• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizin çevreniz de mi böyle ?

Benim çevrem de tam tersine "sen yaparsın, sen edersin" derler pek çok konuda ama ben beceriksizim hakkaten, ağzım hiç laf yapmaz mesela, girişken değilimdir, bir cesaretle girişsem bile bir işe en ufak bir olumsuzlukta şevkim kırılıyor.
Diyeceğim, sizin kendinize güveniniz varsa, takmayın söylenenleri, olsun, yapamazsanız bırakırsınız, ucunda ölüm yok ya, yaparsanız da onlara kapak olur.
Neden moral bozarlar anlamıyorum, ha gerçekten hiç mi hiç yapamayacağınız, absürt bir iş olsa tamam, sizin iyiliğiniz için yorum yapabilirler ama bu tamamen moral bozmak, başka bir şey değil.

Benim çevrem de tam tersine "sen yaparsın, sen edersin" derler pek çok konuda ama ben beceriksizim hakkaten, ağzım hiç laf yapmaz mesela, girişken değilimdir, bir cesaretle girişsem bile bir işe en ufak bir olumsuzlukta şevkim kırılıyor.
Diyeceğim, sizin kendinize güveniniz varsa, takmayın söylenenleri, olsun, yapamazsanız bırakırsınız, ucunda ölüm yok ya, yaparsanız da onlara kapak olur.
Neden moral bozarlar anlamıyorum, ha gerçekten hiç mi hiç yapamayacağınız, absürt bir iş olsa tamam, sizin iyiliğiniz için yorum yapabilirler ama bu tamamen moral bozmak, başka bir şey değil.
Direk sen yapamazsın diyorlar yapa nasil yapıyor diyorum yine sen yapamazsın ama cevabını aliyorum

Direk sen yapamazsın diyorlar yapa nasil yapıyor diyorum yine sen yapamazsın ama cevabını aliyorum

Bırak canım onları, sen sıva kollarını, yaparsın ya da yapamazsın, denemekten zarar gelmez. Çocuğunu parka götürdüğünde bile orda bir çevre edinip başlayabilirsin mesela. Benim bir akrabamda yaptı zamanında, çok ta alan oluyormuş, çünki onun konu komşusu çoktu, evine gelen gideni çoktu, çevre edinmek çok önemli yani.

Bırak canım onları, sen sıva kollarını, yaparsın ya da yapamazsın, denemekten zarar gelmez. Çocuğunu parka götürdüğünde bile orda bir çevre edinip başlayabilirsin mesela. Benim bir akrabamda yaptı zamanında, çok ta alan oluyormuş, çünki onun konu komşusu çoktu, evine gelen gideni çoktu, çevre edinmek çok önemli yani.
Öyle dir tabi

Eşim in ailesi beni benim ailemse esimi hic takdir etmedi Allah razi olsun demediler neden bilmem:/

2 3 gün önce hem sosyal bi aktivitem olsun hemde elime harçlık olsun diye bi markaya danışmanlık başvurusu yaptım etrafımdaki yakın samimi olan eşi dostu çagırdım sadece annem kızkardeşim ve dayımın eşi geldi ler işte sen bu işi yapamazsın kesinlikle başaramazsın alan olmaz kimse almaz diye bin tane şey söylediler komşumu da çagırmıştım onun yanında benim maksatım eşe dosta kataloğu gösterip satış yapmaktı teyzem ve gelinleri gelmedi zaten diğer yengem (şehir dışında)telefon etti işte sen yapamazsın falan dedi kardeşim eşi 5 yıldır başka bi markayı satıyor pek ala yapıyor da annesi yengeleri kızkardeşi bi krem de olsa alıp destek oluyor lar benim çevremdekiler de alıyor tabi arada bende ş... yapıyor ama dedim işte o dilbaz da onun akrabaları zenginde hatır için alıyorlarda dediler neyse sonuçta yengem (dayımın hanımı )acıdıgı için bi iki şipariş verdi ama 2 . 3 . ayda alır mı bilmem yengem gidince kızkardeşim bi dahakine yengem de almaz dedi acayip bozuldum ben para dilenmiyorum ki sonuçta :KK43: kv de akrabaları zaten bedava versem de almaz
kimsenin ve özellikle ailenin sana güvenmemesi ilginç. kişiliğini bildikleri için o işe uygun olmadığını düşünüyolardır. bide insanları ben şu markaya üye oldum diyemi çağırdın. Öyleyse kimse gelmez tabi.

off bu insanlar !
onlara inat yap lutfen o isi, once arkadas cevrene duyur tanidiklarina soylemelerini rica et sosyal aglari kullan agizlari acik izlesin onlar da

benimde kv daha dogrusu esimin ailesjnde bikac sivri boyle bu tipler yzunden isten ayrildigimi soyleyemedim ben bi kasik suda bogasim var o yuzden

[QUO davetTE="nermin68, post: 43459764, member: 675394"]kimsenin ve özellikle ailenin sana güvenmemesi ilginç. kişiliğini bildikleri için o işe uygun olmadığını düşünüyolardır. bide insanları ben şu markaya üye oldum diyemi çağırdın. Öyleyse kimse gelmez tabi.[/QUOTE]
Caya davet ettim normal şekil de ama hatirim yoj mus demekki

Aman boşver sen onları da bu iş aileyle hatırla gönülle olmaz zaten. Çok ortam yapman lazım farklı farklı insanlarla tanışıp gorusmelisin, günlere katilmalisin, ayrıca ürünleri deneyip müşterilerine yorum yapmalısın, tester hizmeti olmalı. Öğrenci yurtlarindan iyi is çıkar aslında ama gidebilir misin bilmem.

