sizin.cocugunuzdami boyle

kader1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
555
33
ya Kizlar 15 aylik bi oglum var hic bana duskun degil cildiricim nere biraksam orda kalir bu teyzesi halasi dedi olsun fark etmez heryerde kalir zoruma gidiyor arkadaslarimin cocuklarina bakiyorum anne diye arkalarindan dolsiyor anneleri yokken agliyorlar aglasin demiyorum ama en azinda birkerecik olsun annem.dese nasil sevinirim tobe cocuk yoklugumu bile anlamiyor ben disari ciksam aglamiyor baska biri ciksa gitmek icin can atiyor bende sans yok kocam beni tunlamaz bari cocukdan gulum dedim oda olmadi neden boyle oluyor ne yapmaliyim

Cocugunuzla tek kalmiyorsunuz ondan öyledir surekli siz ilgilenseniz boyle yapmaz arkanizda dolanir.Çocuk herkese alışmış gelip gideninizde cok heralde mutlu olmalisiniz bence

Bu konudan yakinan ilk sizi gordum.
Sizide anliyorum tabi, kendinizi degersiz hissediyorsunz.
Ama ne soylemek gerek bilemedim.

Dogdugundan beri nasil emzirebildiniz mi
uyku konusunda sizinle mi yatti
her agladiginda ilgilendiniz mi (ilgilenmek susturmak avutmak degildir, ne icin agliyorsa cozume kavusturmaktir)
ayri odasi mi vardi orsds mi uyudu
gunduz biikte oyun oynuyor musunuz

ozel egitimci bir arkadasim ogrencisinden bahsederken boyle bir sorunu oldugundan bahsetmisti. hic ayird etmiyor mu yani digerlerinden.

Evwt tamda benimkide ayni... ama ben senin gibi dert etmiyorum... isim olursa dededi teyzesi dayisi amcasi kim varsa birakabiliyorum... bu bana duskun olmadigi anlamina gelmiyorki... arkadan tepinse yakani yirtsa iyimi olur... farzetki gitmen gereken yer var bebisin olmamasi gerek ama dusun kimseye birakamiyorsun ne fena nefes alamassin bu duruma sevinmelisin...

Yesinler onu :KK48::KK48:

Son düzenleme:
ya Kizlar 15 aylik bi oglum var hic bana duskun degil cildiricim nere biraksam orda kalir bu teyzesi halasi dedi olsun fark etmez heryerde kalir zoruma gidiyor arkadaslarimin cocuklarina bakiyorum anne diye arkalarindan dolsiyor anneleri yokken agliyorlar aglasin demiyorum ama en azinda birkerecik olsun annem.dese nasil sevinirim tobe cocuk yoklugumu bile anlamiyor ben disari ciksam aglamiyor baska biri ciksa gitmek icin can atiyor bende sans yok kocam beni tunlamaz bari cocukdan gulum dedim oda olmadi neden boyle oluyor ne yapmaliyim
ne şanslısın farkında değilsin

benimki anneniz yapamayanlardan 2,5 senedir bir yere bırakıpta gidemiyorum.

çok mu iyi oluyor yani:KK51:

batmanda bebeğime ben baktığım ve dışarı çok çıkarmadığım için benimki tam tersi mızır mızır anni anni diye Allahtan alışıyo zamanla, ama farklı bi yere gittim mi ilk 1 saat falan yabani

benim oglumda boyleydi ,sizin arkanizdan aglamamasi annesi oldugunuz gercegini degistirmiyr.simdi 6 yasinda bana sevgisi,hitabi,bagliligi cok farkli cok guzel. kizim bana cok bagli ama ... bazen zotruk cekiyirum bu sebepten

Sevgi kavramımız enteresan gerçekten.
Bebeğinizi bıraktığınızda o geri geleceğinizi biliyor demek ki size güveniyor. Ki bu çok güzel zamanla insanlarla ve dünyayla ilişki kurarken de bunu baz alacaktır. Kendisinin ve diğer insanların değerli olduğunu bilen biri olacaktır.
Sevinmelisiniz, samimi söylüyorum.
Ayrıca nasıl yetiştirdiğinizi ve bunu nasıl başardığınızı da merak ediyorum. Spesifik yaptığınız şeyler varsa bilmek isterim

Bacim dalga gecmiyosun dimi icerikli sorumun ardindan şunu demek isterim ki olması gereken bu iken neden ille de sana bağımlı olsun istiyorsun

Biz Türk analarinda var bu anayim ben ana psikolojisi nedense.sanirim seninde dediğin gibi kocalardan görülmeyen ilgi ogullardan bekleniyor

Bacim dalga gecmiyosun dimi icerikli sorumun ardindan şunu demek isterim ki olması gereken bu iken neden ille de sana bağımlı olsun istiyorsun

Biz Türk analarinda var bu anayim ben ana psikolojisi nedense.sanirim seninde dediğin gibi kocalardan görülmeyen ilgi ogullardan bekleniyor

yazarsam yine tepkileri çekeceğim o yüzden yazmıcam ama kocadan alınmayan ilgiyi oğuldan beklemek... :KK43:

İlk defa böyle bir sorun yapanı gördüm. Hayır sevinmeniz lazım neden dert ediyorsunuz.
Ne güzel işte. Bırakın da çocuğunuzun özgüveni gelişsin. Çocukları ana kuzusu gibi yetiştirince çok mu daha iyi oluyor?
Çocuğun bağımsız bir varlık olduğunu kabullenemeyen anneler, onu psikolojik açıdan kendilerine bağımlı kılmak için elinden geleni yapıyor.
Özellikle ülkemizde çocuklar küçük yaşlardan itibaren bağımsız davranış biçimine özendirilmesi gerekirken, anneler tarafından psikolojik kundağa sokuluyor resmen.

X