• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizin dnceleriniz?

Benide bir arkadaşım çok kırmıştı..
Birbirimizi karşılıklı kırdıkta diyebiliriz bu duruma..
Sebepse ortak aldığımız abiye ama sonrasında abiyenin
Ortak alınmadığını idda etti ve öyle bir şeyki demediği kalmadı bana..:kızgın:
Gözünden düşmüşüm vs.vs.:1shok:
Böyle şeylerin yaşanacağını biliyordum..İkimizde ayrı memleketlere gittik..
O çabuk alıştı ortamına alışsın arkadaşı olsun ama beni ne aradı ne sordu..
Bahane hep aynı knt yoktu..CADIARZU
Oysa lisede yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi..
Okuldan sonra onlara giderdik hep çok güzel günlerdi yaa mafoldumben
O kadar güzel günler geçirdik ki..:delphin:
Unutulmuyor tabiki sadece aklıma geldikçe bir abiye yüzünden
Bu durumlara düştüğümüzü görünce :1shok: kalıyorumm

ofkeli degilim ona, ama o bana ofkeli nedense. ve acikcasi nedenini de baya mrak ediyorum. derdin ne senin diyesim geliyor bazen ama belki bu mesaji bile atmamaliydim diyorum ardindan. verdigi tepkiden aslinda zamaninda cok dger verdigini ama bu mesaji da canimi acitmak icin yazdigini dusundum.
evet artik icimde keske yok. bu konuyu basindan beri okudugmda aklima hep bu arkadasim geliyordu ve huzunleniyordum.
yarin bir gun olsek gitsek ikimizden biri bu konuda en azindan son defa da olsa elimden geleni yaptim.
ama neden bilmiyorum icimden bir ses simdi degil ancak bir kac ay sonra bana geri donus yapacagini soyluyor. belli de olmaz sildi mi insanlari tam siler bunu da biliyorum.
sanki sevgilimden ayrilmisim gibi koydu bana ama nedense. uzuldum baya. mesaji okuduktan sonra ellerim titredi uzun sure. yine de kurtarilcak birseylerin oldugunu ummusum demek ki.
neyse ya en iyisi rafa kaldirmak bu konuyu daha fazla uzulmemek icin.

Hayir sakin öyle düsünme......cok iyi yaptin....en azindan yarin öbür gün keskede atsaydim deyip icinde uhde kalmicakti....:1hug:

Senin uzattigin zeytin dalini almadiysa sorun sende degil tamamen ondadir güzelim....

Bazi insanlar böyledir Asmin......belkide bende hataliyim deyip aynayi kendilerine cevirecek kadar delikanli olamiyorlar....:delphin:

Ehh herkes böyle cesur bir yürek tasiyamazki.....Ben senle gurur duydum....helal olsun sana güzelim.....Şeniz

Gülsüm Sultan ta lise çağında yapılan haksızlığa sessiz kalışın için şu an bile pişmanlık duyman da çok güzel, bende kendi kendime hayat muhasebemi yaparken lisede iken şunu yapsaymışım bunu yapmasaymışım dediğim oluyor, aslında çocukmuşuz 15-17 yaşında en cahil zamanlarımızmış, ama aynı zamanda hayatımızın dönüm noktası olan kararlar aldığımız karakterimizin oturmaya başladığı zamanlarmış, o yüzden bu yaşlarda insana çok destek olmak, doğruyu yanlışı enine boyuna göstermek gerekiyor ama ergenlik diye üzerine gitmiyor anneler babalar bile...

Bence de arkadaşını bulup bunu dile getirebilirsin, ama tuhafıma da gitmedi değil, malum duyarsızlığın dibine vurduğu bir zamandayız, haksızlığa sessiz kaldığı için yıllar sonra bundan pişmanlık duymak... böyle erdemlerin kalması ne güzel....

bende biraz ters işliyor mekanızma
yapmadıklarımdan pişmanlık duymam.düşününce bi eseflenirim o kadar
ah vah demem yapamadıklarım ya da bile isteye yapmadıklarım için
çünkü herkesin kişisel bi tarihi vardır
tarihte olayları olguları değerlendirirken o anki şartlara göre düşünmek ilk şarttır
bende kendi kişisel tarihime baktığımda
demek ki o an onu yapmamam gerektiğini düşünmüşüm
o şartlardaki aklım öyle uygun görmüş der çıkarım işin içinden
yapıp pişmanlık duyduklarımda da fark yok aslında
bikaç tane büyük pişmanlığımı düşününce
olması gerekiyordu diyorum.
hayat o kadar büyük bi mucize ki
keşkelerinin iyi ki ye dönüştüğünü gördükçe
ne tuhaf...bana kişisel kıyametimi yaşatan sebep, şu an hayalini bile kuramayacağım bi hayat verebiliyor diyorsun Çok güzel özetlemişsiniz...Baştan sona katılıyorum...Tekrar tekrar başa dönerek,keşkelerle yaşanmaz,giden gitmiştir ,kalan sağlar bizimdir...

:teselli:

Gülsüm Sultan ta lise çağında yapılan haksızlığa sessiz kalışın için şu an bile pişmanlık duyman da çok güzel, bende kendi kendime hayat muhasebemi yaparken lisede iken şunu yapsaymışım bunu yapmasaymışım dediğim oluyor, aslında çocukmuşuz 15-17 yaşında en cahil zamanlarımızmış, ama aynı zamanda hayatımızın dönüm noktası olan kararlar aldığımız karakterimizin oturmaya başladığı zamanlarmış, o yüzden bu yaşlarda insana çok destek olmak, doğruyu yanlışı enine boyuna göstermek gerekiyor ama ergenlik diye üzerine gitmiyor anneler babalar bile...

Bence de arkadaşını bulup bunu dile getirebilirsin, ama tuhafıma da gitmedi değil, malum duyarsızlığın dibine vurduğu bir zamandayız, haksızlığa sessiz kaldığı için yıllar sonra bundan pişmanlık duymak... böyle erdemlerin kalması ne güzel....

´Tesekkür ederim canim....

çok iyi günlerimde yanımda olduğu, ufacık sorunlarında dahi devamlı beni aradığı halde; yalnız kaldığımda, gerçekten dibe vurdum dediğimde beni aramayan, kendisini yıllarca deyim yerindeyse sırtımda taşıdığım arkadaşımı asla affetmeyeceğim ben; kimseye bu kadarını yapmadım diyebiliyorum en azından...

Hayir sakin öyle düsünme......cok iyi yaptin....en azindan yarin öbür gün keskede atsaydim deyip icinde uhde kalmicakti....:1hug:

Senin uzattigin zeytin dalini almadiysa sorun sende degil tamamen ondadir güzelim....

Bazi insanlar böyledir Asmin......belkide bende hataliyim deyip aynayi kendilerine cevirecek kadar delikanli olamiyorlar....:delphin:

Ehh herkes böyle cesur bir yürek tasiyamazki.....Ben senle gurur duydum....helal olsun sana güzelim.....Şeniz

Tesekkur ederim ablam.. artik zaten soylencek bir soz kalmadi.. dun biraz uzuluyordum ama bugun daha iyi hissettim. herkesin dostluga verdigi deger farkli oluyor demek ki.
ben hatalarimi cok aradim, suclamaktan cok cozmek istedim ama sanirim o hala beni sucluyor.
uzun yillardir yoktu zaten birsey degismedi.. gecmisime gomduklerimi yerinden cikarmamaya karar verdim sadece artik..
kimse 15 yasindaki kadar masum degil artik..

Back
X