Zaten umudum kalmadı kendimin ve esimin parfumunu falan alirim diye düşünüyorum son 3 yildir kullanıyorum zaten O....ni ben memnunum

hakli da olabilir ler. yani belki cevreniz bu isi yapmaniz iicn musait olmayabilir. deneyin tabi ama her ay size yardim olsun diye ihtiyaclari olmayan kremi sabunu alamazlar ki. bunlari duzenli tukeneten birilerini bulun en iyisi

her ay sizden ihtiyacı olmayan bi ürünü neden alsınlar ki?
çocuğunuzun velilerine , apartmana , fe...k'a , ins....falan koysanız ve ilk başlarda yapacağınız kar oranını düşürseniz
benimde iş yerimde bi abla var ay bi çene bi çene bi kereinde 100 tl lik alışveriş yaptım farkında bile olmadım o konuşmaya başlayınca olduğu ortamı terkediyorum:)))
bu işlerde çene gerçekten önemli isterseniz tabiki yaparsınız
sürekli gittiğiniz bi kuaför varsa üstüne telefon numaranızı yazın yada sipariş olursa bi kâğıda ürün kodu ve telefon numarası yazılsın diye rica edin en çok bu malzemelere kuaförde falan vardır ihtiyaç ...

2 3 gün önce hem sosyal bi aktivitem olsun hemde elime harçlık olsun diye bi markaya danışmanlık başvurusu yaptım etrafımdaki yakın samimi olan eşi dostu çagırdım sadece annem kızkardeşim ve dayımın eşi geldi ler işte sen bu işi yapamazsın kesinlikle başaramazsın alan olmaz kimse almaz diye bin tane şey söylediler komşumu da çagırmıştım onun yanında benim maksatım eşe dosta kataloğu gösterip satış yapmaktı teyzem ve gelinleri gelmedi zaten diğer yengem (şehir dışında)telefon etti işte sen yapamazsın falan dedi kardeşim eşi 5 yıldır başka bi markayı satıyor pek ala yapıyor da annesi yengeleri kızkardeşi bi krem de olsa alıp destek oluyor lar benim çevremdekiler de alıyor tabi arada bende ş... yapıyor ama dedim işte o dilbaz da onun akrabaları zenginde hatır için alıyorlarda dediler neyse sonuçta yengem (dayımın hanımı )acıdıgı için bi iki şipariş verdi ama 2 . 3 . ayda alır mı bilmem yengem gidince kızkardeşim bi dahakine yengem de almaz dedi acayip bozuldum ben para dilenmiyorum ki sonuçta :KK43: kv de akrabaları zaten bedava versem de almaz
Bakın aynen şu şekilde düşünün.
''Bak Haymeana bu işi bi şekilde basaricaksin lamı cimi cimi yok yapicaksin başka yol yok yol bu''
Ben bunu kendime sert bi şekilde söylüyorum ve yapıyorum
Basit...
Öptüm ☺

Ohooo olmaz mı sürüyle var.
İki diplomam varken (lisans yüksrk lisans) kpss den atama olmayınca amca hanımı canım yengem "iş bulamayacaksın bari tezgahtar ol dedi" (tezgahtarlık yapmak sorun değil ama aynı kadın kızı için benim çiçeğim en güzel yerlere layık diyor)
Halalarımdan birisi dikiş nakış öprenip terzilik yapmamı tavsiye etti.
Enişte sağolsun kapıcılık yap ne olacak dedi.
Akraba değil akreptir tamamı. Hiç kulak asmayın

Bu arada sanal alışveriş dükkanı açıp satış yapabilirsiniz internet üzerinden.
Yedirin şunlara laflarını ne olur.

hakli da olabilir ler. yani belki cevreniz bu isi yapmaniz iicn musait olmayabilir. deneyin tabi ama her ay size yardim olsun diye ihtiyaclari olmayan kremi sabunu alamazlar ki. bunlari duzenli tukeneten birilerini bulun en iyisi
ben benden bişeyler alsınlar diye talep de yada ısrar da bulunmadım hem çay içelim hem komşumla tanışsınlar hemde kataloğ göstereyim istedim kimse almak zorunda değil tabi ki benim görümcem de kardeşimin hanımı da yapıyorlar ikisin den de ihtiyacım olanı aldım zamanında ama hiç moral bozacak şeyler söylemedim

her ay sizden ihtiyacı olmayan bi ürünü neden alsınlar ki?
çocuğunuzun velilerine , apartmana , fe...k'a , ins....falan koysanız ve ilk başlarda yapacağınız kar oranını düşürseniz
benimde iş yerimde bi abla var ay bi çene bi çene bi kereinde 100 tl lik alışveriş yaptım farkında bile olmadım o konuşmaya başlayınca olduğu ortamı terkediyorum:)))
bu işlerde çene gerçekten önemli isterseniz tabiki yaparsınız
sürekli gittiğiniz bi kuaför varsa üstüne telefon numaranızı yazın yada sipariş olursa bi kâğıda ürün kodu ve telefon numarası yazılsın diye rica edin en çok bu malzemelere kuaförde falan vardır ihtiyaç ...
yanlış anlaşılmışım ben her ay alsınlar yada benden alsınlar demedim ki görümcem den ve gelinimiz dende alabilirkler sonuçta nasip meselesi ben bana sen yapamazsın diyip gelinimize annem in kardeşimin her ay destek olarak alması birşeyleri en az 3 tane parfüm aldılar son 4 5 ayda ki kullanmıyorlar bile

hangi firma o ima edersen anlarım

Back
X