- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
Arkadaşın mesleği bu kendisi psikolog, o yüzden bu kadar ısrarcı olabilir mi?Siz öyle goruyorsaniz öyledir tabi estagfirullah efendim arastirir biz öğreniriz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşın mesleği bu kendisi psikolog, o yüzden bu kadar ısrarcı olabilir mi?Siz öyle goruyorsaniz öyledir tabi estagfirullah efendim arastirir biz öğreniriz![]()
Güvenli bağlanmada umursar dönünce sevinir burda resmen tınlamama var.Buna psikolojide güvenli bağlanma diyoruz.
Daha ne istiyorsunuz?
canım benim oğlumda tam tersi hiç benden ayrılamaz 3 buçuk yaşında benden ayrılamaz bende ondan kreşe gidiyo gittiği 2 gün ağladık oda bende ayrı kalamıyoduk bugünde hastaneye gidecem diye halasına bıraktım ilk defa ağladı yolda giderken bende ağladım sen şanslısın bence keşke benimkide bıraktığım yerde dursa beni arayıp sorduğu için bende ayrılamıyorum ondanya Kizlar 15 aylik bi oglum var hic bana duskun degil cildiricim nere biraksam orda kalir bu teyzesi halasi dedi olsun fark etmez heryerde kalir zoruma gidiyor arkadaslarimin cocuklarina bakiyorum anne diye arkalarindan dolsiyor anneleri yokken agliyorlar aglasin demiyorum ama en azinda birkerecik olsun annem.dese nasil sevinirim tobe cocuk yoklugumu bile anlamiyor ben disari ciksam aglamiyor baska biri ciksa gitmek icin can atiyor bende sans yok kocam beni tunlamaz bari cocukdan gulum dedim oda olmadi neden boyle oluyor ne yapmaliyim
O var otesi de var yani ilk defa boyle bir seyden sikayet edeni goruyorum o ayri hani sakincali bir durum olur cocuk kimseyle iliski kuramaz, mutsuzdur vs anlarim da.. daha once banlandim yazdim boyle bir sey de ben kulagina sessizce fisildarim ofis
Tamam arastirir ogrenirim sagolun arkadaslar bilgilendirdinizde psikojiye giris ders 1 once ayrintlari dikkatli incelemeliyiz degil mi. Kadinin cocugu kacinmiyor. annesini sevmiyor da degil. Cok basit bir deney vardir artik tutun bi psikoloji 1. Sinif ogrencisini anlatabilir bowlby deneyini. Guvenli baglanan bebekler anneleri odadan cikinca aglamazlar niye cunku biliyor geri gelecegini. Guvensiz bebeklerin problemi zaten terk edileceklerini dusunmeleri. Bu bayan istiyor ki arkasindan annem annem desin, ben yazinin hicbir yerinde kacinmaya dair bir sey gormedim aksine mutlu, ozguvenli bir bebek goruyorum
Benim büyük oğlum öyleydi dışarı için can atardı 3gün görmese hatirlamazdi beni bende sizin gibi iÇten içe niye böyle demeye başladım, su an 7 yaşında 1, sınıfa gidiyor hatta herkesin bir okulun ilk günü travması varya bizde hiç olmadı ana sınıfının kapısından içeri girdi beni unuttu hatta ağlayan arkadaslariniya Kizlar 15 aylik bi oglum var hic bana duskun degil cildiricim nere biraksam orda kalir bu teyzesi halasi dedi olsun fark etmez heryerde kalir zoruma gidiyor arkadaslarimin cocuklarina bakiyorum anne diye arkalarindan dolsiyor anneleri yokken agliyorlar aglasin demiyorum ama en azinda birkerecik olsun annem.dese nasil sevinirim tobe cocuk yoklugumu bile anlamiyor ben disari ciksam aglamiyor baska biri ciksa gitmek icin can atiyor bende sans yok kocam beni tunlamaz bari cocukdan gulum dedim oda olmadi neden boyle oluyor ne yapmaliyim
Kadinin biri benimBence burdan psikolojik tahliller yapmayalim arkadaşlar insanları da yanlış yonlendirebilirsiniz kadinin biri yukarda simdi guvensiz baglanmami mi filan diye üzülüyor bakin. Bunu anlamak için gozlem yapmadik sonucta, bana kalırsa konu sahibinde bi sıkıntı var gibi geldi kendini çok yalnız hissediyo belliki çocuğuyla gidermeye çalışıyor
Bence kuvvetle muhtemel sizin kendisini bırakmayacağınızı görmüş anlamış o.hepinize cok tesekkur ederimulgilendiginiz icin oglumu emziremedim ben sutum gelmedi mama veriyorum mamasini altini degistirmeyi banyosunu kimseye yaptirmama ama benim demek.istedigim birazcik anne demesi hic takmiyor beni kimin yaninda olursa olsun oyunda oynuyorum her dedigini abartisiz aliyorum calismiyorum ama babamin durumu iyi para yardimi yapiyor ama olmuyorbsevmiyor beni buyuzden birdaha dogurmayi dusunmuyorum tesekkurler
Kadinin biri benim
Bir de oglum (26 aylik) her gece yatagindan kalkip bizim odaya gelmeye basladi, bazen ayak dibimde uyuyor buluyorum bazen kafamin tepesinde. Bazen aglaya aglaya geliyor bazen sessizce gelip yanimiza girip uyumaya devam ediyor.
Simdi bagimli mi oldu korkuyor mu vs diye dusununce iyice paranoya yaptim.
ya Kizlar 15 aylik bi oglum var hic bana duskun degil cildiricim nere biraksam orda kalir bu teyzesi halasi dedi olsun fark etmez heryerde kalir zoruma gidiyor arkadaslarimin cocuklarina bakiyorum anne diye arkalarindan dolsiyor anneleri yokken agliyorlar aglasin demiyorum ama en azinda birkerecik olsun annem.dese nasil sevinirim tobe cocuk yoklugumu bile anlamiyor ben disari ciksam aglamiyor baska biri ciksa gitmek icin can atiyor bende sans yok kocam beni tunlamaz bari cocukdan gulum dedim oda olmadi neden boyle oluyor ne yapmaliyim
Arkadaşın mesleği bu kendisi psikolog, o yüzden bu kadar ısrarcı olabilir mi?