Sizin de eviniz böyle mi ?Yoksa sadece benim evim mi böyle?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çay yapayım mı desem babam ben içmicem şimdi içeri gidicem der
annem bende içmicem
der ablam belki bir bardak içerim der ............ ve 30 dk snr herkes dağılır.........

anladım sen ailende vakit geçirmek istiyorsun...
buda senin tabiki doğal hakkın...
bak evde ablan varmış...
onunla evde bol bol sohbet edebilirsin canım...
kimyon cum kaç yaşındasın bebişim...
hangi semtte oturuyosun...biz batıkentteyiz bebişim...
valla yakın olsak görüşürdük canım...a.s

aslında şu tv lere azcık ceza verip 2 gün açmasak evde sohbet etsek alışılır gibime geliyor.anneannelerimizin zamanında çok güzelmiş evet çok eksiklikler olsada ,onların anlattıgını insan biran olsun yaşamak istiyor valla canım katılıyorum sana..

Kafanı dinle bence...

bigün evlenip anne baba ocagından ayrılınca o düzeni çok arayacaksın...

Valla canım bu alışkanlık olmuş sizde
Sen adım atsan,Çok fazla ayak uydurabileceklerini sanmıyorum ben...
Yada kısa sürer..Veya hep senden o ilk adımı beklerler :1closedeyes:
Bizim evde zaten akşam yemeği geç yenir...
Babamın işten dönüşü beklenir:delphin:
Saat 21:30 civarıda annem yatar çünkü sabah 07:00'de kalkıp bi daha yatmıyor
Seni çok iyi anlıyorum canım hadi babam neyse de bende annemle falan kahvaltıyı özlüyorum bazen o babamla yapar çünkü kızmıyorum amayerimseniben
Babam tek yemek zorunda kalmasın sonuçta..

anladım sanırım herkes böyle bir derdi varmış
:(:(:(

walla aynı benim durumum günler geçmiyo eve gelince...okullar açılsa diye bakıyorum patladım.

bende ankarada okuyorum.özellikle final dönüşleri uyku düzenim baya bi bozulmuş oluyo 3 te 4 te yatıp geç kalkıyorum annemler de en geç 10da uyumuş oluyo sabah da erkenden kalkıyolar tabi ben de her seferinde erken kalkcam diyerek yatıyorum ama uyku tatlı tabi kalkamıyorum.böyle de çok fazla vakit geçiremioruz gerçekten de sıkılıyo insan anlıyorum seni canım.en iyisi çaktırmadan televizyonları bozmak=)

Bizimde çok farklı değil canım. Babamın kendi kendine uyguladığı tuhaf huyları vardır, hiç bir şey ortada yokken bizimle konuşmaz ayrı odada oturur akşam eve gittiğimizde hoşgeldin demez (bazen böyle, bazen düzeliyor) annem akşam 9 da yatar, kardeşimle bende ya TV'deyiz ya PC'de. Bayramda ben organizasyon yapmak isterim ailecek bir yerlere gitmek için babam hiç bir şeye katılmaz, gelmez, annem ve kardeşimle biz gezeriz sadece. Ama kendi akrabaların gelince zorla götürür bizi.
Gitmezsek, kavga çıkarır. Böyle saçma sapan şeyler işte, eskiden çok üzülüyordum ama artık alıştım ne yapabiliriz ki 50 yaşında insanlar?

canım seni çok iyi anlıyorum
bencede aile fertleri şartlar ne olursa olsun beraber oturmalı sohbet etmeli yemeğini yemeli gezmeye gitmeli.bende asla bu konularda bahane kabul etmem.
benim eşim her zaman sofrada herkes olmalı der.ailecek gezmeyide çok severiz.beraber kahvaltı yapmayı...zaten aileyi aile yapan bunlar değilmi
benim 3 kızım var daha küçükler canım ama emin ol ilerde kızlarımın senin söylediklerini söylememeleri için elimden geleni yapacama.s
şimdiden kızlarımla sohbetler edeceğim gezmelere gideceğim günlerin hayalini kuruyorum ben.keşke okumaya başka şehirlere gitmeseler yanımda olsalar diyorum.
bilmiyorum ama benim içinde aile içindeki samimi ortam çok önemli:1hug:

İçerik nedeniyle” İlişkiler, Duygular ve Hayatın İçinden “bölümüne taşınmıştır
Editör arkadaşımın da bilgisine

Bizimde çok farklı değil canım. Babamın kendi kendine uyguladığı tuhaf huyları vardır, hiç bir şey ortada yokken bizimle konuşmaz ayrı odada oturur akşam eve gittiğimizde hoşgeldin demez (bazen böyle, bazen düzeliyor) annem akşam 9 da yatar, kardeşimle bende ya TV'deyiz ya PC'de. Bayramda ben organizasyon yapmak isterim ailecek bir yerlere gitmek için babam hiç bir şeye katılmaz, gelmez, annem ve kardeşimle biz gezeriz sadece. Ama kendi akrabaların gelince zorla götürür bizi.
Gitmezsek, kavga çıkarır. Böyle saçma sapan şeyler işte, eskiden çok üzülüyordum ama artık alıştım ne yapabiliriz ki 50 yaşında insanlar?

aynen biz de de aynıııı

Back
X