- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
2 3 gün önce hem sosyal bi aktivitem olsun hemde elime harçlık olsun diye bi markaya danışmanlık başvurusu yaptım etrafımdaki yakın samimi olan eşi dostu çagırdım sadece annem kızkardeşim ve dayımın eşi geldi ler işte sen bu işi yapamazsın kesinlikle başaramazsın alan olmaz kimse almaz diye bin tane şey söylediler komşumu da çagırmıştım onun yanında benim maksatım eşe dosta kataloğu gösterip satış yapmaktı teyzem ve gelinleri gelmedi zaten diğer yengem (şehir dışında)telefon etti işte sen yapamazsın falan dedi kardeşim eşi 5 yıldır başka bi markayı satıyor pek ala yapıyor da annesi yengeleri kızkardeşi bi krem de olsa alıp destek oluyor lar benim çevremdekiler de alıyor tabi arada bende ş... yapıyor ama dedim işte o dilbaz da onun akrabaları zenginde hatır için alıyorlarda dediler neyse sonuçta yengem (dayımın hanımı )acıdıgı için bi iki şipariş verdi ama 2 . 3 . ayda alır mı bilmem yengem gidince kızkardeşim bi dahakine yengem de almaz dedi acayip bozuldum ben para dilenmiyorum ki sonuçta
kv de akrabaları zaten bedava versem de almaz