• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin böyle bir komşunuz var mı? :(

ben direk söylerim böyle tiplere ...çevrede çok var kendini,haddini bilmezler sinir oluyor insan ister istemez ...geçmiş bir hukukun yok sonuçta söyle yüzüne yada saz hocana söyle tanıdığı madem bir şekilde kurtul kimse kırılır diye düşünme senden önemli değil ki bu insan kırılsa nolur ayıp ya valla :47:şuan apartmandaki kimseyle muhatap olmuyorum davranışlardan sorun yaşatacakları belli hiç yüz vermiyorum kimseye valla uğraşamam:71:

Daha önce bahsetmiştim, bu kadın kursta öğrenci ve ben kursun bitmesini istemiyorum. Hoca da öğrenci başına para aldığı için kadını kovsam hoca da bozulacak. Yerine birini de bulamadım. Ancak işte tersleyip, rahatsız olduğu söylicem.
Ayrıca yapı meselesi, kimseyi küçük düşüremem. Rahatsız oluyosam ben uzaklaşırım. Son çare de o görünüyor. Kursu iptal edip kurtulmak.

Çok naziksiniz belli ki.

Selam kızlar..
5-6 ay önce tanıştığım bir kadın var, saz kursunda tanıştık. Benim yaşımda kızı ve oğlu var, baya büyük yani. 3 hafta önce tekrar saz kursuna başladım, kurs bizim evde. Bahsetiğim kadın da hocanın yakınıymış, o da geliyo.:20:
Sizin de böyle komşu veya tanıdıklarınız var mı? Normal mi? Başımdan nasıl atabilirim? Merak ediyorum.
Kursun ilk günü saat 3'teydi. Bir gün önce arayıp biraz erken geleyim çalışırız falan dedi. Tahmin edin kaçta geldi. Sabah 9.:53: Elinde de 4-5 paket kabartma tozu ile.:53: Evin her tarafını gezdi, dışarı bakma bahanesiyle camları bi güzel inceledi:19: Saçlarını tarayıp, kıllarını lavaboda bıraktı, hatta bi tokamı da aldı götürdü.
Ben böyle bi misafir hiç görmedim, bana hiç normal gelmiyo. Saz hocamdan çok memnunum ama bu kadından kurtulmak istiyorum.
Kafasına göre kapalı odalara bile girip oturuyo, üstüne bi de burası sigara kokmuş, yok karanlıkmış falan beğenmiyo. Allahım çok sinir oluyorum. Bu tip misafirlerle karşılaşınca neler yapıyorsunuz?
ben kovdum arkadaşım...ama kovana kadar da neler çektim anlatamam gari.'Benim komşum daha arıza diyenler' topiğime bi bak istersen...allah sana sabır versin,ne çektiğini çok ii anlıyorum...

Dün gelmeden bütün kapıları kilitledim, banyonun dışardan anahtarı yokmuş. Kilitleyemedim. Kendime inanamayacağım şeyler söyledim. Bi önceki hafta ben burda çalışamıyorum evde çalışacam diye sazını alıp öteki odaya gitmişti. Hoca sordu yine hiç çalışmamış. "Geçen hafta evde çalışacam diye kapris yapıp sazını duvara çarpa çarpa salona gitmiştin, noldu. Yine çalışmamışsın. 3 haftadır hoca sana aynı şeyi anlatıyor" dedim. Benim bir sürü kursum var falan dedi. Sonradan güya eşini başka bir kadınla yakalamış. Ben de hiç evde oturmuyorsun ki, haketmişsin dedim.:60: Kendisi izin veriyo dedi. Ben olsam ben de izin veririm dedim.:60: Hiç umursamadı. Dönüm kursa şunu öğrendik falan diye anlatmaya başladı.
Kadına inanamıyorum. Kocası aldatıyo hala saz, koro peşinde. 2.si birisinin bana böyle bir cevap verdiğini düşünemiyorum. Hiç umursamadı. Daha da sinirlendim.
Ha bide hocaya tembihlemiş, hoca onun sazını elime verip, sultan hanım taşıyamıyor, çıkınca koroya falan gidiyo saz sizde kalsın dedi.:53: :20: :5:

yahu daha fazla yüz göz olmaya gerek var mı? belliki kadın salağa yatıyo işine öyle geldiği için..
doğrudan söyleyin, 'ben sizinle görüşmek istemiyorum, sizi evimde de istemiyorum' şeklinde. Onca laf yiyip umursamayan kadının bunu hakettiğini düşünüyorum ben.Tabi yine de son karar sizin:)

canım o kadın hariç üç kişisiniz sanırım eğer hoca para derdindeyse durumu anlatın eğer bu kadın bizimle kurs alırsa üçümüz de bırakıyoruz yeter artık diyin belki işe yarar

canım o kadın hariç üç kişisiniz sanırım eğer hoca para derdindeyse durumu anlatın eğer bu kadın bizimle kurs alırsa üçümüz de bırakıyoruz yeter artık diyin belki işe yarar

Bu hafta hocaya söylicem. Olmadı bırakacağım kursu. Kocası falan aldatıyomuş, yarın bizim eve geldiğini falan söyleyip başımıza bela olacak.

Dün gelmeden bütün kapıları kilitledim, banyonun dışardan anahtarı yokmuş. Kilitleyemedim. Kendime inanamayacağım şeyler söyledim. Bi önceki hafta ben burda çalışamıyorum evde çalışacam diye sazını alıp öteki odaya gitmişti. Hoca sordu yine hiç çalışmamış. "Geçen hafta evde çalışacam diye kapris yapıp sazını duvara çarpa çarpa salona gitmiştin, noldu. Yine çalışmamışsın. 3 haftadır hoca sana aynı şeyi anlatıyor" dedim. Benim bir sürü kursum var falan dedi. Sonradan güya eşini başka bir kadınla yakalamış. Ben de hiç evde oturmuyorsun ki, haketmişsin dedim.:60: Kendisi izin veriyo dedi. Ben olsam ben de izin veririm dedim.:60: Hiç umursamadı. Dönüm kursa şunu öğrendik falan diye anlatmaya başladı.
Kadına inanamıyorum. Kocası aldatıyo hala saz, koro peşinde. 2.si birisinin bana böyle bir cevap verdiğini düşünemiyorum. Hiç umursamadı. Daha da sinirlendim.
Ha bide hocaya tembihlemiş, hoca onun sazını elime verip, sultan hanım taşıyamıyor, çıkınca koroya falan gidiyo saz sizde kalsın dedi.:53: :20: :5:

:60::60::60::60: cok güldüm gercekten :) cok güzel cevap vermissin :60:

bi an önce kurtulmaya bak, gerekirse kov evinden. düsün bi kocasi evden kovuyomus, gelip sizde kaliyomus felan :53: :60:

bu kadarına iyi sabretmıssınız :53::53: saz hocasına deyın en iyisi yok hala anlamıyorsa gelmesıne kesınlıkle musade etmeyın.. boyle ınsanlardan uzak kalmak gerek..

Back
X