediyorum en yaygın bosanma sebeplerini 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim degıl hamdolsun evlılıgım devam edıyor ama kızkardesımın bosanma hıkayesını anlatayım esı uzman cavusdu ve aralarında 10 yas fark vardı ama damat bey ısrar kıyamet agladı zırladı ne yaptı ettı ıkna ettı bızı bu arada bızım anne babamız ayrı kardesımı ve benı babaannem buyuttu neyse ıste oldu dugun dernek ama malum anne baba olmayınca da karısan cok oluyor ben evlılıgımın basından berı esımın aılesıne her daım ınanılmaz yakın olmayı sectım hamdolsun onlarda anlayıslı cıktılar neyse kendımınkılerle kıyaslarsam konu uzayacak velhasıl bunlar evlendı yalnız kardesım calısmıyor ev hanımı dugun arefesınde bızım aıle cok masraf yaptırdı bu bır gercek damat da bu masraflara yetısebılmek ıcın kredı cekmıs bunlar evlendıgınde ellerıne o kadar komık bır para kalıyordu kı anlatamam ne gerek vardı degıl mı bence yanlıstı ama malum aıle buyuklerı varken bana laf dusmedı bu konuda neyse ben kardesımı daıma esının aılesıne yakın olması vs konularında hep uyardım ama maalesef buyukler hıc benım gıbı dusunmedı ve davranmadı dahada kotusu kardesım de onların sozuyle hareket ettı ve aralarında surtusme cıktı esının aılesıyle. kardesımın dogumuna yakın bır gorumcesı geldı bu arada aıleler cok uzak 8 saat yol var arada ıste bu gorumce 3 cocuguyla geldı kı en kucugu 4 aylıktı kardesımın evını temızledı vs falan ama kardesım hep dert yanma modunda neymıs su cok gıdıyormus deterjan dayanmıyor makına cok calısıyor vs dıye ben tabıı anlam veremıyorum sonucta kocası bunları sorun yapmıyordu kı damat ınanılmaz tıtız bırıydı velhasılı kelam bu gorumce 1 hafta zor kalabıldı ve gıttı bu arada ben sonradan ogrendım kı kardesım kırılır dıye kanepesınde bıle yatırmamıs kadını mevsım yazdı yere bır yorganı ıkı kat yapıp ustunde yatmıs gorumce buna gercekten uzulmustum neyse bu gorumceden sonra ortalık katrıstı dogal olarak e bızım aılede az degıl verdıler korugu sonucta bosanıldı kardesım yuklu mıktarda tazmınat ve nafaka aldı bır kızı var fakat bosandıgına cok ama cok pısman gercekten bosanmasını gerektırecek bırsey yoktu tek yapması gereken bırazcık esının aılesını onemsemek ve deger vermekdı cahıldı yası 22 kucukdu ama benı hıc dınlemedı zaten genel olarak benım esımın aılesıyle olan ılıskım kendı aılemın gozunde yalakalık dı daıma oysakı ben onlara onlar bana ıyı olduk her daım hamdolsun ve halen oyledır ıste boyle bır bosanma hıkayesıydı uzucu taraf olan yegenıme oldu kardesımın bır donem psıkolojısı cok bozuktu yenı yenı duzelıyor atlatacak ınsallah daha yası kucuk ama olaylara bakıs acımız cok farklı ne yazık kı hıcbır zaman hıcbır dogruyu benden almadı bende artık karısmamaya karar verdım ne yapabılırım kı