Sizin de son haftalarınızda reflünüz arttı mı?

Chitlembiq

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
376
3
96
Konya
Kızlar son 1-2 haftadır fena reflüm oluyor. Cayır cayır yanıyorum adeta! Siz de yaşıyor musunuz bunu?

bendede çok olmuştu canım rennee ağızda tutulanından kullanıyordum. hatta gece yatarken ağzıma koyuyordum yanağımın kenarında uyuyordum. wc ye kalktığımda hala bitmrmiş oluyordu.delikafadulden
öyle atlattım ama zor Allah yardımcın olsun. böyle durumlarda ne diyoruz: "Buda geçer ya hû..." :1hug:

Off offf nedir bu mideden çektiğimiz kızlar...
Ben 4. ayımdan beri uğraşıyorum reflü ile..Şimdi 35 haftalığız ve reflü de iyice azmış durumda..Ne yesem dokunuyor, artık şurup da etkilemiyor..
Doktorumda şuruptan ziyade yediklerine dikkat et diyor, ediyorum ama ne yesem dokunuyor...
Hatta ben de reflünün de etkisi var mı bilmiyorum ama bulantılarda tekrarlamaya başladı...
ınşallah doğumdan sonra devam etmez bu mide şikayetlerim diyorum..

bende 29 haftalıgım neredeyse 22. haftadan beri var, zaman zman geciyor zaman zman artıyor ama su son 3 haftadır cok var..

benimde çok kötü ilaç içmek istemiyorumo yüzden çekiyorum bunu ama fazlalaşırsa içerim şurubu herhalde ...

al bendende okadar :))
Simdi 39. haftamdayim ve bende 20. haftamdan beri cekiyorum ( cok berbat bisey...
Ben gaviscon kullaniyorum bana iyi geliyo aninda kesiliyo

Ben de pek ilaç içme taraftarı olmamama rağmen reflüm çok rahatsızlık verdiğinde bi çay kaşığı kadar falan gaviscon içiyorum. Ayrıca reflüm olduğunda bazen midem de bulanıyo. :S

bendede yeni başladı 33. haftamdayım iyiyce sıkılmaya başladım geceleri fenalık basıyor uyuyamıyorum ayaklarım yanıyor... iyice bunalıma grdim olur olmaz şeyleri kafama takıyorum ne sağa dönebiliyorum nesola bazen hep böyle kalcam zannediyorum..

benımde 30 haftadan sonra başladı bogazım yanıyor bazen yedıklerım gerı gelıyo
meyvelı soda ıcıyorum petıbor yıyorum gecıyo

ben 3.aydan beri cekiyorum bu reflüyü....artik dahada siklasti hatta geceleri yanma sonucu bazen kusmaya dönüsüyo....cok biktirdi beni ya...34. haftama girdim daha haftalarcaa cekcem

35.haftam bugun bıtıyor ama cok sukur mıde yanması cekmedım hıc. onun yerıne bulantılarım gerı geldı ordan cekıyorum bende!

35.haftam bitti 2. aydan beri reflü şikayetim var ancak son 3.aydan beri daha da artarak devam etti ediyor şu an şurup falan kar etmiyor bana madensuyu iyi geliyordu onu da abartmamam lazım diye düşündüm azalttım.idrarda nitrit çıktı bir de.baktım maden suyunun içinde de nitrit var bununla alakalı mı acaba diyerek maden suyunu da tüketmetyi bıraktım ancak yemek yemekten korkuyorum iyice

30.haftaya girdiğim şu günlerde aynı problem bende de başladı...çok kötü boğazıma kadar kavruluyorum resmen...bazen şiddetini arttırıyor...dikkat ettim yemekten hemen sonra ve midem boşken çoğunlukla oluyor ...onun için pek midemi boşaltmıyorum...elma aldım-süt aldım onları yiyip içiyorum arada...bu arada geceleri çok rahatsızlık başladı...bundan sonra bana rahat yüzü yok anlaşılan...iki dakika uyuyorum ya idrar yapma ihtiyacı ya mide yanması ya bacak kasılması ya da yan tarafımın ağrımasından dolayı dönmek zorunda olmam ya da çok susamam gibi çeşitli sebeplerden dvamlı uyanır oldum...2 ayım nasıl geçecek bilmiyorum...birde grip oldummmm allah herkese kolaylık versin....

bende 26 . haftadayım benim de çok mide yanmam çok oluyor soda içiyorum geçiyor doktorumada sordum istediğin kadar soda içebilirsin bişey olmaz dedi şurubtan daha etkili bana soda ama sadesi

Kızlar dün bir arkadaşımın tavsiyesi ile midem yanmaya başlayınca sarı leblebi yedim..Ve sanırım gerçekten de mide suyunu çekiyor..Ona da doktoru söylemiş hamileyken..
Size de oluyor mu bilmem ama benim ağzıma acı su geliyordu, leblebi gerçekten de bunu engelledi sanırım.
Siz de deneyin isterseniz.

adini bilmiyorum ama etimek sanirim..kuru tost ekmegi gibi oluyorya onu yemekte faydaliymis denemedim hic ama hamile bi arkadasim iyi geldigini sölemisti..asiti cekiyormus...bide mide bosken cok yaniyor ama dolu oluncada yaniyor size tavsiyem yemekleri cok az yeyin illa tika basa doyana kadar yemeyin gece sonucuna katlanirsiniz benim gibi...

Zaten reflüyü önlemek için az ama sık yemek lazımmış ama onu da ben yapamıyorum ki. Yani öğün öğün yiyorum mecburen.2 hafta öncesine kadar çalıştığım için mecbur öğünlerde yiyordum. Aralarda yemeye fırsatım olmuyordu ki. Neyse az kaldı biraz daha sabredelim bebişimiz için.

berbat bişey ya ben de çekiyorum yediklerim acı su şeklinde geri geliyo, reflüyü engellemenin bi yolu yok mu acaba ilaç hariç zaten hamileliyim boyunca çok ilaç kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…