Sizin de böyle oluyor mu?

armenizmir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2014
1.799
4.784
208
Kızlar cidden bunaldim, bu ay 2 küçük altın iki doğum günü hediyesi almam gerek. Yakın bi arkadaşımız evlendi ona altın diğeri doğum yaptı altın, kayınpederimin doğum günü hediyesi ve yeğenimin. Nerden baksan 500 tl hoop gitti. Bi de evlenince malum 2 anne 2 baba onların doğum günleri anneler günü babalar günü hiç bitmiyor, şimdi doğum günü,mayista diğerinin doğum günü mayısta anneler günü haziranda babalar günü parasi bitarafa ne alsam da ayrı saçmalık. Her ay birilerinin evlenmesi bebeği hic bitmiyor. Bizde mi sorun var ya???

aynen öyle malesef..biz artık karar verdik ailede büyüklere sadece pasta alıyoruz..gerçekten altından kalkılmıyor..

Onlar da sen doğum yapınca ve senin doğum gününde sana hediye getirecekler.
Ya konu o değil ki, sizin de böyle mi? Abartmiyorum her ay 2 altın alıyorum ya . Burda okuyorum para biriktiriyoruz ama eşim hesaptan benden habersiz 40 tl çekmiş diye ortaligi yıkıyorlar. Nasıl oluyor bu o kadar paranın pesine düşmek gidim gidim biriktirmek biz de ne paralar gidiyor,bizde mi sorun var.

kv.kp anne baba telefon etsen yeter bence
he onlar sana alıyorsa al ama telefon etsen yeter yaşlı başlı insanlar hatırlanmak yeterlidir diye düşünüyorum

İnsanlar düğün yapmasın mı? Çocuk doğurmasın mı?
Genelde herkeste var bu durum,bize de alınıyor ki biz de alıyoruz diye bakmak lazım

herkese hediye almak zorunda değilsiniz ki. hadi doğumda, düğünde altın takmak tamam ama her doğum günğnde, her anneler gününde hediye almaya gerek yok bence.

Evet çok sıkıyor bir zaman sonra. Hele şu bir kaç ay içinde eşimin tarafının doğum günlerinden gına geldi. Gün bahanesiyle kadın erkek bir araya geliniyor ve her ay birinin doğum günü kutlanıyor. Eli boş da gidilmiyor.
Birisi, birine alınca sırası gelince o birisi de hediye ve kutlama bekliyor. Kutlamamak da olmaz bilemedim valla. :KK64:
Ne yapalım zamanı gelince de bize aynısı yapılır diye görevimizi yapıyoruz. Altını neyse de hediyeyi düşük meblağda tut.
Zaten bu bir ara böyle zincirleme geliyor sonra durağana dönüyor.

Ya konu o değil ki, sizin de böyle mi? Abartmiyorum her ay 2 altın alıyorum ya . Burda okuyorum para biriktiriyoruz ama eşim hesaptan benden habersiz 40 tl çekmiş diye ortaligi yıkıyorlar. Nasıl oluyor bu o kadar paranın pesine düşmek gidim gidim biriktirmek biz de ne paralar gidiyor,bizde mi sorun var.
Yoooo sorun yok sende, çevren genişse gidiyor o paralar... Yapacak bir şey yok....

annelere babalara pasta alın ..ben anneme pasta alıyorum.. babam zaten otlar sararırken doğmuş.. kp yok kv de de babam gibi otlarla alakalı bir vakitte doğmuş:))
anneler babalar gününde hediye alıyoruz sadece..
doğum düğün olaylarını geçiştirmek mümkün olmuyor :)

Kızlar cidden bunaldim, bu ay 2 küçük altın iki doğum günü hediyesi almam gerek. Yakın bi arkadaşımız evlendi ona altın diğeri doğum yaptı altın, kayınpederimin doğum günü hediyesi ve yeğenimin. Nerden baksan 500 tl hoop gitti. Bi de evlenince malum 2 anne 2 baba onların doğum günleri anneler günü babalar günü hiç bitmiyor, şimdi doğum günü,mayista diğerinin doğum günü mayısta anneler günü haziranda babalar günü parasi bitarafa ne alsam da ayrı saçmalık. Her ay birilerinin evlenmesi bebeği hic bitmiyor. Bizde mi sorun var ya???
her anneler babalar gununde bırsey almanıza gerek yok, dogum gunlerı yeterlı bence.... ayrıca dogum yapana bebek kıyafetı alıp goturun, evlenene de dugunune gıtmedıgınız takdırde ev hedıyesı almak daha makul kaçar...
hem masraf azalır hem de elınız bos gıtmemıs olursunuz...
hedıye alırken de marka almak yerıne kalıtelı ama uygun fıyatlı seyler alın.

Evet çok sıkıyor bir zaman sonra. Hele şu bir kaç ay içinde eşimin tarafının doğum günlerinden gına geldi. Gün bahanesiyle kadın erkek bir araya geliniyor ve her ay birinin doğum günü kutlanıyor. Eli boş da gidilmiyor.
Birisi, birine alınca sırası gelince o birisi de hediye ve kutlama bekliyor. Kutlamamak da olmaz bilemedim valla. :KK64:
Ne yapalım zamanı gelince de bize aynısı yapılır diye görevimizi yapıyoruz. Altını neyse de hediyeyi düşük meblağda tut.
Zaten bu bir ara böyle zincirleme geliyor sonra durağana dönüyor.
Ay almasinlar ya mutlulugu bir gun sıkıntısı bir yıl. Neyse ki yalnız değilmişim bu konudan daralan.

Aynen öyle. .
Sürekli hediye alıyorum. .
Paralar gidiyor. .
Hiç bana gelen yok . .

Gram altın alın çeyrek yerine ki çeyrek çok yüksek şuanda hediyeleri de uygun birsey alın gitsin hediye adı üzerinde

Ay almasinlar ya mutlulugu bir gun sıkıntısı bir yıl. Neyse ki yalnız değilmişim bu konudan daralan.

Aynen öyle. .
Sürekli hediye alıyorum. .
Paralar gidiyor. .
Hiç bana gelen yok . .

Önümüzdeki ay benim gün sıramdan bir gün sonra doğum günüm var. Bakalım bana hatırlanıp bir şey gelecek mi? Eğer gelen giden olmazsa ben de bundan sonra almayacağım. Eşimin canına minnet zaten.

Biz uzaktayız ama gene de ilk evlendiğimizde ilk sene ben kv ve kp düşünüp hediye almıştım, hatta bekar görümceme de gezdiğim yerlerde hediye alırdım ama arayıp teşekkür bile etmedi ve ben de kestim tabi.. Benim doğum günümde bırak hediyeyi aramadılar bile. öyle olunca ben de görüp görebileceğiniz bu dedim ve artık bir çöp bile almadan gidiyorum evlerine gittiğim zaman da, onlara göre bu durum çok normal :D işime geldi yani elbette kendi anne ve babamı düşünüyorum kendim alıyorum eşimden bir beklentileri yok

Back
X